Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Так і є, але порохоботи витягнули свої старі методички і дорікають за 2019, що от, якби був інший вибір...

2. Зеленский: если найдут моего свинарчука - Порошенко должен уйти

FB_IMG_1680525613761.jpg

Вже знайшли цілий свинарник.
    І коли???!!!!

• Смішно Смішно x 1
  3. FB_IMG_1680546567977.jpg

Згадав старий анекдот про виробництво шоколадного масла з гівна:
    - Ну, і як успіхи?
    - Колір і консистенція вже ідентичні. Зараз працюємо над запахом...

4. УПЦ МП - ВЛАДА ДАЄ ЗАДНЮ

Я з нетерпінням чекав коли влада завершить свій спектакль під назвою "боротьба з УПЦ МП" і на якому етапі винним у завершенні зробить Порошенка - бо кого іще? І от - сталося.

Депутат Бужанський (Слуга народу) виставив текст (https://t.me/MaxBuzhanskiy/13198), де звинуватив Петра Олексійовича в розпалюванні у тилу міжрелігійної ворожнечі. Чому? Бо Петро Порошенко зажадав аби Верховна Рада прийняла закон, що забороняє діяльність в Україні УПЦ МП. Мовляв, якщо "Слуги народу" проголосують такий закон, то Порошенко скаже "я їх примусив". А якщо не проголосують, то вся так звана "боротьба Зеленського з УПЦ МП" виявиться фарсом - всій країні стане очевидно, що ніякої боротьби нема.

https://www.google.com/amp/s/espres...raini-i-ukhvaliti-zakon-pro-zaboronu-rpts?amp

І далі цитую: "Если буквально - заставил власть ударить по миллионам своих избирателей".

Тобто депутат "Слуги народу" відкритим текстом заявив, що кілька мільйонів українців задурених УПЦ МП - виборці "Слуги народу"? Яке відкриття! А ми й не знали!

Далі - більше. Бужанський звинувачує Порошенка, мовляв у той час коли ЗСУ відбивають атаки на фронті, Порошенко розпалює ворожнечу в тилу. Зрозуміли?

Але я маю на це просте питання. Команда Зеленського бореться з УПЦ МП - чи ні?

Я нагадаю, що не Порошенко почав всю історію з обшуками в церквах УПЦ МП і висленням УПЦ МП з Лаври - її почали призначені президентом Зеленським голова СБУ Малюк і міністр культури Ткаченко. І якщо остаточною метою цих дій не є заборона УПЦ МП, то яка мета цих рухів? З якою метою з Лаври зелена влада виселяє московських попів, якщо пропозиці Порошенка розірвати угоди оренди з московським патріархатом для влади це "розпалювання ворожнечі"?

Бужанський намагається лицемірити, але як і все інше робить він це хреново. Бужанський запитує "що заважало, мовляв, Порошенку заборонити УПЦ МП в період його каденції"? Відповідь очевидна, заважало те, що на заміну визнаній у світі УПЦ МП потрібно було створити автокефальну православну церкву, так само визнану світом і Вселенським Патріархом. Тобто - благодатну.

Порошенко це зробив - він забезпечив створення автокефальної ПЦУ. Ба-більше, за Порошенка в Україні лишилася одна благодатна церква - власне ПЦУ. Бо РПЦ і її філії (УПЦ МП) влізли в церковний розкол, вони розірвали євхрестичне спілкування з Вселенським Патріархатом. Тобто для всього світового православ'я наразі і РПЦ, і УПЦ МП - розкольники. А ПЦУ - ні.

За Порошенка були створені умови, аби громади православних самі переходили в ПЦУ. Були прийняті закони які зобов'язували церкву відображати в своїй назві країну де знаходиться центр церкви, а належність до конфесій релігійних споруд визначали громади на місцях.

Виконувалися ці закони? Ні. Бо зелена влада заблокувала їхнє виконання. Чому? Бужанський щойно визнав. Бо прихожани УПЦ МП, це їхні виборці.

Коротше. Писанина Бужанського чітко доводить. Ніякої заборони УПЦ МП зелена влада не планує і ніколи не планувала. Все це фарс, який щойно вийшов з під контролю.

Влада силилася не заборонити УПЦ МП, а пртмусити її стати УПЦ ОП, організацією, яка у всіх своїх храмах мала агітувати за Зеленського - ковідного і бучанського. Ну і частину доходів, аби регулярно заносили в ОПУ, як же без цього?

Але московські попи, тому й московські, бо вони вірні Москві а не президенту України. Московські попи відмовляються працювати на ОПУ. І результатом протистояння ОПУ і МП стало те, що люди на місцях почали вимагати аби церкви УПЦ МП переходили... Правильно. До української автокефальної церкви

Тобто - до ПЦУ. До ПЦУ створеної за участі Петра Порошенка. До ПЦУ де досі згадують Порошенка в молитвах, власне як світського творця ПЦУ.

Цього влада категорично допустити не може. Саме тому пропозиція Порошенка заборонити УПЦ МП взагалі, владу перелякала. Звісно Зеленський вголос не може сказати таке, за нього це написав Бужанський. А зелена ботва (вклбчаючи осіб, які ще не так давно приходили до офісу ЄвроСолідарності) кинулися текст Бужанського поширювати. За що їм щира дяка.

Я знав що влада дасть задню. Тепер ми це бачимо.
    https://www.facebook.com/1000442610...Fpw2QTGjt11WmnWv1FZemtnmk3ul/?mibextid=Nif5oz

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Єрмака може мінєти тільки Зеленський, але це в тому випадку, коли б він міг це зробити.

Зеленський є залежний від Єрмака, починаючи від зустрічі в Омані з Патрушевим, де вони обговорювали "м'яку" здачу України.

Якщо Зеленський звільнить Зеленського, це стане відомо всьому світу. Тому Зеленський зараз на короткому повідку у

Єрмака.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та яке????

Медведо казав, що влада Зеленського вже вигнала попів МП... Хваливсі тут...

Шось не віриться...:))):))):)))

7. Lanktocha

Таке ж говорили про Богдана, його зараз не видно і не чути.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Богдан не їздив в Оман.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та сама особа, що називала Президента України В. Ющенка "сеньйор Голодомор", тепер подякувала Францію за визнання Голодомора UA.

Зеленськи (можливо!!!) поміняв свою думку, а можливо це просто обставини заставляють його так казати.

Зебобіки все одно будуть підтримувати Зеленського, бо їх ніколи не цікавила ідея, їх цікавть лише особа. І що би ця особа не казала, навіть діаметрально протилежні речі, вони як кацапня будуть говорити - Вова - маладєц, Вова - прав. Їх цікавить в яких шкарпетках ходить президент, чи не вим'ятий костюм і зовсім не цікавить що він верзе. Джонсонюк з своєю зачіскою та вбранням ніяк би не став лідером в країні при 73%. Бо це їх рівень сприйняття світу - совковий.

10. Good man

Good man Обычный человек

Скорее Ермак заменит Зеленского, чем Зеленский заменит Ермака.

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зебобіки, а що там найвелічниший серонув, що майже завтра кордонів між Україною та Польщєю не буде?

12. Lanktocha

Як на мене не те сказав.
    Але між США і Канадою чи у Євросовку кордони умовні.

13. MayorMayor

Дурнику, Польща в ЄС. І між нею, та Україною може не бути кордону. Точніше- стаціонарних митниць та прикордонників. Якщо Україна теж буде в ЄС. У цьому випадку, кордонів не буде з Румунією, Угорщиною.

• Подобається Подобається x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лаптоша є Лаптоша... часто вистрілює наївно тупенькі думки.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось наша делегація приїхала в Польщу. Дивлюся на них, їх одежу і думаю, чи то вони з окопів повилазили, чи то понабирали з гуманітарки? Як гадаєте?

Бо спочатку я подумав, що це полонені орки.:)))

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Щось у пакеті АТБ потарабанив подалі від Лєнки.

17. MayorMayor

Так треба показати urbi et orbi, що оте стадо "теж воює". І що з яєць по 17 гривень за штуку та яблук по 53 гривні за кіло до їх рученяток нічого не пристало.

• Подобається Подобається x 1
  18. А який ти перетинав особисто?

19. Я належу до того типу людей, який не оцінює людей за статусами.
    Мені пох на цацки-бряцки інших людей, на їхні убьори, губи, шмотки, статуси в суспільстві і в соцмережах, як вони себе позиціонують, що розказують про себе і що розказують про них.

Свої висновки про людей я роблю на основі їхніх дій і їхньої поведінки.

І я захищав і буду захищати цього гундосного парня від претензій до його одягу. По-перше: тому що явно не головні претензії до нього. А по-друге тому, що його одяг став певною візиткою (як гімнастьорка і кальсони сталіна в якій він пройшов усю війну) і можливо це працює в плюс для країни.

..... АЛЕ, вибачте, від цьої фотки я пригорів..
    Що це за бомжатнік бля?
    Хто ці бомжі і навіщо?

Припиніть це шоу уродів в кросовках. В кросовках ніхто в Бахмуті (звідки ви приїхали, судячи з бажання показати це) не воює. Принаймні зараз.
    Якщо ви приїхали з окопа, то вдягніться в одинаковий одяг, хоча б, а не якісь бомжі з смітника. Це все ж таки державний візит. правила вимагають поваги до господаря. Поважайте тих, хто вас запросив.
    І то що можна цьому гундосному парню, це недозволено вам.

В поляків є, доречі, таке прислів'я: "цо за дужо то нє здрово". Користуйтесь, хоч колись, бомжі з помийки.
    М.L.

а де твій аватар? :)