Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Гівно, ти "не помітило" мого посту, де я вимагав від тебе контакти "голих і босих" захисників, яким терміново потрібні рації по 5000 доларів?

• Тупо Тупо x 1
  2. MayorMayor

Гівно яке сидить у тилу і "воює" з бздючого дивану, повчає тих, хто на передовій.

• Тупо Тупо x 1
  3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Закінчений пост оптиміста або
    Історія про те, як я люблю цифри або
    Чому Зеленський - це український Пюдипай.

За 57 днів війни, я думаю, кожен, хто має вуха, зміг оцінити ТЕ, ЩО говорить наш Президент.
    Під час його щоденних звернень до нас, під час його виступів у парламентах світу, під час його інтерв'ю телеканалам.

З одного боку це титанічна робота підготовки текстів, з іншого боку виснажлива робота "інвестування" себе у кожну секунду наступного виступу, дзвінка, прес-конференції.
    Маємо, за даними, отриманими з прес-конференції заступника керівника Офісу президента Andrij Sybiha - за 57 днів війни:
    - 294 відеозвернення (ВЗ) з представниками різних держав та структур;
    - 230 телефонних дзвінків (ТЗ);
    - 80 звернень до нації (ОН);
    - 26 виступів у парламентах країн (ВП);
    - 9 офлайн зустрічей з лідерами інших держав (ВО).

Як керівник відносно великої компанії, можу чесно сказати, що я ВРАЖАНИЙ ефективністю та цілеспрямованістю президента.
    Дозвольте пояснити чому:
    57 днів = 570 робочих годин. Саме стільки мав Володимир Зеленський, припускаючи, що він працює постійно, і 10 годин на день.
    Тепер давайте уявимо, що:
    середня тривалість одного ВЗ = 1 година.
    середня тривалість одного ТЗ = 0,5 години.
    середня тривалість одного ОН = 0,25 години
    середня тривалість однієї НС = 0,5 години
    Середня тривалість одного ВО = 2 години

А тепер зробіть розрахунки.
    294*1+230*0.5+80*0.25+26*0.5+9*2=460 годин, щоб просто "поговорити".
    Плюс, я дивився, здається, всі інтерв'ю президента, які він давав під час війни всім телеканалам, а їх було десь по 10 на годину, то +10 і всього 470 годин.

ПЛЮС, я впевнений, що є більше "дейлі", планування, щотижневих зустрічей, стратегії та мозгових сесій, які відбуваються, я думаю, що мінімум 2-4 на день. Візьмемо 3 як середній і 1 годину як середній час, помножимо на 57 днів і отримаємо ще 171 годину.

Всього 641 година ефективного часу з піковою концентрацією за 57 днів цієї клятої війни з свинособачими підарами. Це означає, що середній президент працює по 12-14 годин на добу. Ніяких вихідних, відпусток, сикулярних чи відпусток.

Подумайте про це, і згадайте, як ви працюєте?
    Дивлюся на свій Google Календар і бачу, що в місяць пікового завантаження у мене було 4-5 розпродаж на день та 2-3 зустрічі з командою, клієнтами або партнерами.
    У кращому випадку, це 6-8 ефективних годин на день, які потребують максимальної концентрації, тому що спілкуватися з людьми, особливо по ту сторону екрану, дуже важко як емоційно, так і фізично залишатися зосередженими, і "там" отримати "свої ідеї куплені" то щоб вони вам повірили, то клієнти/інвестори/"шановні партнери" хотіли довірити вам свої гроші, щоб вони хотіли вас слухати, щоб ви могли переглянути все відео (не кажучи про те, щоб викликали оплески стоячи у парламентарів світу).

Робити такі речі, в такому темпі, в таких умовах - це ПИЗДА важко! Звичайно, я можу помилятися. Я казав раніше, що війни не буде, але що, чорт забирай, робить наш президент, це божевільна титанічна праця, яка не може провалитися. Результат, якого ми всі чекаємо з нетерпінням. І які ми обов'язково отримаємо.

У підсумку хочу підсумувати історію, яка трапилася з Інтернетом у 2018-2019 роках. Тоді промайнула битва за те, хто першим набере 100 мільйонів підписників на YouTube: з одного боку найбільший музичний лейбл та кінокомпанія з Індії, з іншого боку 28-річний чувак зі Швеції, відомий як прізвисько M Puydeepai. T Series знімає поп-музичні кліпи та масовий свіжий контент для масових доходів, а Pudipay робить дійсно круті відео "від душі. "Зрештою, T Serios виграв конкурс і тепер має 200 мільйонів підписників (переважно з бідних азійських країн), а Pudipay має 100 мільйонів обраних хіпстерів, IT-фахівців та розу

Так Зеленський в сучасній політиці, він як PewDiePie у виробництві відеоконтенту - гнучкий, швидко, вчасно, ефективний, тримає увагу, залишає бажання "підписатися".

Підсумовуючи речі, в тому числі і режим Арестовича - вірю, що ВСУ підірве орків. Я вважаю, що санкції вдарять по економіці Росії. І, я вірю, що якщо не куля в бункері, то зміст точно вб'є скаженого карлика. Скоро .

Дякую пане Президенте за вашу роботу і дякую команді спічрайтерів та контентмейкерів за можливість навчатися бо через багато років буде навчатися журналістиці найкращих університетів світу.

Слава Украіні.

Vlad Kytainyk
    8 год

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Майже аналог іншого порохобота Чекалкіна, сам тамада, скільки на прведенні корпоративів заробляв у росії. Хто платить, той замовляє музику, за певну оплату можна комусь подорікати, підкинути дров у вогонь розколу суспільства, поагітувати за Порошенка, хоч більшості зараз не до нього.

5. Гарно облизав

6. Копрофіл, як там у Польщі?

7. Я не роздаю контакти копрофілам.
    Наразі дочка за свої купила в Європі 5 DP4601E.
    Якихось 5000 євро.

8. MayorMayor

Усе, злилося гівно. А як кукурікало "хто рації купить?". А кукуріки бздурами виявилися.

• Тупо Тупо x 1
  9. Потрібні рації таких типів в будь-яких кількостях:
    Motorola VHF (не UHF!!)
    DP2400/e, DP2600/e,
    DP3400/e, DP3600/e,
    DP3441/e, DP3661/e,
    DP4400/e, DP4401/e,
    DP4600/e, DP4601/e,
    DP4800/e, DP4801/e

Ну що ,балабол, давай координати поставщика, ми викупимо все, що у нього буде.

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

11. MayorMayor

Ні, гівно, це так не працює. Ти гадаєш контакти тих,. Кому потрібні рації, ми з ними зв'язуємося, визначаємо кількість та моделі, і після цього закуповуємо та передаємо. Тобі, гівно, я не вірю зовсім. Ти тут декілька разів обісралося. Я не буду тобі підказувати, де. Ніхто з волонтерів з тобою, гівно, справ мати не буде. Обсирайся й надалі.

• Тупо Тупо x 1
  12. Штаб 80 ошдбр
    Я з волонтерами не працюю.
    Я і моя сім'я купляє за свої.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Це все, що достатньо, щоб зрозуміти, що таке @Good man - путінська провокаторська свиня.
    ПорошенКО - 3
    Оцінка Зеленського.JPG

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Кацапское дерьмо, на момент опубликования это было самое благородное и аргументированное мнение о Зеленском среди сторонников Порошенко на форуме. И ты, хитрожопый интриган и сплетник, это прекрасно знаешь, но специально молчишь об этом.

15. medwedo berlogsoni

Путін, за словами Гудмана - сильний політик (так казав Гудман до війни Росії з Україною, можна пошукати і знайти цю його оцінку Путіна).
    Настільки сильний, що не лише займався єдиноборствами, а навіть зміг знищити значну частину генофонду Росії - визнано російськими пропагандистами. (Зараз,, щоправда, цей єбиноборець Путін за ляду стола тримається, щоб не сповзти під стіл з крісла, але головне - "сильний"

View: https://www.youtube.com/watch?v=H4SqEQTxk6E

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Good man

Good man Обычный человек

Ой, дебилойд.:facepalm: Откуда только такие берутся:

Решение Путина о переводе расчетов за газ в рубли, к сожалению, – сильный ход РФ

23 марта 2022
    Советник главы МВД Украины Вадим Денисенко

Решение Путина о переводе расчетов за газ в рубли, к сожалению, – сильный ход РФ — DSnews.ua

В общем, кацалапый у нас обыкновенный провокатор из Пензы, который хочет вбить клин между украинцами в самый сложный момент. Забанить такого надо, а администрация форума терпит его ради демократии.

17. medwedo berlogsoni

У США Зеленського відзначили нагородою за захист демократії за кордоном - 24 Канал
    Courage - це Мужність, хто не в курсі.

Тобто, Зеленський - мужній мужик із залізними яйцями. Я про це казав раніше. Йому тепер до рояля краще не підходити.

• Подобається Подобається x 2
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Щось запідозрили?
    Адміністрація президента США Джо Байдена призначила генерал-лейтенанта армії у відставці Террі Вольфа для координації допомоги Україні в сфері безпеки, повідомляє The Hill.
    [​IMG]Зєлєнскій :
    ,,Україна хотіла б сама розпоряджатися коштами, які збирають на нашу підтримку..."

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

він чотири рази мужньо втікав від призову.

• Тупо Тупо x 1
  20. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас Арестович объяснит, что Зеленский не убегал, а проверял бдительность работников военкомата и возможности военной разведки.

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)