Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@MayorMayor, таке враження, що написане не Вами, дорослою людиною, а якимось третьокласником, який дірвався до комп"ютера, коли Ви забули вийти з форуму.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Я Вам задам те ж питання: що це звірятко робить на українському ресурсі з рання до пізнього вечора? При тому, що це створіння ніяким чином до України не має відношення.

• Тупо Тупо x 1
  3. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

Я не модератор. Модератори вирішують, кому бути присутнім, а кому - ні.
    І взагалі, мова не про це. Мова про те, що Ваша лексика далека від лексики дорослої людини. Це - за дужками того, хто має бути присутнім на форумі, а хто - ні.
    Вибачте, але я не маю жодного бажання зараз вступати в пусті диванні дискусії. В той час, як Хуйло труїть українців хімічною зброєю, спалює їх фосфорними боєприпасами, знищує і робить каліками дітей, руйнує житло, лікарні і школи, когось у чомусь переконувати, кляцаючи по клавіатурі, зовсім не хочеться.
    Тема - про Президента Зеленського, який виявився не те що сильним, а надзвичайно сильним політиком, політиком дісно світового рівня.
    А ми будемо тут базікати, кому бути присутнім на форумі, а кому - ні.

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

мені теж дивний срач в такий час...І ще є у когось на це енергія.

6. ashim

ashim Well-Known Member

Чекайте, зараз Ви отримаєте від сектантів. "О бедном Штайнмайере замолвите слово!" Штайнмайєр підтвердив, що у Києві вважають небажаним його візит

Останнє редагування: 12 кві 2022
  7. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Простите о каком сраче идет речь? В сраче участвуют минимум две стороны а тут только одна. При этом умиляет логика - некто требует что бы ему обьяснили зачем я здесь при этом я у него в игноре.
    По моему проблемя не во мне. И это не срач а агресивное поведение двух не совсем адекватных особ

• Тупо Тупо x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Я на всякий случай процитирую этот законченный абзац. Уверен, он пригодится.;)

9. Good man

Good man Обычный человек

О, да тут целая кладезь цитат для будущего использования с кацалапым.:)))

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Володимир Зеленський
    16 хв ·

Різні експерти казали, що Україна не протримається більше тижня, якщо Росія вторгнеться. Нам не тільки вдалося зупинити російську армію – ми їх відкинули! Але наша війна ще далеко не закінчена. Це був лише перший раунд.
    Путін і його армія змінюють свою стратегію. Вони посилюють свої війська, щоб іще сильніше натиснути на Харків і весь Донбас, включно з Маріуполем.
    Росія не планує зупинятися на Україні. Пропагандистська машина Путіна відкрито заявляє, що Європа є «наступною логічною метою» після України. Тож або Захід допоможе Україні зупинити Путіна зараз, або Путін продовжить розширювати свою Російську імперію, вбиваючи при цьому тисячі жінок і дітей. Він уже зробив це в Маріуполі, Харкові, Бучі та інших містах України.
    Щоб продовжувати героїчно захищати світ від російської агресії, Україні потрібен конкретний перелік зброї. Звертаюся до громадян усього світу з проханням допомогти донести до ваших урядів, адміністрацій президентів, керівників ваших країн реальні потреби України, які допоможуть зупинити війну.
    Нам терміново потрібна важка артилерія, важка бронетехніка, системи протиповітряної оборони та літаки:
    - артилерійські установки (калібр 155 мм) і боєприпаси;
    - артилерійські снаряди (калібр 152 мм). Якомога більше;
    - реактивні системи залпового вогню: «Град», «Ураган» або американський M142 HIMARS;
    - БТР (бронетранспортери, бойові машини піхоти тощо);
    - танки (Т-72, американські або німецькі аналоги);
    - системи ППО (С-300, «Бук» або подібні сучасні західні системи протиповітряної оборони);
    - бойова авіація.
    Ми просимо весь світ об’єднатися й допомогти нам у боротьбі з цією жорстокою агресією.
    (#ArmUkraineNow) Дайте Україні зброю зараз, щоб разом перемогти це зло.

View: https://www.facebook.com/zelenskiy.official/posts/3053134104936945

11. Good man

Good man Обычный человек

Ого, какие последствия? Выжил? Лечение назначили? Держи нас в курсе ситуации.

12. medwedo berlogsoni

Про руській воєнний корабль, який цієї ночі чи то затонув, чи то ліг на бік, бо хтось на вахті курив у неналежному місці (на бочці з порохом), та аналогії із Гомера, як хитрий Одісей (Зеленський) виколов єдине око (крейсер Москва) циклопу (Путіну).
    Цікаво послухати. Я, наприклад, послухав із задоволенням.

View: https://www.youtube.com/watch?v=DAS1SY7A9rs

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Сьогодні чув характеристику крейсера, він досить застарілий і совковий, збудований ще у совку, тепер саме із нього запускали ракети по наших населених пунктах, із допомогою наших партнерів та зброї від них, побільше потопити ракетних крейсерів та підводних човнів, що можуть вести ракетні обстріли

14. Silver bullet

так

15. ashim

ashim Well-Known Member

Вже затонув.:good:

16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

у кацапів увесь флот совковий

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський як глянув на це обращеніє, зразу гахнув по Москві... з переляку....

• Тупо Тупо x 1
  18. Silver bullet

Невдала пластика -забрали шкіри більше ніж треба) Була така гарна тіточка і зробила блєфаропластику...)

19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Карма...
    Все іде в комплексі)

А ще як цицьки обвиснуть...
    Капєц

Останнє редагування: 15 кві 2022
  20. Silver bullet

Той випадок, коли краще - ворог гарного. На себе не схожа, і не гарна зовсім. Яка тепер різниця на скільки виглядає. Я не повірила, що це вона...Просто пластичні хирурги сказали своє слово, що це таки вона.Захотіла виглядати з молодою невісткою як подружки, мабуть)

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)