Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Чому ж не підписав? Хуйло не захотіло підписати?

Навіщо оце гімно на вентилятор?
    Зеленський ніяких договорів з Хуйлом не збирався підписувати. Якщо і підписувати, то лише після повного виведення російської саранчі з території України.

Давай, Гудмандавошко, посилання на текст "договору", який Зеленський начебто готовий був підписати.
    А інакше оте все - галімий кацапсько-москальський звіздьож. Що і не дивно. Якщо Хуйло бреше на мікрофон і відеокамеру, то що чекати від рядових мандавошей.

2. Хто здавав Україну

20230618_181557.jpg 20230618_181551.jpg

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, не мельтеши.:))) Ты инженер или борщеварочка? Когда борщеварочка несёт подобный идиотизм, я ещё понимаю. Но ты своими расчётами по деревьям тут всех достал, а сейчас вдруг чудеса непонимания демонстрируешь. Прикинь, может быть такая ситуация:
    У тебя было 10 танков, уничтожили 500 и у тебя осталось 20 танков.
    Просто тебе поставили 510 танков.
    А у стран бывшего ОВД как раз очень много советской техники.
    Задача для девятого класса. Твой совок Глушков тебя бы выпорол за то, что ты эту задачу решить не смог. Порол бы как сидорову козу.

5. Good man

Good man Обычный человек

Хоть 100 раз скажи "халва", слаще не станет.
    Ты можешь визжать сколько угодно, что Путин такой-сякой. Сути этого не меняет, документ есть, он подписан. Зеленский позорно готов был уволнять в запас десятки тысяч солдат и тысячи орудий убирать и сотни танков, отказаться от вступления в НАТО. И всё это после Бучи и лишь с одной целью - не сердить Путина. Если это не предательство, то что тогда является предательством? Вопрос риторический, ответа не требует.

6. Good man

Good man Обычный человек

Как тебе подписанные командой Зеленского документы?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

По-моєму, його підписав Арахамія - заробітчанин, барига, корупціонер від Слуг Народу, виводив з-під санкцій російського олігарха та людину путіна - Абрамовича. Також приймав участь просуванні грального бізнесу під час війни. А ще на яворівському полігоні разом з бувшим ригом, а тепер кращим спікером зеленої влади - "Падалюком" вказував місце куди тре вдарити ракетами. Наслідок - багато загиблих.
    Коротше, незамінна людина у банді Слуг Народу.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хотів ще до повномасштабного вторгнення.
    То намагався глянути в очі і побачити в очах путіна мир, то будував дороги на прикордонних участках вторгнення, то розміновував місця вторгнення, то кричав, що війни не буде, то зутріч в Омані. І так би й було - ліг би під путіна, а тут народ український, а особливо бандерівці та порохоботи почали гасити ворога і все пішло якось... не по плану. І діватись було нікуди, а ще Байден і Джонсон дали тягла і прийшлось воювати.

9. Good man

Good man Обычный человек

Всё бы ничего, но он был наделён полномочиями подписывать от имени Украины исторические документы.

10. Good man

Good man Обычный человек

Как был прислугой Путина, угадывая его желания, так им и остался.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А порооботи роблять інакше.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Зеленський може так сказати? Я думаю, скоріше вкакається.

А знаєш чому?
    Тому, що Порох - державник і здатний поступитися заради держави, а Зеленський - самолюб і нікому нічого нє должен.

Останнє редагування: 19 чер 2023
  14. medwedo berlogsoni

Гудмандавош, дай посилання на документ.
    Це - по-перше.
    По-друге, хотіти підписати і дійсно підписати - різні речі.
    Я можу сказати, що ти хотів обвінчатися з козою, але вона не захотіла вінчатися, бо була атеїсткою. Але якщо я не дам посилання на неспростовне джерело, то то все слова. Мало хто повірить. Хоча тут є порохоботи, які можуть повірити в це.
    Якщо був документ, але він залишився непідписаним з боку Зеленського, бо Зеленський не захотів підписувати, то хто захотів підписувати? Хуйло хотіло підписати?
    Чому про цей документ згадали лише зараз, коли Україна починає контрнаступ? Чому тримали в таємниці більше року?

Які ви все-таки придурки, порохоботи і ти, Гамновош!
    Зеленський - Верховний Головнокомандувач країни, яка протистоїть агресору уже півтора року, а Ви все ще обзиваєте його зрадником.
    Якби був зрадником, підмахнув би мінськ-3 ще тоді в Парижі.

15. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, не истери. Документ парафирован, т.е. подписан полномочным представителем. Сам договор о постоянном нейтралитете вместо НАТО, а в приложении обсуждалось сколько десятков тысяч солдат ВСУ Владимир Владимирович хочет уволить и сколько украинского оружия его не будет беспокоить. И всё это после Бучи.
    Зеленский просто настоящий ZVO- президент (Зеленський Володимир Олександрович). Как корабль назовешь, так он и поплывет.©

16. medwedo berlogsoni

Я не істерю. Я хочу, щоб ти дав посилання на сторінку в інтернеті, де є текст того документа з додатками.
    Якщо такого текста в тебе немає, то дай посилання хоча б, звідки ти взяв, що такий документ взагалі існує.
    Якщо це сказав, наприклад, Пєсков, тоді можеш далі продовжувати обговорювати кількість дерев на гектар і чим Лукаш відрізняється від Бондаренко.
    Заодно можеш розповісти також, як Прігожин поступово наступає в Бахмуті.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мінськ - то вже мало було для пуйла, тому Зеленський підмахнув Оман.

18. Good man

Good man Обычный человек

Истеричка, ты хоть один важный международный документ вне ООН видел? Ссылку на документ о создании НАТО дашь? А о присоединении к НАТО Прибалтийских стран дашь? По твоей тупой логике получается, но НАТО нет, ни Прибалтики в НАТО нет. Ты на этот приём борщеварочек лови. Ни президент Украины, ни глава МИДа, ни один участник переговоров с украинской стороны не опровергнул этот документ. Документ, который не просто бросает тень, а говорит о предательстве Украины, и никто не опровергнул. Документ, который показали главам пяти государств. А кацалапому не показали, поэтому не существует. Надо было им всем в Пензу поехать, чтобы ты увидел.

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А чому не "хитрий хід" та можливість зееконоомити час? Як порохоботи описують Мнські угоди.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

В чому ви бачите хитрість в Омані? Затягувати час, для побудови власної армії? Так Зеленський і не планував кріпити армію. Це видно з того, як були закриті ракетні програми та зменшеннЯ фінансування обронки у декілька разів.

В чому хитрість?

а де твій аватар? :)