Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Порівняв. При інших війни не було.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Єрмак - рєшала!

Уявіть собі ситуацію. Зрадник і працівник ФСБ Богуслаєв (екс - директор Мотор Січ)звертається не до Зеленського, не до голови СБУ, а до завгоспа, щоб він організував обмін на полонених.

Тут одне з двох. Або Єрмак колега по службі у ФСБ, або Зеленський - порожнє місце, ну або і перше і друге.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нагадаю слова Зеленського:

4. Пресс конференція Зе в Італії.
    Тезісно.
    Зовсім трошки, бо нерви вже не ті.
    Мене розірвало з самого початку, коли цей недолугий Сцицирон прогугнявив про те, як Мінськи угоди допомогли росії добре озброїтись і зробити повномасштабне вторгнення
    Погнали.
    – Можна підтримати окрему позицію в цьому майданчику, головне що там є практичні речі, головне залучити максимум країн які хочуть дійсно миру, миру в Україні, а не просто ще одна якась пропозиція з боку росії як були Мінськи угоди тільки для того щоби заморозити конфлікт, трішечки почекати, озброїтись росії і почати знову окупацію.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    – Я хотів би поперше привітати людей, у мене не було такої можливості. Це так важливо щоби в Італії люди розуміли що війна вона не десь там далеко вона в Європі і допомога Італії вона не десь там далеко від України ми їх відчуваємо в середині свого суспільства ми відчуваємо цю допомогу і підтримку в серці, і ми не хочемо це втрачати, і я тут так оборона, підтримка важливі зустрічи, але дуже важлива моя сьогоднішня вдячність суспільству і я тут я хотів би подякувати тут, відчуваючи мир неможно відчувати війну і слава богу я дійсно бажаю суспільству Італії тільки мир і тільки здо жи життя і це найголовніші цінності, але відчути до кінця що у нас відбувається так само як і відчути до кінця що ви нам
    допомагаєте ви не можете і тому я привіз вам вдячність за вашу допомогу, ми це відчуваємо. Чому? Тому що для мене, для кожного українця і українки люди це найважливіші. І ось
    про цю цінність про людей я продовжу відповідати на ваше питання щодо приватних армій і що до того до їх ставлення щодо людей і хто б вони не були ці приватні армії все одно
    або мобілізовані російські військові це їх ставлення до людей, вони відправили вбивати нас катувати нас нашу землю, вони не мотивовані і вони використовують зеків ви знаєте що вони залучили десятки тисяч зеків, десятку тисяч їх вони їх випустили с-с-с з-за грат і для того, щоб вони воювали, і ви знаєте що вони не можуть повернутись назад, вони не можуть бігти назад від пострілів, тому що якщо вони повертаються с лінії фронту назад то їх розстрілюють ось вам і цінність. Неважливо як ми відносимось до них для нас вони ворог тому що вони прийшли з війною, але я про їх відношення до людей, тому коли ви запитуєте чи потрібно це путіну, так, тому що мобілізовані люди, молоді люди різного віку люди які силою мобілізовані воювати проти нас ви розумієте в чому різниця у нас стояли черги, люди записувались щоби іти і захищати своїх дітей, свою домівку, записувались в воєнкомат в військомати, в у них силою притягували людей на поле бою так ось ці люди вони не мотивовані і вони біжуть і вони не будуть воювати і вони не можуть російське керівництво військове воно не може просто так вбивати цих мобілізованих людей це ви розумієте але вони можуть вбивати цих зеків. Ось вам і відповідь чи потрібні вони путіну, вони йому потрібні тому що він щоденно програє на полі бою, його армія вже давно не друга, не хочу давати їй номер якщо чесно.

5. Пресс конференція Зе в Італії. Продовження.
    – Я не вірю що великі суспільства ще продовжують вірити цій людині [путіну] якщо його можна назвати людиною. Він заплутався. Мене не було в 14-му році на посаді президента, він звинувачував український режим, київський режим, ще якось назвав нас фашистами, по різному. І я став президентом. Ми з ним розмовляли, ми з ним зустрічались, ми про щось домовлялись і знов брехня, і знов він нічого не виконує і знов режим повномасштабна війна з масовими але тепер з масовим похованням, але тепер з катуванням людей, а тепер з викраданням дітей, але тепер в чому різниця, різниці того часу Донбасу і повномасштабной війни він більше не скриває, що він воює...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Про контрнаступ.
    ‍ – Захід вам надав максимум, максимум озброєння, наші склади пусті. Тому що великий контрнаступ, або зро‌бите це зараз, або будуть проблеми робити його пізніше.
    – Ми точно готуємось і ми будемо це робити... я поважаю ваш досвід, Бруно, але хочу вам нагадати, що в мене теж непоганий досвід відповідати на такі запитання. Тож тому як професіонал професіоналу хотів би відповісти вам що ми віримо в перемогу і віримо що перші важливі кроки будуть незабаром.

6. IMG_20230515_065704_943.jpg
    Пресс конференція Зе в Італії. Продовження.
    3-тя частина.
    – Я знаю що є сигнали мов немов ми від деяких політичних людей Італії що немов ми за Україну і треба допомагати гуманітарно, медично, тощо приймати людей, але не давати зброю, розумієте це про Ковід, це про Ковід давайте зігріємо обіймами і не будемо давати вакцини, це так – голодні діти, давайте їм скажимо – "нам дуже жаль, що ви голодні, але ми не дамо вам хліб", це для нас сьогодні захист, ця оборона і ці оборонні допомоги, які нам дають різні країни, включаючи Італію, за що я вдячен, так не вийде...

7. Good man

Good man Обычный человек

На встрече с папой римским в грязных кроссовках? Такого себе не позволяла даже Елена Зеленская.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ідея непогана. але точно не зараз.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А рік назад була на часі?

10. Good man

Good man Обычный человек

Ты тоже ждёшь контрнаступление? Я специально тему создал.
    https://forum.lvivport.com/threads/kontrnastup.120901/
    Напиши там своё мнение.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Пілотом першого Ф-16 в Україні стане Іван Баканов.

Так, він не має жодного досвіду в керуванні літальними апаратами, але це буде найчесніший пілот Ф-16 в історії авіації.

• Подобається Подобається x 1
  13. @ydzyubin
    Після Франції ганьбища продовжилась в Нідерландах(... З помийним бомжарою-уклоністом військові навіть ручкатись гиидують
    ... Невже воно думало, що європейці стерплять його бидлячий "дрес-код" і не поставлять єрмаківського блазня шапіто на місце? Мерзота ганьбить Україну...

https://www.facebook.com/1000153109...LcUuLQka6FxsgqkPfA355V2SLAa4L8S52FnysQrGu99l/

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  15. Good man

Good man Обычный человек

А яйца втридорога?о_О

И это только то, что вскрылось. Все же понимают количество потоков: не годен, гуманитарка, обмундирование, оружие, еда,. помимо яиц.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Категорично ні!!!!
    То були залізні яйця!

17. Кіссінджер каже про необхідність надання Україні членства в НАТО, бо вона стала найкраще озброєною країною з найменш досвідченим керівництвом, що загрожує майбутній безпеці Європи: вдруге за тиждень авторитет Зеленського отримує удар нижче пояса. Дід діло каже, шкода, що запізно.

18. Події розвиваються дуже швидко і непередбачувано.
    Так, наприклад, виявилось, що бубочка полетів до Японії не за своїм бажанням, а за бажанням дідуся Байдена. Президент Франції навіть прислав свій літак до Ер-Ріяду за тілом бубочки.
    Потрібен він був Байдену лише для того, щоб дивлячись йому у очі він відповів на головне питання: скільки він ще буде тягнути кота за хвіст з початком контрнаступу. Ще, кажуть, дідуся зацікавило питання про те, чи стало корупціонерів, з арештом Князева, меньше, чи навпаки - більше.
    Подробиць цієї виховальної бесіди ми поки що не знаємо, але скоро повинні побачити якісь її результати.
    Коротше, "триумфальна" подорож по Європі закінчилася для бубочки холодним душем в Японії, прямо у "костюмі грибника"

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зеленський (ゼレンスキー) - по центру серед лідерів Великої Сімки.
    Це все, що треба знати про те, наскільки поважають Зеленського у всьому цівілізованому світі.

Так що шавки Порошенка можуть гавкати, поки не захрипнуть.

а де твій аватар? :)