Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. 20230320_062937.jpg

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для зебобіків це плюс.
    Але для тих, хто хоч трохи думає головою, зрозуміло, що Рєзніком призначив сам собі ревізорів.
    Тепер можна яйця купляти по 25 грн.

3. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас проверим, какой ты конструктивный и справедливый. Как ты оцениваешь трату сотен миллиардов гривен на строительство дорог после того, как Зеленский, по его же словам, узнал о предстоящей войне? Трату таких денег на дороги вместо закупки вооружения.

4. Slav

Slav Well-Known Member

Я це оцінюю дуже негативно. Це великий мінус для Зеленського, якщо він справді приймав такі рішення. Тільки, будь ласка, подавайте свою таку інформацію про Зеленського з надійних джерел, щоб часом так не виявилося, що вона також базується на вигадках і небилицях, як це було з інформацією у випадку з "наркоманом Зеленським".

5. Slav

Slav Well-Known Member

Ви не вмієте вести дискусію. Вам щось не подобається, ви відразу переходите на особистості, дрищите і закидуєте опонента фекаліями. Я ж також з таким самим успіхом можу вас звинувачувати, наприклад, в підерастії так, як ви мене безпідставно звинуватили в зоофілії, тільки на підставі того, що вам подобається Порох. Водночас ви зовсім не можете зрозуміти мою позицію щодо Зеленського чи будь-якого іншого політика. Моя рекомедація вам: перечитуйте мої попередні дописи щодо Зеленського і трохи над ними думайте.

6. Мені подобається не Порошенко, а подобаються державні діячі, які ставлять інтереси України вище власних.
    Це Іван Виговський, Сірко, Дорошенко, Конашевич-Сагайдачний, Хмельницький, Мазепа, Скоропадський, і інші діячіминулого і сучасності, які добивалися незалежності України і відстоювали її, а не заглядали в очі ворогів.
    Зеленський поставив інтереси тих, хто його привів його до влади вище їнтересів країни. Для мене він представник їх інтересів. Це привело до тих втрат, які ми маємо на цей момент. Сотні тисяч вбитих, мільйони біженців. Тисячі знищених населених пунктів.
    Він ворог України.

Останнє редагування: 21 бер 2023
  7. Про що тут дискутувати?

В цьому вся сутність Зеленського – красти, брехати і нічого до ладу не доводити.

20230320_204047.jpg

8. Good man

Good man Обычный человек

Ты в бункере? Новости совсем не читаешь? Зеленский сам признавал, что заранее знал о войне. Траты на дороги в открытом доступе. Остаётся только сложить 2+2.

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Знати це одне.
    Яка обстановка була десь рік тому, яка була допомога, навіть США вважало, що Україна довго не протягне, актуальна хіба що зброя для партизанської війни.

10. Good man

Good man Обычный человек

Что мешало закупать вооружение вместо строительства дорог?

11. Чому США мали нам допомагати, якщо Зеленський ніх@я не робив, а тільки прощав борги коломийському, фірташу і крав на дорогах?

12. Lanktocha

Неофіційно, США - такий собі світовий жандарм. Зброя здавалася недоречною якщо Україна довго не протримається, військові, або здадуться, або перейдуть на бік росії, тоді і зброя перейде до росії.

13. Чому хтось мав нам допомагати, якщо в цей час Зеленський ніх@я не робив, а тільки прощав борги коломийському, фірташу і крав на дорогах?

14. Lanktocha

На хлопський розум, як вітчизняна "Таврія" не конкурент німецькому BMW, так і наша зброя поступається американській.

15. Зеленський ніх@я не робив, а тільки прощав борги коломийському, фірташу і крав на дорогах, замість готуватися до війни.
    Що це на твій хлопський розум?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

73% вибрали колаборантів.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Lanktocha

Не про це йшла мова, але інших методичок немає, треба одне і те саме по 10 раз повторяти.

19. - Ти погоджуєшся, що політика, в принципі, не може бути справою чистоплюйською, бездоганною у прийомах і засобах. І що у всіх країнах, навіть у найдемократичніших, політиками використовуються далеко не такі способи досягення мети, якими можна пишатися. Чого ж ти така нетерпима саме до нього? Чого ти його так ненавидиш? - питання із зали. Вірніше, з недавньої розмови. І зрозуміло, про кого мова.

Не ненавиджу. Ні. Саме гидую. На усіх рівнях – фізіологічному, психологічному, емоційному. Тотальне несприйняття і мурахи огиди по шкірі.
    Поясню чому. У цього чувака безліч способів показувати себе у якнайкращому світлі. Йому пишуть промови, над його іміджем працюють професіонали, його ляпи і провтики ретельно ретушують і «пояснють».
    Поза тим, те, що проривається через товстий шар фотошопу і розмивання, шокує своєю тупістю, ницістю, дріб’язковістю, мстивістю, роздутою, як у ропухи, пихою при мінімумі - чи повній відсутності - чеснот. Я про тупість казала? Це щось з області фантастики. Щоб аж така обмеженість!

Пояснення, що він нормальний чувак, просто команда гімно, саме для тих, у кого в голові гімно. Бо команда у нього саме така, яка йому пасує якнайкраще!
    Бо він з іншими не приживеться, не спрацюється, не стерпить їх. Як путіну для фото підбирають пупсів, аби гармонійно виглядати, так і наш оточення формує, в основному, з недоумків і дегенератів. Щоб на їхньому тлі виглядати велетом думки і світочем інтелекту.
    Насправді він такий самий, як і вони – брехливий, зрадливий, меркантильний, ненаситний і байдужий.

І про рейтинги мені смішно слухати. Абсолютно штучні і притягнуті за вуха. Вирубити на два тижні мараХвон, відправити в забуття мосейчук зі стертим у різні способи язиком – і картина буде протилежна. У будь-якій соцмережі, під будь-яким дописом/відео «про смішного Пороха» ситуація кардинально інша, ніж була півроку тому. Не про прихильність до останнього там йдеться, а про те, що заіпав ти, зелений чувак, юзати тему з стадіоном, коли саме ти вже четвертий рік президент, у країні вже другий рік поспіль відкрита війна, відкритість якої у великій мірі – результат саме твоїх про*обів…

І з вершини є лише один шлях – вниз. У даному випадку буде не просто спуск, а круте піке.
    Амінь!
    ©️Svitlana Samarska

20. Lanktocha

Щось нове. Накінець
    Але як не пардоксально, якщо можна оправдати одних, чому так очорнювати інших?

а де твій аватар? :)