Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Arkadii

Arkadii Дуже важливый великоросс Аркадий Исаакович

Очень жаль слышать о его отставке. Хороший был министр.:cools:
    В России очень надеются, что Зеленский либо не будет проводить выборы, либо победит на выборах. А уже потом могут быть выборы с совершенно другими фамилиями.:blush:

2. Arkadii

Украину погубит самонадеянность и бонапартизм Зеленского.
    Как Аркадий Исаакович я очень разочарован в Зеленском. Но как гражданин России я очень верю в "гений" Зеленского.

3. Arkadii

Пока ещё группировка в 300 тысяч. Это мелочь. Вся армия России около миллиона. Но Владимир Владимирович очень мудро сделал. Мобилизация прошла не очень удачно, военкоматы оказались не готовы. Поэтому у нас набирают добровольцев. Условия шикарные: зарплата более 200 000 рублей. Ранение - 4 000 000 рублей. Гибель - более 5 000 000 рублей.
    Самое главное: никаких проволочек с выплатами. За этим следят и региональные власти и прокуратура. Если кто-то начинает воду мутить с выплатами, его сразу увольняют. В начале какие-то случаи были, сейчас с выплатами всё чётко, как часы.

• Смішно Смішно x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Одним словом - хуйло. Не можу не погодитися.
    А чому ж він, паскуда, дав наказ вбивати українців, а не почав бомбити Воронєж Вашингтон? Стріляв би ґинжалами по Вашингтону.

Гамнюк ти, парніша. Прийшов сюди тролити, паскудо.
    Який сенс обсирати Зеленського, якого весь світ поважає, і завдяки зусиллям якого Україні надають зброю, щоб загнати срашу в стійло?

А Путін крім того, ще й серун (серло) - боїться їздити по світу, бо пов"яжуть і в Гаагу доправлять. Де йому і місце.
    Я, чесно, не розумію - на що ви, кацапи, ще сподіваєтеся?
    Адже уже зрозуміло, що ви не переможете в цій війні. Тому що Хуйло зарвалося не на жарт.
    Я через вас уже не можу залізо здати на металобрухт, тому що ціна прийому впала в три рази. Хіба зі своїми іржавими відрами та каструлями я можу конкурувати із тими сотнями тисяч тон металобрухту, що Хуйло разом із Шойгу збирає по всій матушкє-расєє і везе в Україну?
    Ви там скоро взагалі без заліза залишитеся.
    Це ж треба - уже танки ІС везете сюди, щоб воювати з німецькими Леопардами!

Ти розумієш, що Путін - обмежена розумово людина? Розумна людина ніколи б не почала війну проти всього світу, а саме це зараз відбувається. Ніхто б ніколи на Росію не напав, бо у неї ядерна зброя, і нахер вона кому здалася. Торгувала нафтою, газом, пенькою - і на тому спасибі.
    Але параноїк Путін (ака Хуйло) чомусь вирішив, що він - цар гори, і захотів говорити на рівних з США. Мабуть, казок Пушкіна не читав, де старуха захотіла стати владичицей морською, а щоб золота рибка була у неї на побігушках.
    Отой ваш Хуйло і є збрєндівшей бабулєй.
    А ви, дурні, заглядаєте йому в рота - "атстаїваєт інтєрєси". Повний атстой.

5. ashim

ashim Well-Known Member

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що "західні куратори поставили на чолі сучасної України етнічного єврея", аби "прикрити антилюдську сутність" України. https://www.pravda.com.ua/news/2023/09/5/7418556/

6. Arkadii

Вам сколько лет? От ваших оскорблений президента ему ни холодно, ни жарко. Ведёте себя как подросток, стыдно должно быть.
    Вы просто истерите от беспомощности. Группировка войск постепенно увеличивается за счёт добровольцев. И когда будет накоплен достаточно мощный кулак, будет нанесён сокрушительный удар. Не такой, как весной 2022-го, а значительно более эффективный, учитывающий прошлые ошибки. Думаю, варианта два - или удар с севера с отрезанием всей украинской группировки левее Днепра, либо удар на юге с выходом на границу с Молдавией.
    И всё это благодаря Зеленскому, который не хочет отдавать бразды правления армией главному военному. В России очень большие надежды возлагают на Зеленского.:good:

7. Arkadii

Вас приветствует Аркадий Исаакович.:hi:Что думаете по поводу деятельности министра обороны? Его увольнение большая утрата для Украины.

8. Якщо без сміху (бо тут нема нічого смішного насправді), то такі фокуси з електронним декларуванням є свідченням лиш одного:

Крадуть.
    Крадуть безбожно.
    Крадуть усвідомлено.
    Крадуть під час війни.
    Крадуть на всьому на чому тільки можна красти.
    Крадуть організовано.
    Крадуть під особистим керівництвом лідора.
    Крадуть масштабно настільки, що це не можна навіть приховати від не надто розумного суспільства.

• Подобається Подобається x 1
  9. Юра Брайтон
    На чергові істерики Зебізян "Давайте єднатись"! Порошенко сказав: " В нас з Зеленським, спільний ворог Путін". Але по факту, у Зеленського з Путіним, спільний ворог це Порошенко.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Слуги Народу - злодії, провалили закон про декларації маєтеів та доходів, а от кляте ЄС голосувало ЗА декларації.
    Щораз переконуюся, при наступнику їи прийдеться рвати з країни, якщо прийде нормальна влада.

11. Arkadii

Я не пойму, у вас война во дворе или что?о_О Откуда повальная коррупция? :dntknw:Что за постоянные разборки?

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Аркаша, ти вчора розпинався, як добре бути вояком-асвабадітєлєм, скільки там за що платять...
    Мені цікаво - ти дійсно такий ідіот, що віриш тому, що ти пишеш?
    Ось послухай людей, які поїхали заробити грошиків в Україну, вбиваючи українців, і що за це отримали. Там - по-русски сказано.

View: https://youtu.be/FIup58_y-FE?t=309

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та на що? Сподіваються на купу фантиків, які швидко стають найслабкішою валютою у світі, доганяючи туалетний папір - за поранення чи відкид лаптів... Але ж і в цьому випадку парять їхні бонзи, ні*я можуть не дати)). Бо грошей нема, валюти катма, навіть узкоглазі не купують нафту в раші, а беруть у Ірана, трохи дешевше, а індуси взагалі таку каверзу з тими рупіями запузирили...ой та йой!
    Нічому і нікому в оркостані вірити не можна. тільки доходить це до Ванєк як до жирафів

14. Головним питанням тактики опозиції після програшу Порошенка було, на який день призначати інавґурацію (там рамки відносно широкі). Адже після 11 травня Зеленський вже втрачав можливість розігнати парламент (до строкових виборів залишалося менше, ніж півроку).
    Памʼятаю свою розмову з Парубієм із цього приводу.
    - Чому було не почекати ще кілька днів?
    - Врахуйте, як це виглядає в очах виборців і як би це їм подавалося: накрали, а тепер бояться віддати владу, щоб не піти до криміналу. Нас це не влаштовує. І з цієї ж причини битися за відміну незаконного указу Зеленського в КС ми не будемо.

Ми з вами можемо по-різному оцінювати правильність цього рішення. Але це в будь-якому разі позиція досвідчених і зважених політиків.
    А тепер порівняйте з ситуацією з голосуванням по е-деклараціям. Зелені зібрали купу негативу (від партнерів і суспільства), коли тривалий час відмовлялися його повернути. Тепер, ніби, зробили це, але з відтермінуванням, котре можна, фактично, прирівняти до зізнання в крадійстві. Та ще й вивели з-під звітування цілу групу впливових осіб, повʼязаних із ОПою.
    Західним партнерам і без того складно утримувати на попередньому рівні військову й економічну допомогу Україні в умовах наших безперервних корупційних скандалів. А тут маємо відверті індикатори злодійства влади. Тому, навряд чи їй під тиском вдасться втримати ці дві норми.
    І не забувайте про виборця. Що б ми з вами не думали про інтелектуальний рівень електорату Зеленського, але корупцію українець ненавидить люто - принаймні, до моменту, коли сам може до неї долучитися. І на підтримку ним СН учорашня історія вплине точно. А судячи з останньої соціології, і на рейтинг самого Зеленського, котрого дедалі більше людей вважають відповідальним за корупцію у владі.
    Тому, я більше не думаю, що влада щось виграла від учорашнього голосування (навіть тактично)
    К.В.

15. Arkadii

Зачем мне смотреть ролик, если я лично знаю людей?
    Деньгами людей не заманить на убийства, это вам скажет любой психолог. Какую-то небольшую часть можно, но не сотни тысяч. Деньги всегда идут добавкой к основной мотивации. Мы защищаем свои национальные интересы.

16. Arkadii

Здравствуйте ещё раз.:hi: У вас интересный ник, вы не супруга Арсения Яценюка?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

У нас не проходить таке, як в росії - корупція, але всі мусять мовчати.

18. Arkadii

Ошибаетесь. В России несколько министров посадили, губернаторов, одного олигарха, много крупных бизнесменов, которые банки разорили. А у вас ни одного подобного случая.:punish:
    Скажу вам прямо - у вас больше болтают с коррупцией, чем борются. А в России больше борются, чем болтают.:hi:

19. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

так россия "защищает свои национальные интересы"

удар російських терористів убив 16 людей у місті Костянтинівці, Донецька область. Звичайний ринок. Магазини. Аптека. Люди, які нічим не завинили. Багато поранених. На жаль, кількість загиблих і постраждалих може ще зрости.

View: https://www.facebook.com/zelenskiy.official/videos/1862260100950777/

Останнє редагування: 6 вер 2023
  20. Arkadii

Хорошо, что разместили эту новость вы. А теперь сухой анализ ракетного удара:

Судя по видео (и звуку), опять криворукое ПВО ВСУ. Если внимательно послушаем звук на видео, то мы слышим характерный "выход" ракеты ПВО (причем, очень близко) и нарастающий звук ее приближения, после чего видим ее взрыв (на камере слежения).

То, что это не мощная крылатая ракета с большой БЧ говорят последствия удара. Как мы видим дома рядом все целые, а огня много. А это значит БЧ была небольшой, а ракетного топлива много - также очевидный признак только что стартовавшей ракеты ПВО.

К сожалению, Украина продолжает убивать собственных граждан, обвиняя при этом Россию. Могу сказать прямо, после такого поведения Украины поддержка у Владимира Путина в России только увеличивается.

а де твій аватар? :)