Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Ерунду говоришь, именно сторонники Порошенко после 24.02-го предлагали зарыть топор войны на форуме. Неоднократно предлагали. И я и другие. Но секта Зеленского лишь свысока отказывалась от предложения. Так что не надо лгать. Это форум, тут все ходы записаны.

2. Тарас Чорновіл:
    От не доходить ні до укрсучвлади, ні до її прихильників, що саме їхні злочини та потурання їм і є головною причиною повторного охолодження запалу союзників стосовно надання Україні танків та винищувачів. Я про це розлого вже писав тут не один раз. А зараз лише черговий приклад. Коли Зеленський під жорстким тиском США таки почав усувати декого з корупціонерів, на нас відразу пролився дощ із зобов'язань надати танки та пішли розмови про літаки.

Але вже за пару днів виявилося, що Зеленський обманув союзників. Він дійсно усунув кількох корупціонерів, але лише тих, які заважали іншим одіозним особам - Єрмаку та Кубракову. І то нікого не спішить віддавати під слідство, вигороджує Рєзнікова, дає втекти від суду Трухіну. І все різко покотилося в протилежний бік. Про гальмування постачання танків я вже писав.

А з літаками все те саме. Спершу Байден сказав журналістці: "Ні". Наші провладні спробували повтішатися, що "старенький не дочув питання". Ні, він усе чує, включно з корупційними й узурпаторськими змовами в кабінетах на Банковій. За годину відмову підтвердили в Білому Домі. Ще сьогодні зранку ми, натомість, утішалися перспективою швидкої передачі британських винищувачів. Але в США настав день, відбулися консультації й уже маємо відповідь з Лондона. Evening Standard передає слова речника британського уряду, що "відправляти британські винищувачі Україні зараз було б непрактично". На жаль, без спільної позиції в НАТО літаків не нададуть ні Франція, ані навіть Польща.

Хоч хтось у цій владі усвідомлює, скількох життів українців коштуватиме непереборне бажання Зеленського і його оточення безупинно красти, узурпувати владу, брехати нашим союзникам?!

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Давно не було "Євангелія" від чорноволохів.
    Передача зброї і якої мало від нас залежить і Порошенко нікого би цукерками не підкупив.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Чорноволохи все передовірили г.Гудману. Тепер воно за михів віддувається. Щось там пише, пише...
    Якщо Гудман назве Путіна Хулом чи ідіотом, чи узурпатором влади, чи тупоголовим авантюристом, який скоро доведе росію до ручки, дасте знати. Згадаєте мій нік, Ви в мене не в ігнорі, я альорт побачу.

5. А не підкажете чим закінчились обшуки в канторах РПЦ КГБ РФ, де за заявами "відповідальних органів" знайдено купа доказів, а одного діда в сарафані навіть застукано на гарячому в процесі сексуального розбещення неповнолітнього?

Просто цікаво чи прислуга і люди-гній далі восторгаються історичною роллю Володимира Олександровича, який закрив РПЦ КГБ РФ? Чи пишуть сотні платних постів про те, що Зеленський усвідомив, що він це зробив?

Що ні? Не чути?
    Дивно... Чого б це?

Бо сьогодні я бачу аналогічне фото з аналогічним дідом, тілько без сарафану. І знову прислуга і люди-гній намагаються породити в інших людей, чесних, адекватних, які хочуть змін, надії і сподівання на краще, на те що Зеленський щось усвідомив і змінився.

Але змінилося лиш те, що держава, навіть під час війни стала великим шоу, карнавалом брехні і кіношних постановок заради введення в оману людей, які все ще хочуть вірити.

6. Навряд чи я перший, кому прийшла ця думка. Скажіть, у вас немає враження, що відверті «качелі» останніх місяців із наданням нових видів зброї пов’язані не так із обережністю наших західних партнерів і небажанням спровокувати Путіна на безумні дії, як із незгодою Зеленського виконувати певні умови Заходу, наприклад, щодо декількох конкретних персоналій зі свого оточення)?
    Безумовно, руки в Байдена сотоваріщі добряче зв‘язані. Припинити як військову, так і фінансову підтримку України вони не можуть, бо це фактично означає дати Путіну виграти війну. З іншого боку, терпіти в керівництві України відверто скомпрометованих (якщо не прямо ворожих) персонажів вони також не готові. Тому щоразу з поставками саме нових видів зброї маємо якісь нові проблеми - навіть там, де рішення вже прийняті.
    Давайте врахуємо, що до затяжної позиційної війни а-ля Перша Світова, ані ми, ані наші союзники не готові. І шанс повернути наші території вже в цій кампанії у нас буде хіба що в найближчі 6-10 місяців. А можливість зробити це без додаткових важких озброєнь, нових літаків і ракет у нас з‘явиться навряд. І потрібні вони негайно.
    Тепер уявіть, що доля країни сьогодні впирається просто в (не)готовність президента звільнити умовного Єрмака.
    Звичайно, значною мірою це мої спекуляції (серйозних інсайдів не маю). Але мені дуже воно схоже на правду
    К.В.

7. Lanktocha

Далі "Євангеліє" від чорноволохів.
    Є зараз думки, ресурсів на 100% і виконання всіх поставлених цілей неможливо, ні у росії, ні в України.

8. А назви основну думку написаного, а не придуманого тобою

9. А дійсно...

✍️ Георгій Тука
    Я з чинною владою ніяких "соціальних угод" про мовчання не укладав, тому дозволю собі поставити риторичне питання.
    Маю нахабство нагадати, що у колишнього Голови СБУ лейтенанта Івана Баканова дружина - громадянка держави-окупанта.
    "Злі язики" стверджують, що Баканова вже давно нема в Україні.
    "Ніхто не забутий, ніщо не забуто"!
    FB_IMG_1675348613477.jpg

10. Lanktocha

Що придумано? Враховуючи рашиські втрати, складно сказати, що все "идет по плану", тут методи сталінсько-жуковські із закидуванням противника трупами своїх солдат.

11. Про що допис був?

12. Lanktocha

Було, що жодна воююча сторона не може виконати свої поставлені цілі на 100%, росія - дійти до польського кордону, Україна - деокупувати все захоплене. Поки що так.

13. Про що допис був?

..."качелі» останніх місяців із наданням нових видів зброї пов’язані не так із обережністю наших західних партнерів і небажанням спровокувати Путіна на безумні дії, як із незгодою Зеленського виконувати певні умови Заходу, наприклад, щодо декількох конкретних персоналій зі свого оточення)?"...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський - слабий політик. Він би мав їздити по країнах Рамштайну, домовлятися конкретно з кожною країною про зброю. А він сидить у Києві і строчить написані відосики. Це скоріш за все межа його можливостей. Те саме Шмигаль. Прем'єр мав би не вилазити з Європи та країн-партнерів. Я пригадую, Гройсман і Яценюк майже щомісяця їздили і наводили контакти, про Пороха я вже мовчу, він не пропускав жодної можливості спілкуватися з партнерами. А Шмигаль сидить, як сіра мишка, ні ззаду, ні попереду. Вся влада лише займається імітацією роботи. Імітували обшуки з МП і так застряли. Батюшки московські і далі вкручують мозги довірливому народу. Теперішні обшуки нічого не дадуть, бо й перші нічого не дали. Спокійно поживають крадуни запоріжської губернії, що вагонами крали гуманітарку. Єдині, хто дійсно робить свою справу - військові.

Це, що зараз відбувається не є боротьба з корупцією. Це показуха. А боротьба з корупцією - це ПРОЗОРО, це люстрація чиновників, про що Зеленський забув. Толку з того, що він злодія звільнив, коли на цю посаду беруть свіжого злодія? Нема люстрації, значить прилізуть друзі, куми, брати і так далі. Це логічно. Зеленський не вміє керувати - це вже доконаний факт. У нього ніколи не було і нема команди. Все йде до того, що його зненавидять самі прихильники з такою роботою. Навіть, якщо би він хотів, просто не зможе. Єрмак, звичайно зрадник і шкідник, але як фігура, він сильніший від Зеленського. Єрмак сповна користується слабкістю Зеленського. Я думаю, Коломойського вже не будуть обшукувати, бо народ вже ітак рже з цього цирку. Не легкі часи нас чекають. Екватора не видно поки.

15. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

неправильно, у скрутну хвилину керівництво повинно знаходитися в країні...
    щоденні звернення - правильно робить...
    ясно, що він не сам їх пише... але тексти здаються ЧЕСНИМИ...

ви не були в окупації, не знаєте, що це таке - сидіти півроку без світла...
    ловити від старого бозна де зарядженого акумулятора Українське радіо...
    дізнаватися, що насправді відбувається... отримувати з новин НАДІЮ... коли над головою снаряди літають... хз чиї...
    ----------------------------------------
    і шо ви пропонуєте?
    зараз оголосити вибори?

і хто ж цікаво, зараз захоче стати Президентом ?
    і як собі уявляєте зараз виборчу кампанію?

вам хтось зараз заважає працювати?
    може податкова душить?
    чим влада заважає? :scratch_one-s_head:

16. Good man

Good man Обычный человек

Ты не понимаешь глубины анализа Миха. Вспомни, сторонники Порошенко не раз говорили: Зеленский развалил антироссийскую коалицию, созданную Порошенко; Россия почувствовала это и пошла в атаку. В кремле всё вышеописанное Михом просчитали. Война приняла затяжной характер и по всему видно, Россию это полностью устраивает. Жаль, что никто из вас не даёт предметных прогнозов, можно было провести интересную дискуссию.
    Что касается нахождения руководства страны в Киеве, то это было важным в момент атаки на Киев. Сейчас Киеву ничего не угрожает, постоянное нахождение президента в Киеве не приводит к поднятию морального духа. Европейские лидеры спокойно приезжают в Киев, а некоторые по несколько раз. Зеленский попал в капкан собственного самолюбия: нахождение в Киеве в самом начале и весной было очень патриотично воспринято народом, это льстило Зеленскому, его рейтинг поднялся до небывалых высот. Но сейчас важна рутинная работа в условиях военного времени, а он продолжает эксплуатировать образ весны 2022-го года. Абсолютно все сейчас фиксируют падение рейтинга Зеленского. И прогнозируют это падение в дальнейшем.

• Подобається Подобається x 1
  17. Lanktocha

Хто кричить про переслідування, не забули, як при Януковичу сиділа Тимошенко, конкурент і переслідувач, так і зараз, недоречно говорити про чорних і білих, тепер це Зеленський і колишній Порошенко.
    Тріпатись треба.

18. Так тримати! Таким чином, зазвичай, і чинять у цивілізованих державах: міністра, у відомстві якого царює корупція, переводять міністром юстиції (!). Якщо хтось забув, то слово "юстиція" перекладається з латини, як "правосуддя, справедливість". Більше, більше зеленого пекла!
    20230203_194120.jpg

19. Lanktocha

Вже писали
    //і шо ви пропонуєте?
    зараз оголосити вибори?

і хто ж цікаво, зараз захоче стати Президентом ?
    і як собі уявляєте зараз виборчу кампанію?//

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Від моменту повномасштабного вторгнення Росії військова допомога США Україні досягла 29,3 мільярда доларів.

https://tsn.ua/svit/u-pentagoni-ogo...ogi-ukrayini-perelik-ozbroyennya-2257660.html

І все, між іншим, пішло в роботу. І, зауважу, на мільярди грошей допомагає не лише Америка. І також все йде в роботу. І цього, виявляється, замало. Тому твердження. що Зеленському потрібно було не дороги та дитсадки будувати (лікарні, стадіони, поліклініки), а ті гроші вкладати в озброєння, і що начебто цього би (за два роки президентства Зеленського) вистачило, щоб стримати Росію, то, як каже Ланктоша "Євангеліє від Лукавого" (Ну, він так не каже, це я скаламбурив).

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)