Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Фото - фейк. Зеленский отрастил усы и бороду только после 24.02.2022г., чтобы казаться более мужественным и смелым. Джонсон молодой. Лучше убери фото.

2. Оригінал
    https://m.facebook.com/story.php?st...iHJ29dHRbgv3q9MQ7d4AMGG94l&id=100002334671715

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

То коли нема чим перднути, але дуже хочеться.

• Тупо Тупо x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не тільки.
    Попадались як навідники по обстрілах Яворівського полігону львівські пенсіонери КДБісти.
    https://zaxid.net/spravu_lvivskogo_...vorivskogo_poligonu_peredali_do_sudu_n1550652

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Алєксандр Борис де Пфеффель - Джонсон, будучи молодим не зустрічався з Зеленським.

7. Good man

Good man Обычный человек

Это понятно. Я о том, что Ирина и Борис встретились реально, несколько лет назад. А Зеленского сзади пририсовали.

8. Вони зустрічалися в Давосі. Слідкуй за подіями. Понабирають кого попало , а ти читай їм тут політінформацію.

9. Good man

Good man Обычный человек

Видишь, от твоих длинных политических сообщений других людей тоже есть польза.:)))

10. Я ще не бачив пруфів щодо закупівель МО харчів для армії за втричі завищеними цінам, але якщо підтвердиться, то є пояснення - просто новим ліцам нічого не шкода для захисників, навіть яєць по 17 гривень штука.

То баригі економили на сонечках, тендери якісь проводили непонятні, реформи харчові, жлоби вобщєм.
    ..................
    Народ такого не понімає, йому до вподоби болєє широкая душа - як не Спартани по 100 тисяч замість 30, так картопля по 22 гривні замість 8 в АТБ, в яке досі той дідусь ходить за половиною вареника.

Ми не з такого конца епохі, ми з багатого.

11. Подав заяву про злочин до НАБУ на чиновників міноборони (щоб у вас земля під ногами горіла!) за фактами викладеними у журналістському розслідуванні про контракти на закупівлю продуктів харчування для армії за завищеними цінами в 2-3 рази. Це ж яким у@бком треба бути, щоб так безбожно п@здити під час війни у своїх же, в той час, коли солдати за свою зарплату самі собі купують амуніцію, ремонтують техніку.

Окреме пекло має бути для тих, хто має припиняти подібний грабіж, я про ср@не СБУ та ДБР.

Якщо в таких промислових об’ємах крадуть на закупівлі простих яєць, уявіть які "бариши" отримують з держпідприємства "Агентство оборонних закупівель", яке має право самостійно проводити закупівлі зброї та формувати очікувану вартість для цих закупівель, яким за дивним чином обставин опікується заступник міністра оборони Денис Шарапов, за сумісництвом "экс" бізнес-партнер глави Офісу президента Андрія Єрмака.
    FB_IMG_1674315394419.jpg

12. Президент України, за Конституцією, відповідає за оборону і безпеку України. Президент України не може стояти осторонь гучного корупційного скандалу, який розгорається навколо Міністерства оборони України. Такі скандали завдають серйозного удару по Україні.

Де можна подивитись відеозвернення або коментар Зеленського з цього приводу?

FB_IMG_1674325557560.jpg

• Смішно Смішно x 1
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Смішно Смішно x 1
  14. НАБУ затримало на хабарі у 400 тис дол в.о. Міністра розвитку громад та територій України Василя Лозинського!

Пане Президенте, у Вас там всі прокралися!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. ЗЕЛЕНІ КРАДУТЬ НА ХАРЧАХ

Коли влада відмінила електронні аукціони в системі «ProzoRRo» на період воєнного стану, опозиція криком кричала, що повертається корупція вже знищена в часи Петра Порошенка. У відповідь посміялися навіть творці «ProzoRRo», Максим Нефьодов наприклад, написав що йому все норм.

І от – не минуло двох місяців. Видання “Дзеркало тижня” оприлюднило документ про закупівлю резніковським Міністерством оборони харчів на цінах у 2-3 рази вищих ніж у супермаркеті “Сільпо” в центрі Києва. Слабо?

Для тих хто не зрозумів, пояснюю. Команда Зеленського, яка стала владою завдяки “скандалу свинарчуків”, щойно прославилася власним “свинарчуком”. Але є принципова різниця.

Олег “свинарчук” Гладковський купував дефіцитні прилади для військової техніки з Росії для українського війська. З цієї оборудки роздули корупційний скандал, але протягом трьох років прокуратура і ДБР не змогли довести ті звинувачення до суду. А тут військових обкрадали на… харчах. Далі провалюватися в мерзенність вже нема куди.

Слухайте, а я ще дивувався, що з чим – з чим, а з харчами в ЗСУ все чудово. Очевидно, крали давно, але зараз банально охреніли.

У зв’язку з тим, що влада і її вилизувачі взяли моду будь-яку критику подавати як російське ІПСО, а будь-яку опозицію владі називати запроданцями Москви, я хочу запитати. Міноборони Резнікова обкрадати українських солдат заходилося, бо їх біс поплутав, чи чиновники Резнікова масово продалися Росії? По чому нині Батьківщина, агов? Про наявність совісті у тих хто лізе своєю чиновницькою ложкою в солдатський казан, я не питаю вже як таке.

І ще питання до ЗЕботви і їхніх медійних зверхників з банди Подоляка. Я правильно розумію? Про те що чиновники міноборони Резнікова обкрадають солдат на харчах, треба було гордо промовчати “а то Скабєєва скаже”? У війну ж опозиції до влади бути не може, правда? До речі, мені прямо цікаво як швидко Юрія Ніколова і все “Дзеркало тижня” назвуть запроданцями Москви? В цинізмі ЗЕботви я не сумніваюся.
    IMG_20230121_202417_941.jpg
    https://t.me/dragonspech/5859

а де твій аватар? :)