Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я от читаю новини, "ми відкинули на 700 метрів ворога на напрямку Бахмату" і думаю, а як ми за день віддали без опору 200 км на півдні. Мудрий у нас Зеленський.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Клас!Обрати картинку з серіалу, а потім свої сподівання "лепити" до цієї картинки.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

При чому тут серіал? Я, наприклад, ніколи не дивився ні серіалу, ні кварталу, зате надивився на брехуна Порошенка. І саме тому проголосував за Зеленського. Думаю, у багатьох були схожі причини.
    У Ей Джей Хога (відомого у всьому світі викладача англійської), є такий вираз: Якщо робити те саме, то й отримаєш те ж саме.
    Так було у випадку із Кучмою, який казав: На другій каденції ви побачите іншого Кучму. Але побачили того ж самого. Те ж саме - з Порошенком. Ніхто не вірив, що Порошенко на другий термін буде не таким, як на перший.
    Наївно було б сподіватися, що коли оберемо Порошенка вдруге, отримаємо щось інше.

Українці ризикнули і обрали Зеленського. І не помилилися. Багато хто так вважає, в тому числі і я, який уже років п"ять не дивиться телевізора.
    Мої перші пости, якщо глянути, там я писав "Зєльонський", тобто я також скептично ставився до цієї кандидатури.

Але в жодному разі не можна було пускати до влади вдруге Порошенка. Україна пішла на ризик і обрала Зеленського.

Зеленський гідно тримається перед великими світу цього.
    Навіть в Німеччину не захотів їхати. Але німці, щоб він все-таки завітав, дають більше грошей на озброєння.

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус підтвердив, що уряд ФРН найближчим часом надасть Україні військову допомогу на суму близько 2,7 мільярда євро.
    Військова допомога Німеччини Україні - ЗСУ отримають озброєння на 2,7 млрд євро - Апостроф (apostrophe.ua)

5. Slav

Slav Well-Known Member

Порівняйте Зеленського з іншими українськими президентами в історії України.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Наталочка Биховець

☑️ Коли Яценюк (2014-2016 за президентства Порошенка) став прем'єр-міністром залишки держкоштів в бюджеті були 132 800 грн. Коли залишив посаду - 89.770 млрд. грн.

☑️ Коли Гройсман (2016-2019 за президентства Порошенка) став прем'єр-міністром залишки держкоштів в бюджеті були 89.770 млрд.грн. Коли залишив посаду - 131.770 млрд. грн.

✅ Коли Гончарук (2019-2020 за президентства Зеленського) став прем'єр-міністром залишки держкоштів в бюджеті були 131.770 млрд. грн. Коли залишив посаду (березень 2020) 12.144 млрд. грн.

✅ Коли Шмигаль (2020- ? за президентства Зеленського) став прем'єр-міністром залишки держкоштів в бюджеті були 12.144 млрд. грн. Станом на кінець 2020 р. Дефіцит бюджету складав - 323 млрд.грн.

✅ Дефіцит бюджету станом на 2022 рік і прогноз на 2023 не коментую, бо йде війна комусь не на часі.
    Та все ж питання до лохторату: може справа в тих ХТО займав посади?

Чомусь в одних був плюс в бюджет України, а у когось зовсім інша історія. Шо ж такоє? А ну, добре, мовчу бо для вас думати то боляче

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ніхто інший не грав на піаніно.:)))

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про брехуна Порошенка ти дивився по 1+1? Мосійчук казала?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Здурів - с, Михайле?

Медведо і цифри, плюс логіка? Хочеш впіхнуть нєвпіхуємоє?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто тобі сказав, що це заслуга Зеленського? Допомогу ж дають не на підготовку до шашликів, а до війни, якої, за словами брехуна-клоуна не буде!

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

В червоному квадратику - колишній депутат-регіонал Ельбрус Тадеєв. Представник осетинської громади. Олімпійський чемпіон. В 90-х був у банді Бориса Савлохова, якого всі кияни знали, як кримінального авторитета. На фото праворуч в нижньому ряду.
    Тедеєв три рази був народним депутатом. Всі три рази його помічником був Андрій Єрмак.
    Згадуйте це, коли вам будуть розповідати, що всі керівники ОП завжди були мегапатріотами і ефективними менеджерами.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Далі "Євангеліє" від чорноволохів.
    Неактуальне зараз таке вишуковування, хоча би тому, зараз не до такої критики, є небезпека більша, загроза більша та може бути ще гірше.

15. Good man

Good man Обычный человек

Тебе в детстве Евангелие на голову упало?

• Подобається Подобається x 1
  16. Good man

Good man Обычный человек

И получила полномасштабную войну.
    Очень достойно. Прячется в бункере, ждёт звонка от премьера Израиля, что его не будут убивать и только после этого вылезает из своего бункера и говорит, что он никого не боится.:facepalm:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цю фразу Лаптоша використовує, коли всрався і не має що сказати.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як можна одежею виразити неповагу і власне голодранство:

20. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Незрозуміло, навіщо Зеля усюди тягає за собою цього завгоспа. Чи в них любофф і весільне турне?

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)