Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Не треба заважати владі красти- бо війна. Я вірно зрозумів?

2. MayorMayor

Призначення головою ФДМ Ольги Піщанської – «Это другое»
    Сестра Ольги – Світлана, керівник компанії, на яку записано італійську віллу родини Зеленських у місті Форте дей Мармі. Окрім цього, Світлана Піщанська також була серед донорів передвиборчої кампанії Зеленського

3. MayorMayor

Буля, то може, треба було дати мовчки Міноборони закупити гівно замість зимових курток?А розголос після війни здійняти?

Міністерство оборони щойно завершило закупівлі зимового одягу ще на 628 млн грн. Цього разу одяг купували відповідно до технічних умов та специфікацій Міністерства

https://nashigroshi.org/2023/09/04/t...koi-prokladky/

По технічним умовам Міноборони зараз купує куртки з втричі(!) міцнішої тканини, ніж у турецької фірми, де співзасновником був племінник нардепа зі "Слуги народу".

При цьому експертиза вже встановила, що турецькі куртки не відповідали(!) навіть власному технічному опису з отими низькими вимогами. Бо особисто міністр оборони Олексій Резніков дозволив їх не перевіряти на якість.

4. Arkadii

Arkadii Дуже важливый великоросс Аркадий Исаакович

Аркадий Исаакович и как можно чаще.:hi:
    У вас тут все начинают общение с хамства? Такая львовская традиция?:sad:

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А там нема бульби і там ніхто нічого не вирощував, а просто вкрав.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я з Пензы. дурык. Забув, чи що? Ти ж - гамнюк Гудман, чи не так? Ти завжди мене пензюком називав, хоча я перший назвав Гудмана пензюком.
    А зараз уже вирішив перефарбуватися в антипорошенківця? Думаєш, допоможе тобі втриматися на форумі?
    Я на "ви" звертаюсь лише до українців. Навіть до Миха, хоча він тупий і не розуміє, що грає на руку Хуйлу.
    А Хомчин відразу послав тебе на хер, тому що ти - проти Порошенка, а він усіх, хто проти Порошенка, посилає на хер.
    Це - не львівська традиція, це експериментатори довели ЛФ до такого стану своїми екскрементами із незабаненими кацапами, що виступають тут із рашистськими закликами.
    Скажи, що Путін - Хуйло, і я буду до тебе звертатися на "ви" і не заігнорю деякий час.
    А то ти тут пиздітимеш про порядки на форумі, про Порошенка, про те, про се, про Химині кури, а головного не скжеш:
    Путін - Хуйло, а Росія - фашистська держава, що розв"язала провальну війну проти України.

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

сидю і плачу, бот Хомчин, так плачу, що вам страшно... як я вас розумію) погані справи, ой, йой.
    Та нащо той президент, самі не проживемо, га?Та і уряд зелений нахуй.
    Голими руками воюймо далі, хлопці! Усі ляжемо, нащо нам західна допомога, техніка, літаки. Хай тільки Зеленський кудись подінеться, бо ми їсти не можемо та спати:))). Свинота порохоботьська, яка не має ні розуму, щоб розуміти які в нас мізерні шанси були проти війни з РФ з таким фронтом та озброєнням та зірваними при гетьмані арсеналами, ні елементарної поваги та подяки до людини, яка є мішенню номер1 для російських спецслужб, але їздить по Укрваїні та по миру, і робить все, що від неї залежить.
    Хто ви такі? Бійці невидимого фронту з Раші, вважаю. Та нічого, недовго вам смердіти, зараз це добре видно.

9. Буля, Зе президент до весни 2024 року. Потім його повноваження переходять до Голови ВР. Він буде виконувачем обов'язків президента до виборів нового.
    Інакше це узурпація влади.

10. Не сотвори...
    Резніков таки хоче розсваритися з суспільством.
    Якось наче ж доросла і розумна людина.
    А тут із-за абідок на викривачів корупції — взяв і сказав (з підтекстом), що допомога армії волонтерам — складає лише 3%.
    А всього Україна тратить на війну $100 млн. на день.
    Як він рахував?

Я маю розуміти цей підтекст, як от:
    - ми тут корячились, добували іноземні гроші, а волонтери лише 3% добули.
    Ну, припустимо, гроші нам давали союзники.
    Нам — це українському народу, а не ОПі, Зеленському чи Резнікову.
    І я певен, що якби президентом був не Зеленський — нам би давали більше.

Бо США і Україна дружать.
    А Байден і Зеленський — ніт.
    Бо Британія за нас горою. А за Зеленського (вкупі з Коломойським) — рівним полем.Так щоб я би не переоцінював роль Резнікова та інших.

Результативність та ефективність — різні поняття.
    Звичайно, якийсь результат є. Але за низької ефективності дій зеленої влади — результат посередній.

Якби не альокали союзникам “Альо, чьо ми не в НАТО?” - може в НАТО уже б і були.
    А як тут брати нас в НАТО, якщо пів-офіса президента замішані у вагнергейті?

Вобщем, Резніков, щоб плюнути під ноги волонтерам заявив про їх мінімальний вклад.
    Іноді гратися термінами і цифрами — це маніпулятивна технологія.

Часто пояснюю на прикладі студентам:
    - от приміром чоловік і дружина випили по пів літри алкоголю. І чоловік вже варнякає, а дружина ні в одном глазу. Молодець дружина? Кріпка? Стійка? Пишаємось?
    І коли студенти несміло кивають (чують, що підвох є), я пояснюю, що випили алкоголю порівну.
    Але мужик пів літри горілки, а вона пів літри пива.

Отак і Резніков: змішав до купи Хаймерси і те, що ми скинулися на дрони і б/ушні автомобілі.
    Щоб принизити.

А тут же ще важливий метод. Як рахувати? Як можна вирахувати, скільки і хто здав на конкретного бійця, якого вдягають усім селом чи всією групою? Воно в статистику Резнікова попало?

Минулої зими ми скидалися на тепоий одяг бійцям. Бо МО намутило з куртками.
    А Резніков врахував у статистику 100 літрів меду, яку ми відправили бійцям на фронт просто з пасіки Daniel Lazarets ? і те, що відправляють мільйони сухпайків десятки тисяч жінок по країні?

А в що він оцінив маскувальні сітки? Скільки коштує ця праця волонтерів? А в’язані носки?
    Вони у його статистиці дорожчі за турецькі?

От чесно. Я вважав Резнікова і Данілова найкращими в команді Зеленського.
    Ну, Резніков почав випадати ще після яєць. А потім після того, як почав тут усіх викликати на парі.
    А зараз пробив дно, плюнувши в душу мільйонам.

Не сотвори собі кумира.
    Це я зараз про тих, із-за чийого вибору у 19му ми розхльобуємо зараз війну.
    Віктор Бобиренко

11. Arkadii

Не скрываю того, что я из России, но не из Пензы.;)
    Из ваших слов мне мало что понятно, говорите, пожалуйста, на русском.:hi:Это вежливая просьба.
    Мы в России очень довольны президентом Зеленским. Для нас это идеальная фигура на посту президента. Ваш министр обороны, назначенный Зеленским, погряз в коррупции. И это в воюющей стране.о_О
    Вот главный военный у вас умный мужик, его надо снять с поста. :dirol:
    Очень хотим, чтобы Зеленский переизбирался, тогда Украина точно проиграет войну.

12. Silver bullet

Я не знаю тонкости про куртки, я не работаю при МО. Наверняка были разные партии, кто-то налажал, а верещат про коррупцию, голословно.
    Зато я точно знаю: у вас, критиканов, слово правды в ведре слов как кусочек лимона в ведре чая . Вам неизвестны слова благодарности или гордости, вы наврете с три короба, потом не извинитесь, начнете новую сказку : гоп, стоп, смоляное чучелко. Это вызывает недоверие ко всему, что адепты Петра пишут и говорят.
    К тому же среди вас катастрофически много идиотов, которых даже опровергать нет смысла. Потому что идиоты. И потому что перемешаны с ольгинцами, х. вас разберешь.
    Еще одно: когда вы оскорбительно начинаете о своем президенте (если еще украинский - это ваш), то читать дальше - что бы вы не писали - смысла ноль целых хрен десятых. Хоть про куртки, хоть про каски, хоть про что. Читать дебилов? Тратить время?
    Удивительно, что ваши кураторы вам не обьясняют таких азов.

Останнє редагування: 5 вер 2023
  13. Arkadii

Приятно видеть на львовском форуме русскую речь.:good:
    Вы из Европы пишете? Какие настроения в Европе? Кого больше поддерживают, расскажите.

14. Silver bullet

О! Так що, на ЛФ демократія та свобода слова вийшли на якісно новий рівень? Кацапи заходять, не витерши ноги? І просять, щоб їм не на мові писали?)))

Аркадію (чи Гудману)щиро бажаю піти за крейсером Москва якнайшвидше, і нікуди не звертати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. MayorMayor

Буля, вам-довбойобам вже лідери держав вікрито кажуть. А до вас усе не доходить:

Президент Литви Гітанас Науседа заявив, що корупція в Україні значно впливає на країни Заходу при ухваленні рішень про постачання зброї.

«Це важлива причина. Це надзвичайно важлива причина. Оскільки ті держави, які надають підтримку Україні, є демократичними державами, отже, вони мають враховувати настрої свого суспільства та думку виборців… Уявіть, що виборці в тій чи іншій державі бачать, що в країні, на яку спрямована допомога, відбуваються дуже помітні корупційні скандали . Це величезний удар щодо репутації цієї держави», – заявив Науседа.

16. Arkadii

О, это я могу понять. Такое ощущение, будто вы пишете на русском, но с ошибками.:mocking:
    Вы сейчас в Германии или Польше?

17. MayorMayor

Минобороны потратило 650 млн грн на низкокачественные БПЛА фирмы экс-нардепа Розенблата, - СМИ. ВИДЕО
    09:42 05.09.2023 15 316134
    Два дрона HAWK на испытаниях не взлетели, а с одним вообще исчезла связь.
    Об этом идет речь в расследовании Bihus.Info, передает Цензор.НЕТ.

18. MayorMayor

Президент Литви Гітанас Науседа заявив, що корупція в Україні значно впливає на країни Заходу при ухваленні рішень про постачання зброї.

«Це важлива причина. Це надзвичайно важлива причина. Оскільки ті держави, які надають підтримку Україні, є демократичними державами, отже, вони мають враховувати настрої свого суспільства та думку виборців… Уявіть, що виборці в тій чи іншій державі бачать, що в країні, на яку спрямована допомога, відбуваються дуже помітні корупційні скандали . Це величезний удар щодо репутації цієї держави», – заявив Науседа.

Добре "наробив". Що вже лідери держав про це кажуть.

19. Arkadii

В УССР воровали не меньше, чем в РСФСР, откуда теперь воровства меньше станет.
    Украинцы и русские - один народ и это лучшее доказательство. Вот в Литве и Прибалтике даже в советское время люди по особому держались, чувствовалось, что они другие.

20. MayorMayor

Вкраїнчики "розкручують" кацапське гівно, відповідаючи йому, замість того, щоб зразу відправляти його у ігнор.А потім вкраїнчики рюмсають, що "москальня форум гвалтує".

а де твій аватар? :)