Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Порохоботи продовжують шукати в гівні шкварки. Це вже не опозиційна діяльність.

2. Slav

Slav Well-Known Member

Я хочу вияснити, звідки взялася інформація, що Зеленський є наркоман. Цю смердючу качку розносить нацистська моцкальська пропаганда. Гуглом можна взнати, що наче опоненти Зеленського запустили цю смердючу качку, якщо гуглити слова: "Зеленський наркомани" і "Зеленський наркотики". Може хтось знає, наскільки ця інформація має під собою реальний грунт?

3. Ти звідкіля взявся? З якої планети тебе сюди закинули?

4. Ти правий планктоша. В зеленому гавні шкварків не знайдеш.
    А сало для нинішніх керівників країни - взагалі заборонений продукт

5. Slav

Slav Well-Known Member

Ви також так вирішили мене потролити?

Я запитався, бо може хтось про це знає більше інфи ніж та інфа, яку можна знайти гуглом.

6. Slav

Slav Well-Known Member

Цю інформацію треба добре перевіряти, бо вона може виявитися такою ж смердючою качкою, як і інформація про "наркомана Зеленського".

7. З Зеленський ніхто з ЛФ не ширявся.
    Подивись відео з ним 2018-19 років і сам для себе роби висновки

8. О то ви вже адвокат Зеленського. Часом не вам він здавав аналізи в 2019 році?

9. Slav

Slav Well-Known Member

Це вже є аргумент ad hominem.

Я взагалі тут пробую вияснити звинувачення Зеленського в наркоманії, наскільки вони є обгрунтованими чи не обгрунтованими.

Ви вважаєте, що треба підтримувати і поширювати дурості нацистської моцкальні та нацистської єблівушки-срассіюшки, якщо вони такі речі поширюють про Зеленського, навіть якщо вони мають якесь під собою реальне підгрунтя, навіть дуже віддалене чи навіть не віддалене? Вам буде приємно усвідомлювати, що керівник держави є наркоманом?

Якщо він десь колись справді вжив якийсь наркотик, то це ще не означає, що він є наркоманом. Є якась інформація, що Зеленський лікувався від наркоманії? Йому хтось поставив такий діагноз наркоманії? Поведінка Зеленського на даний час нагадує чимось поведінку наркомана?

Я колись приймав амфетамін по рецепту. Амфетамін є наркотиком. Але людей, які приймають амфетамін в малих дозах та ще по рецепту, ніхто з лікарів не буде діагностувати як наркоманів. Також багато інших медичних препаратів є наркотиками. Наприклад, опіоїди, які приймають пацієнти для обезболення, є значно сильнішими наркотиками ніж амфетамін.

Останнє редагування: 19 бер 2023
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Здається, вперше цю брехню почали розповсюджувати порохоботи. Ще до всякої москальської пропаганди.
    Присутній тут Хомчин регулярно про це переощував до виборів. Професійні брехуни, що стоять на службі у Порошенка, малювали всякі фотожаби, вибирали стоп-кадри, де Зеленський з напівзакритими очима (як і будь-хто, коли кліпає), казали, що Зеленський - наркоман, бо не побажав сцяти у трьохлітровий слоїк, як це зробив Порошенко (згідно із законом про вибори Президента від кандидата не вимагається сцяти в слоїк, але Порошенко думав, що це йому допоможе перемогти Зеленського).
    Про "наркомана-Зеленського" Хуйло заговорило лише безпосередньо перед нападом на Україну рік тому.
    До того часу Хуйло сподівалося, що Зеленський - хлопчик без політичного досвіду, якого можна або підкупити, або обдурити із тими мінськими угодами.

• Подобається Подобається x 1
  11. Slav

Slav Well-Known Member

Пороху це ще треба було робити на людях та на камеру, не відвертаючись від них спиною.:haha: Бо сцяти у великий слоїк в кабінеті лікарів -- це не геройство.

12. Good man

Good man Обычный человек

В секте Зеленского прибыло. Принимайте очередного.

13. Slav

Slav Well-Known Member

Дехто так і не може прожити і навіть одного дня, щоб не похизуватися та похвалитися свєю тупістю...

-------------------------------------

Деякі люди не можуть зрозуміти, що прохоботство таке ж саме погане явище як і зеленоботство чи будь-яке ботство будь-якого іншого політика.
    Є відома мудрість: не сотвори собі кумира. Хто займається будь-яким ботством будь-якого політика, той постійно наступає на ті ж самі граблі.

-------------------------------------

Я знайшов піблікацію, в якій йдеться про аналізи Зеленського на наркотики:
    Фальстарт: Зеленський показав результат аналізу на наркотики "заднім числом":
    https://www.pravda.com.ua/news/2019/04/5/7211423/
    Там у фотокопіях документів-результатів аналізів значаться барбітурати, бензодіазепіни, амфетаміни, опіати, тетрациклічні андидепресанти, але, я зустрічав таку інфомацію, що ці наче наркотичні речовими, як ліки, також використовуються в медицині. Може навіть і інші з них також використовуються в медицині.

Ще цікаву інфу можна взнати, якщо гуглити слова: "який наркотик приймав Зеленський".

14. Удачі. Тут вже є ті які за віслюка неголосували.
    Вам до них.

15. Кортежів не буде
    - Тарифи знизять
    - Війну зупинить
    - Жодного кумівства
    - Покарає прибічників Януковича
    - Зменшить АП
    - Поборе олігархів та корупцію
    - У нього немає офшорів
    - Скасує призов
    - Збільшить зп та пенсії
    - Заарештує вбивць Майдану! -
    Все суцільна брехня!..
    #Зеко_Манда

20230319_171103.jpg

16. Slav

Slav Well-Known Member

Я за Зеленського не голосував, бо я не міг собі уявити, як за випадкову людину можна голосувати, щоб вибирати його президентом, вірячи тільки його рекламі. Я вважаю, що Україні з Зеленським ще дуже повезло, бо перед виборами його підтримка багатьма людьми нагадувала процес купівлі "кота в мішку".

Якщо ви уважно читали мої дописи, то повинні побачити, що я критикую Зеленського. Я запостив критику Зеленського від Бутусова. Що ви ще хочете? Я тільки вважаю, що критика повинна бути справедливою, конструктивною і не базуватися на вигадках та небилицях.

Чесно кажучи, я не дуже зрозумів ваш допис.

Повторюю: я виступаю проти створення кумира з будь-якого політика.

Останнє редагування: 19 бер 2023
  17. Slav

Slav Well-Known Member

З тими вашим наче "обіцянками Зеленського" не так все однозначно. Дещо з того він справді обіцяв, а дещо -- не дуже обіцяв, а ще дещо -- взагалі не обіцяв, наскільки мені це відомо і наскільки я володію достовірною інформацією щодо його обіцянок. З кожним пунктом наче "обіцянок Зеленського" треба окремо розбиратися і виясняти. Ви краще покажіть, де є ті наче його обіцянки в його передвиборчій програмі. Ви можете їх показати в його передвиборчій програмі?

Останнє редагування: 20 бер 2023
  18. Тримайте свого Зеленського 2019 рік. Може вам і повезло з ним. Україні неповезло.

" Народ! Я сделала это! Я все-таки послушала этот словесный понос Зе, и даже законспектировала.
    Ну тобто пані мала час і натхнення. Хотя это было нелегко.
    ▪Сначала я решила это сделать просто, чтобы уловить хоть какую-то мысль (наивная), так как бизнесмен Соколовский в своем вступлении к этому видео написал, что: "разговор получился предельно плотным и информативным". Ну раз бизнесмен так хвалит, может там действительно смешную зверушку выдрессировали и научили правильным словам :) .
    Да... но, нет!
    ▪Потом я таки увлеклась. Правда периодически из соседней комнаты на мои повизгивания, матюки и истерические всхлипывания прибегал сын, проверить не рехнулась ли мать окончательно. В итоге я плюнула и законспектировала только половину, но вам хватит и этого "кусочка" генератора случайных слов.
    ▪Оно вещало презрев наxyй все падежи и знаки препинания, сцуко, с кашей во рту, бэкая, мэкая, периодически причмокивая и непонятно жестикулируя (видео тут, кстати можете сравнить с текстом ➡️
    View: https://www.facebook.com/sokolovsky.inform/videos/2204536769609998/
    )
    На Данилюка было жалко смотреть, во взгляде Айвараса читался неописуемый ужас. Он вообще так и закляк с этим выражением лица.
    ▪Короче, читайте с выражением и вслух. Наслаждайтесь.

《 И даже эээээ проскользнула такая...А потом уже за этим столом уже эээээ проскользнуло страшное слово министерство ай-ти и недайбог иначе ай-ти индустрии не будет. В принципе правильно. Вот там значит по поводу он сказал смотрите вообще вся эта ай-ти история здесь потому что ФОПы для того чтобы что шесть процентов. Правда вам кто-то там популистически щаз заявил шо пятерку, пять, пять процентов ну и где там эээээ смотри как только и нас всех устраивает. Нас всех устраивает. То есть мое мнение, что ФОПы нужно эээээ, вы правильно совершенно правильно сказали когда это не отмывка, когда мы понимаем чем занимается структура бизнеса той или иной компании ничего страшного пусть будет ФОП. Я бы сейчас неплохо я просто очень боюсь такие вещи вообще трогать это как труханул грушу и все посыпалось, понимаете? Мне кажется если сегодня этот климат по большому счету это же то о чем мы говорили там для каких-то средних мелких бизнесов у людей уже нет практически налогов, ну так а что такое ФОП тогда, ФОП ну пускай это частный ай-тишник пусть он работает пусть он платит свои шесть процентов честно но хочет быть здесь и эти все деньги что важно он же тратит в Украине вот же самое главное. Поэтому я бы эту сферу и не только эту но очень много особенно все, что связано со старт-апами я бы их не мучил и не обращал бы внимание сколько они миллионов сейчас получают. Не тот уровень экономики эээээ не то нету то о чем мы говорили ээээ переходя в то, что бы мы делали в ту часть у вас же много вопросов когда ээээ просто когда будет у нас легко оформить бизнес, когда все будет он-ла-он-лайн, когда то мы очень хотим сделать электронную страну. Меньше чтобы человек с чиновником просто рукопожатился. Когда этого не будет это и мы будем отходить от коррупции все дальше и дальше. Я буду говорить какие-то лозунги с которого мы начали обсуждение слушайте ну давайте мы вообще уйдем от кэша да, но это просто сейчас нельзя, это нельзя нигде показывать и рассказывать, потому что мы там сразу потеряем ха-ха-ха те деньги которые торгуют помидорами на рынке, мы просто потеряем там мммм хоть какую-то поддержку, но стремиться нужно туда, технологии не надо отвергать, надо их везде применить, поэтому я так специально отойти и перехожу в это потому что именно эти люди будут чувствовать здесь комфортно дадут нам возможность и развивать нашу страну и с точки зрения государственности везде где возможно все перевести в он-лайн》

#Цитаты_потерпевшего

Оригінал нижче

https://m.facebook.com/story.php?st...uCJgzEFj4PhqZ96jeuEz4Hjo3l&id=100009571485883

19. Я що наймайся вас переконувати у вашій любові до віслюка. У нас вільна країна. Любите зоофілію - то ваші проблеми.
    Он планктоша у нас копрофіл. І нічого. Терпимо на ЛФ.

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Попри всі мінуси Зеленського, досить заздрити і потрібно сприймати речі, як вони є.

а де твій аватар? :)