Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Втік у Швейцарію. Його влада не рухала, бо він багато рив проти Порошенка. Тепер каже, що грошей, вкрадених в Україні йому вистарчить на прожиття.

Досягнення зеленої влади.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):tongue:

3. Good man

Good man Обычный человек

С тех пор ничего не поменялось.

• Подобається Подобається x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нові методички ще не прийшли, інформація стара і жована пережована.
    Цей епізод - роль і не ним написаний сценарій. Мені це не сподобалось, виборцем Зеленського я не є чи порохоботи пропонують виходити на майдан?

5. 9 000 000 000
    Це дев'ять мільярдів.
    Вкрадено в ЗСУ.
    За рік.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Щоб видумати щось свіженьке, потрібно мати голову. А з цим органом у порохоботів напряжьонка. Тобто, я не можу сказати, що вони - зовсім безголові. Тому що у такому випадку вони не мали б чим їсти рошенки.

7. Good man

Good man Обычный человек

Сказал кацалапый, который мне постоянно вспоминает события четырёхлетней давности.:))):))):)))

8. Гроші мають запах.
    Гроші пана Залужного 1 млн.доларів,які він отримав в спадщину і віддав армії, пахнуть життям врятованих воїнів.
    8,9 млрд.грн. заплачені МО і вічно усміхненим міністром Резніковим за зброю, якої нема, тех пахнуть, але кров'ю.
    Під "особистим контролем"преzeдента FB_IMG_1685245782851.jpg

Останнє редагування: 28 тра 2023
  9. Lanktocha

Не можу сказати, що продуккція аж така погана, експортується у багато країн, із шоколадних цукерок майже зник, що був донедавна різкий запах бензину, можливо, через передозування неякісних добавок, щодо карамельок, у більшості випадків, карамельки використовуються для перебиття смаку якоїсь гострої страви чи страви з часником, але, останнім часом, через поганий післясмак більше хочеться рошенівську карамельку заїсти стравою з часником, а не навпаки. Не гірші карамельки інших меншрозкручених фірм, але найбільше у прродажу рошенівських, ось і ущемлення при новій владі.

10. Good man

Good man Обычный человек

Ты не в курсе, что там с запахом контрнаступления? Столько говорили об этом, такие смелые речи, а до сих тишина на фронте.

11. Висрався, можеш бігти за порцією зеленого гівна

• Безграмотно Безграмотно x 1
  12. Lanktocha

В який раз "Я про Фому, ти про Єрьому".
    За деякими висловлюваннями, наступальні дії вже тривають, чи сподіваєтеся на марш-кидок?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Толково говорить, нє?

Арахамія чекає на здачу України ворогу, тому йому не страшно.
    А якщо Росія й захопить Україну... що йому - абхазцю до цього?

14. @format_ppe
    В судді Тандира забрали аналізи примусово.
    Треба було так зробити в 2019 на стадіоні, скільки б життів врятували!

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас эта тема самая главная. Абсолютно все международные партнёры говорят об этом. Молчит только контора старого фсбшника кацалапого.

17. Lanktocha

Такий стиль не робить із порохоботів великих патріотів, все зводиться до принципу "Війна не війна, владу нам повернітть і до корита допустіть".

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо керівник 95 кварталу спокійно включає у репертуар такі реверси, та ще сам грає такі ролі, то він московський лох, але ще більший лох той, хто це оправдовує і говорить, що це всього-навсього роль. Це не просто роль, це обслуга кремлівської політики. Як думаєш, хто писав цей сценарій?
    І про це треба говорити доти, доки він сам не вибачиться, або не зникне з політичної арени.

Останнє редагування: 29 тра 2023
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не розумію що ви хочете новеньке? Про гру на піаніно? Вживання наркотиків? Важкість склеїти два слова до купи без папірця? Шашлики замість підготовки до війни? Продажне СБУ імені Баканова?
    Що він має ще зробити, щоб у вашій голові почали працювати мізки?

20. Good man

Good man Обычный человек

Помните "можно я тихонечко в лес уйду" Трухина? Который 1,5 вспоминал события того дня. Его честный Зеленский взял за шкирку и призвал к закону.
    Экс-нардеп от "Слуги народа" Александр Трухин по разрешению губернатора Закарпатья ездит за границу по системе "Шлях".

Согласно расследованию "Главкома", Трухин в системе указан "водителем по перевозке гуманитарки".

Разрешение на выезд за границу, выданное начальником Закарпатской ОВА Виктором Микитой, действует до 1 июля.

Официально в водители Трухина направил благотворительный фонд "Возрождение Харькова". Организация появилась в марте 2022 года. Учредителями выступили пятеро жителей Харькова. С марта 2023 фонд прописан в Хусте Закарпатской области.

В беседе с "Главкомом" руководитель "Возрождения Харькова" Александр Бондарь заявил, что не знаком с экснардепом Трухиным.

Т.е. это чудо теперь простой водитель в организации, в которой его никто не знает. Это даёт ему право беспрепятственно пересекать границу. Вот такой честный президент Зеленский.

а де твій аватар? :)