Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Ну тут мене вкурвило.
    Схеми, поламані при Порошенко Діаною Петринею і Марченко були відновлені при зеленському, отому віслюку Янелоху Оманському Боневтіку.
    При цьому віслюку поламали все те позитивне, що з таким трудом вдалось зробити в армії за чотири роки.
    А це кацапське підлота буде тут пиздіти що це дісталось віслюку від попередників.
    Та Янукович з подивом зараз перепитує:

А що так можна було? про те що витворяє зеленський і гопкомпанія

2. Хвиля звільнень жодним чином не пов'язана з якимись внутрішніми протистояннями.
    Кірюша свою гру програв повністю (іншого бути і не могло) і нікому протистояти не може, ніякою силою протистояння стати не зможе, хіба що буде тихенько гадити в якості помсти, як це робив Богдан. І то тільки, якщо складуться такі умови, бо по замовчуванню він буде сидіти тихо.

Тим більше ця хвиля звільнень не пов'язана зі змінами в голові Зеленського, з очищенням чи іншою високопарною сцяниною.

Хвиля звільнень є результатом звільнення одного і потягнула за собою всю його особисту структуру. Тобто, його, його схеми, його людей, просто вичищають з влади.

І свідчить це лиш про те що головним принципом побудови влади Зеленського був і є клановий принцип, який не передбачав професіоналів і адекватних людей, який побудований на лояльності і розподілі ресурсів між лояльними.
    І зараз людей колишнього "свого", який впав в немілость, викидають як використані... шкарпетки.
    Й ключовою ознакою побудови державних механізмів на клановому принципі є те, що товариш що не втік був "в тємі". І зачищають зараз персон, що тягнули схеми під наглядом Кірюші, а не самі схеми.

Ось і вся їхня прекрасна країна, де ви всі президенти.

І ще важливим нюансом є те, що ще зовсім недавно, незважаючи на скандали, Кірюша бил вхож.
    І я буду дуже сильно сміятися, коли з'ясується що головною причиною нємілості стало купівля собі статусу "Людина року" і Великий Лідор в маленьких закомплесованих штанцях не зміг пережити такого святотатства.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):)))

Та чого? Зараз це вершина!!!!

Судіть самі, яйця в кілограмах, навіть Азіров таке не вигадав.

upload_2023-1-24_20-55-19.png

:haha::haha::haha:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко - це Мати Тереза в порівнянні з Баригами Зе. :))):))):)))
    а каденція попередніків, як житіє святих.

Останнє редагування: 24 січ 2023
  5. Ахаха)))
    Наскільки я розумію, нардепи вже знають, почім харчі у Міноборони і прикордонників. Ці хлопці воюють у сусідніх окопах, і впевнений, що їдять вони однаково. Але закупівельні ціни виявились різними.
    МО законтрактувало курячі стегенця по 120 гривень за кілограм, а ДПСУ курятину по 51-78 гривень.
    Картопля: 22 у МО і 6,90 у ДПСУ.
    Капуста: 30 у МО і 9,93-17,00 у ДПСУ.
    Буряк: 25 у МО і 6,00-13,50 у ДПСУ.
    Цибуля: 42 у МО і 17,00-26,00 у ДПСУ.
    Гречка: 83 у МО і 53,10-56,20 у ДПСУ.
    Олія: 109 у МО і 58,69 у ДПСУ.

Ну і яйця, да))) У прикордонників вони по 5,10-6,60 гривень за штуку. Без всяких ото пєтєль)))

При цьому всі ціни прикордонників у півтора рази менші від магазинних. Бо в оптових військових поставках немає магазинних націнок. Нема маркетингових виплат за поличку. І там так само у ціну товару зашита вартість доставки з продуктової бази до військового складу, як і при доставці з продуктової бази до магазину. І так само торгові мережі працюють з постачальниками продуктів з відтермінуванням оплати, як і військові замовники.

В общім, у нардепів має бути більше питань до Резнікова. Бо у декого занадто очевидне бажання злити ситуацію в унітаз.

Ні, рєбзя.
    https://m.facebook.com/story.php?st...QbE7j8qDbYcbWaeFnvis6SnHzl&id=100065187562367

6. Good man

Good man Обычный человек

Какой полный искреннего раскаяния текст. Прямо речь адвоката на суде. Только вот одно но - сначала министр обороны, ближайший сподвижник Зеленского, заявил о наличие всего лишь технической ошибки. И только после того, как общество высмеяло это оправдание министра, последовала отставка. Так что не надо тут лить крокодиловы слезы, министр был в курсе, значит в доле. И при Порошенко этот Резников сидел тихо и до крупных сумм не допускался.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бачу порохоботи все більше застосовують тактику совкового чиновника Мікояна, ненависть до опонентів, що пояснив, не буде такого ставлення до опонентів, ворогами будуть сприймати нас.

8. Будь ласка, тлумача в студію. Що воно хотіло сказати?

9. Lanktocha

Як ще докладніше, суть порохоботів - не будемо із піною з рота доводити неправоту опонентів, ворогами будемо ми.

• Тупо Тупо x 1
  10. Будь ласка, тлумача в студію. Що воно хотіло сказати?

11. Slav

Slav Well-Known Member

Я ж про оборону чорноморського узбережжя і написав. Якби москальня не вдерлася в Україну з Криму, то це чорноморське узбережжя не було би захоплено єблівушкою.

Ви позначили мій допис як баян. Тоді ви можете мені сказати, коли і в яких темах обговорювалось підняте мною питання?

• Подобається Подобається x 1
  12. ЧОГО ПОБАЖАТИ ЗЕЛЕНСЬКОМУ?

День народження Володимира Зеленського. Що йому побажати?

Не знаю. Мені складно щось щиро бажати цій людині. Я український і україномовний блогер. Я колишній журналіст. Я автор багатьох статей і кількох книжок. За те, що я бачив як створювали класну форму і смачні сухпайки для військових, як відкривали реєстри майна, робили Укрзалізницю та Нафтогаз прибутковими тощо, і за те що я не хочу казати що все це було: "Порошенко обікрав Україну" команда Зеленського скоро чотири роки як намагається мені закрити рота. Я брав участь в АТО як доброволець. Я допомагав фронту як учасник "АрміїСОС". Я військовослужбовець, який 9 місяців провів на фронті без жодної ротації. Для медійників Зеленського і його фанклубу я і люди моїх переконань - гірші за... окупантів. Просто тому, що для нас президент - тимчасовий менеджер, а не помазаник Божий. Не найвеличніший. Бо його можна і треба критикувати.

Які тут можуть бути побажання?

Щоправда маю визнати. Зеленському і без мене бажають. Саме життя "бажає". Він дорікав Порошенкові офшорами - у нього знайшли власні офшори і до них роялті які йому виплачує фірма його ж помічника Шефіра. Бо Зеленський не передав бізнес в сліпий траст як Порошенко, він передав його друзякам. Читайте - зберіг.

Зеленський дорікав Іловайськом - і отримав Бучу, Ірпінь, Херсон та Маріуполь. А на додачу сержанта Журавля та вагнергейт. І смертність по два Іловайська на день (!) під час пандемії в Україні, де вакцинація почалася пізніше за Зімбабве.

Зеленського виславляли, що в нього сталеві яйця - тепер ми знаємо, що не просто сталеві, а в кілограмах. По 17 грн. Поруч зі скумбриєю по 8 грн.

Зеленський обіцяв, що якщо з'явиться його "свинарчук", він піде. Брат Єрмака, Татаров, Резніков... Це так, лише кого зразу згадав. Що? Не доведено? А по Гладковському було щось доведено? А зараз? Це зупиняло команду ЗЕ?

Життя саме карає. І карає болісно. Тому два побажання до Зеленського я маю.

Перше - встигнути продати тираж книжок "...-й місяць війни" раніше ніж їхня вартість зрівняється з нинішньою вартістю книжки "Кожен з нас президент" екс-секретарки Зеленського Юлії Мендель. Бо треба ж буде його фанклубу через 10 років чимось грубу на дачі розпалювати?

Друге - я бажаю Зеленському здоров'я. Сильного здоровья. Сталевого, як яйця по 17 грн. Аби він дожив і сам почув.

Почув як і про махінації з вакцинами та медобладнанням в пандемію, і про смертність у два Іловайська на день, і про офшори, і про вагнергейт, і про "не можна збільшувати ЗСУ бо не буде на що будувати дороги", говоритимуть от всі ті, хто зараз пише йому панегерики штибу: "Справжній! Щирий! Сильний! Найкращій! Наш!"

А будуть казати. Обов'язково. Бо є одна річ за яку я Зеленському справді вдячний. Він і його команда дуже гарно показали мені хто є хто серед багатьох моїх знайомих. Хто людина зі стрижнем і принципами, а хто так, за $20 легко продасть переконання і товаришів. В опозиції до Зеленського бути дуже важко. Навіть за Януковича влада не була такою цинічною та свавільною. Але коли Зеленський перестане бути владою, я знатиму точно.

На людей перевірених опозицією до Зеленського можна покладатися завжди. Ці - не зрадять. Порршенко має таких прибічників. А у Зеленського таких прибічників нема. Лише підлесники.

Фото моє. Знаєте, а перебуваючи на фронті, я всерйоз думав що ці книжки "...-й місяць війни" - чийсь дотепний жарт. Виявилося що ні. Ну, Брежнев не додумався зробити "Малу землю" багатотомником.
    IMG_20230125_182719_585.jpg
    https://t.me/dragonspech/5877

13. Slav

Slav Well-Known Member

Якщо Резніков не знав, що срассіюшка буде ракетами бомбити Україну, то це є кричуща некомпетентність, яка свідчить, що він не може займати цю високу державну посаду.
    Я, наприклад, про це знав і про це писав на форумі ФУП ще перед початком війни.

Останнє редагування: 26 січ 2023
    • Подобається Подобається x 1
  14. Lanktocha

Попри стогони порохоботів, років 15 - 20 тому в деяких обговореннях ватани писали, що руснява солдатня, послана в Україну скоріше піде зі зброєю проти того, хто їх сюди послав, нічого подібного, тепер дехто каже таке про білорусів

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мабуть, Рєзніков не встиг весь ФУП прочитати. Ви би його ємейлом повідомили.

• Смішно Смішно x 1
  16. Good man

Good man Обычный человек

Ты 20-ть лет назад где украинские форумы видел?:))):)))

17. Slav

Slav Well-Known Member

Звідки я міг знати про те, що Резніков може не знати такої елементарщини?! Якби я про це знав, то вже би думав про те, як його повідомити про це.

Взагалі-то ви вирішили мене під'їбнути. :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але тут два варіанти: або він тупий, або не на своєму місці.

Мова йде про контракт на 14 ярдів грн. На які суми він тоді дивиться?

а де твій аватар? :)