Тупість зашкалює. https://www.facebook.com/permalink....ZW4v9MqLq2PULxWrQeDFfxfLtl&id=100038046845880
"Скільки грошей вам ще потрібно взяти з бюджету країни, щоб наїстися?" А ну но вгадайте, хто автор? Пане зеленський, вважаю, що у зв'язку із останніми скандалами ваших друзяк, саме пора садити Порошенка. Повинно спрацювати, раніше ж працювало. Не дякуйте.
Не всі на 100% задоволені Зелнським, внутрішні розборки та покарання винних у мирний час. Скільки би не тріпались боти, такі як Тимошенко і Порошенко перетворюються у "політичний секонд-хенд".
Здрастє, а як бути з яйцями по 17 грн.? До кінця війни вони втратять громадянсьво, як Коломойський, і кінці в воду.
НЕ ЯЙЦЯМИ ЄДИНИМИ Докину у пандан до теми крадіжок на харчах для армії, відбілювати які кинулася вся команда "позитивних блогерів" в стилі "а за вашого Порошенка!" Увага на скани. Ліворуч бірка з зимових штанів які видавали за президента Порошенка. Бачите? Дата на бірці відповідна. Крім дати там повна інформація про виріб українською мовою з усіма деталями. Ці штани я мав ще до мобілізації у нинішньому році. Але саме їх я маю носити. Чому? Бо, увага на бірку праворуч. Це бірка зі штанів які мені видали у грудні 2022 року. Що ви бачите на ній? Ні хрена. Те саме на ній побачили виробники одягу, розшифрувати написи вони не змогли. Який хай здійнявся б, видай за Порошенка на четвертому році президенства щось подібне, я уявити собі боюся. Зеленському пощастило, форму як за Порошенка видавали коли він тільки став президентом. Зате на четвертому році... Так от. Що таке зимові штани часів Порошенка? Це вітрозазисні штани з цупкої міцної тканини, які вдагаються на другі штани, утеплюючі, з флісу та вологозахичної тканини. Вітрозахисні і утеплюючі штани можна носити окремо, те як утеплюючі штани носять на бойові я бачив на власні очі. Витримують всі навантаження. Зате зараз штани видали єдині з камуфльованої тканини типу плащовки, утеплені флісом. По-перше в них просто жарко в приміщені. Хлопці їх скидають і носять термобілизну. По-друге, тканина на таких штанах скрипить так, що чути їх метрів за 20 не менше. Для армії штани, ви ж розумієте? Маскування... Мені не видали бушлат цієї зими, я бушлат уже мав, отримав у квітні коли мобілізовувався. Саме тому маю нормальний теплий якісний виріб часів Порршенка 2017 р. випуску, а не ту муру яку видають зараз. Бушлат часів Порошенка теж був з двох частин, міцна верхня штормовка і тепла піддьовка, яку можна носити як окремо так і зі штормовкою. Замурзався в багнюці в траншеї, повісив штормовку сушитися, і ходиш у піддівці. Зате зараз, чого тільки не побачиш. От таке зараз видають на фронті. І я не дивуюся. Бо влітку на моїх очах замість літньої форми ЗСУ хлопцям видавали американську форму старого зразка, явно волонтерського походження. Форми для ЗСУ просто не було, хоча за Порошенка як бачимо її виробили стільки, що вистачило мені у 2022 р. Що з формою зимою буде біда, волоньери попереджали ще в липні. І от. Але про це "позитивні не напишуть". Їм не до того, для них у війну опозиції бути не може. До речі. Все це не заважає окремим позитивним блогерам ще й збирати кошти на форму для ЗСУ. Сам знаю таких. https://t.me/dragonspech/5863
Мовою оригіналу : Т.К "Печерский Холм" Смотрите как все интересно. Октябрь 2020 г. Издание "Зеркало недели" сообщает сенсацию. На фоне бушевавшего тогда Вагнергейта, во время визита в Великобританию, президент Зеленский тайно встречался с главой английской разведки МИ-6 Ричардом Муром. Мы тогда писали, мистер Мур сообщил Зеленскому об утечке информации из его офиса в Москву, и предупредил о серьезных последствиях. Далее последовал многосерийный Вагнергейт, результат которого известен. Офис президента согласился назначить руководителями украинской армии генералов рекомендованных англичанами, т е Залужного и Шапталу. За это англичане обеспечили весьма безболезненное для Зеленского завершение Вагнергейта. А господин Ермак с тех пор потерял сон и покой. О том, что информацию "Зеркалу недели" слили сами МИ-6 мы тогда сообщили. Наши дни. Тоже самое "Зеркало недели" публикует сенсацию. Издание сообщает, что Министерство обороны Украины занимается закупкой продовольствия для Вооруженных сил Украины по ценам в 2-3 раза дороже чем в розницу в супермаркетах Киева. Очевидно, история будет иметь продолжение, крайне тяжелое для украинской власти. Давайте не забывать, что президентом Украины Владимир Зеленский стал во многом благодаря делу отца и сына Гладковских, тех самых Свинарчуков. Которые, кстати, сейчас на свободе. Посадить их команда Зеленского не смогла. Она смогла попасться на обворовывании украинских солдат прямо во время острой фазы войны. При чем тут "Зеркало недели"? Да при том, что украинской власти больше не передают приветов. Западные партнеры приступили к уничтожению рейтинга Зеленского, в первую очередь внутри Украины. Естественно делать они это будут мягко, чтобы не вызвать волнений внутри воюющего государства. Однако. Коррупционные скандалы теперь будут повторяться с завидным постоянством. Зеленский не может навести порядок в своем окружении. А Британия и США не желает больше терпеть в руководстве Украины типов вроде Ермака, Тимошенко, Татарова и подобных. Приготовьтесь. Это лишь первый скандал из череды возможных. Кстати, на действия украинской армии влияния он не окажет. Rimma Filipenko All reactions: 5Shynkaryk Mariya, Олена Мицак та ще 3
Брехати - це їхня унікальна фішка. У листопаді 2022 року Зеленський подолав корупцію, яку ще півтори року тому, у червні 2021 року, Верещук упритул не бачила. А потім було: "Байден, чому ми не в НАТО?". Тепер, логічно кричати: "Байден, чому у нас корупція?" У зеленої влади, яка просто охуїла, винні усі тільки не їхні сертифіковані злодії та корупціонери
Москаля видно сразу. Если цена была завышена при Порошенко, это торговля на крови. А если при Зеленском, то это агенты кремля подсунули честной команде Зеленского неправильные документы.
І як це воно так виходить, що і Хомчин бажає виникнення конфлікту між Зеленським та Залужним, і на росії цього ж самого хочуть? Хомчине, ану про кацалапого та Стерненка-вбивцю, нумо! View: https://youtu.be/OTiN9OiyM24?t=486