Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Люди, ви знаєте що відбувається біля Києво-Печерської лаври?? Ви не бачили??
    ВО"Свобода" вийшла зі своїми прапорами.. вигукують на адресу московських попів ТАКЕ... скандують прокльони..
    До них приєдналися Національний Корпус на чолі з Білецьким! Вони всі зі смолоскипами.., такі всі рішучи,грізні..такі.., всі в шкіряних чорно-червоних рукавичках.. Бачили?
    І Стерненко там, патриот.. в піксельної формі. Кричить, і всі скандують- Геть московських попів!!
    А Масі Наєма там бачили..? Теж там.., вже третій день!! Він же ж за Україну..?
    А Колюню Тищенка бачили?
    ..От і я не бачив..
    Ніхто не бачив..
    Всім - піхуй..
    Тому що - вистава!

• Смішно Смішно x 1
  2. Паша Мерседес московський патріархат погрожує президенту Зеленському.
    Чи буде відкрита справа як проти Федини і Звіробій ?

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

В Україні немало зусиль докладав Філарет, вручення Томосу залежало від вселенського Патріарха Варфоломія.
    Неозброєним оком видно, використовують інші методи та принцип "Бог є любов", такі діячі, як Епіфаній чи Шевчук, а не погрози, страх і прокльони, як той же Паша Мерседес.
    Язиката Маруська нехай не бушує із піною з рота!

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

На Пашу чекає геєна огнєнна, тому що він проклинає представників богоізбранного народу.
    Жартую.
    Якби Паша вірив у Бога, він би ніколи не проклинав, в першу чергу - євреїв. Адже, за легендою Біблії, Ісус був євреєм.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський обіцяв, що не буде корків через президентський ескорт, Ющенко такого не обіцяв.
    А ти вже старий і не пам`ятаєш цього. Вивчив слово порохобот і як папуга торочиш одне і те ж.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що до віри, ви з Пашою-мерседесом, як браття-близнюки.

7. Lanktocha

Ймовірно, за Ющенка і таких бойових дій, як зараз не було.

8. А який взаємозв'язок між корками, створюваних зеленським і бойовими діями.
    При Пятому теж були бойові дії, але корків через президентські кортежі не було.

• Подобається Подобається x 1
  9. Бля , православний фсбшний поп прокляв неправославного фсбшніка іудея ?? Що робиться в тому світі , посполиті ??

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я взагалі дивуюся як Лаптоша зміг додути до такого.:)))

11. Good man

Good man Обычный человек

Когда дело касается ошибок Порошенко, то Планктоша готов брать двойной интеграл, чтобы обнаружить их. Когда же речь заходит об ошибках Зеленского, то он 2+2 сложить не может. И это у него называется объективным взглядом.

12. Lanktocha

Мова тут йде про безпеку, натовп, скупчення... небезпека самі по собі, тим більше, як є загроза у державі.

Недавно сказали, чому до аптек сьогоді були черги, від завтра багато ліків за електронними рецептами, багато незручностей і невже хочуть показати, що щоь роблять.

13. При Пятому теж були бойові дії, але корків через президентські кортежі не було.

14. Не було жодної причини для власне таких новацій. Тут навіть лобістів з бізнесу особливих нема, бо нікому не вигідно продавати менше ліків.
    Єдина причина в тому, що скільки не вдягай футболки з "я українець", але ментальна балалайка з тебе завжди лізе. Бо влада використовується не для того щоб щось зробити для людей, для майбутнього, для дітей і онуків на віки, а для того, щоб в цей час, в цьому місці, показати що я тут главний і я МОГУ ТЄБЄ ЗАПРЄТІТЬ. Це така тупа демонстрація влади і покорення.
    Це ментальні проблеми, характерні середньовічних середньоазійських паханатів, яке ми бачимо в усіх прекрасних проявах в сусідній доживаючій країні...і бачимо у нас. В постійному повторенні "я тут главний" і подібних рішеннях.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Lanktocha

Може і так, я звик більше не вішатись лікарю на шию зі словами "Лікуйте мене!", сам вже переконався, які препарати ефективніші та можуть допомогти при погіршенні, але купити такі препарати без лікарського рецепта неможливо, а на прийом, навіть сімейного лікаря можна чекати навіть 2 тижні, незручності є, але таке є і в Євросовку, хто був у Польщі, в аптеках навіть простенькі обезболюючі, від кашлю чи болю у горлі продають за рецептом.

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Основна причина невдоволення- що цю квазірехворму розробляли довбойоби "на підсосі". Я анітрохи не проти антибіотиків за рецептом. Бездумне їх використання вже призвело до виникнення резистивних штаммів. Але продавати за рецептом Постінор для швидкого запобігання вагітності, який найкращє діє протягом доби, а протягом трьох діб повністю втрачає еффективність- це дурість. Не дурість, а робота на користь власників аптек, це те, що 10 таблеток анальгіну ти можеш купити без рецепта, а 100- тільки по рецепту. Усім відомо, що ліки у великих упаковках коштують дешевше у перерахунку на одиницю, ніж у дрібних. Ну й основне питання- а чи вистачить лікарів первинної ланки, коли усі побіжуть до них за рецептами?

18. Good man

Good man Обычный человек

Кто сказал, что европейские и американские особенности жизни нужно слепо копировать? Знаю из первых рук, в Бельгии в среднем по размеру городе по выходным работает только одна аптека на весь город. Находится за городом и цены в 2-3 раза выше обычных. И это в Бельгии, которая входит в число самых зажиточных стран ЕС.

19. Good man

Good man Обычный человек

100 таблеток анальгина? Для чего такое количество нужно даже целой семье.

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну так що, порохобратія?
    Злі язики, кажете? Дванадцять мільйонів від Паші Мерса - та Слугам?
    Миху, а Ви не пробували трохи пошкребти ті злі язики уважніше? В лайні вони, чи в шоколаді відомої фірми?
    Пашу тягатимуть на допити. За бороду його многогрішную.

View: https://youtu.be/RW50wMZU8xE

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)