Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. 20230116_191116.jpg

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Він працював не лише тамадою, він був мером одного з міст районного значення. В цьому містечку стояв пам'ятник, присвячений 10-й річниці незалежності України. Це чувак демонтував пам'ятник, попри протести городян. Вже по цьому випадку можна зрозуміти що це за фрукт. У Верховну Раду йшов від партії Самопоміч Садового. Єдиний, що пройшов від цієї партії.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

На і заспокійся: :)))

4. Good man

Good man Обычный человек

Я так понимаю, мэром он стал, проиграв конкурс на свадьбе. А демонтировал памятник независимости Украины, проиграв второй.

• Креативно Креативно x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Я такую истерику не встречал даже у борщеварочки. о_ОА она в этом деле мастер, "почти профессор".:)))

• Смішно Смішно x 1
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки ще будуть бушувати із піною з рота порохоботи?
    Писали ж, проблем зараз більше і загрози більші.

7. А щодо проблем яких більше і самі проблеми більші?
    Ти в логіку не пробував?
    Тому що кругом одне Zeгівно.

FB_IMG_1673939581549.jpg

Останнє редагування: 17 січ 2023
  8. "Правда завжди коротка і жорстока". (с) Баскське прислів'я.

Правда завжди вийде наверх, як олива на воді, як ти ту воду не збовтуй.
    Сперш була заява про "мир в очах" хуйла і запевнення, що на відмінність від "партії війни" команда нового президента знайде можливість примирення з РФ і закінчення бойових дій.
    Потім була добре (як їм всім здавалося) законспірована зустріч Зеленського з Патрушевим в Омані. І ми б таки про це не довідалися, якби не злив "OSINT-аналітиків любителів", які простежили за літаками і вирахували, що Зеленський та Патрушев були в столиці Оману одночасно. Давно вже відомо, що за цією ширмою "OSINT-аналітиків любителів" ховаються зливи розвідок, бо ніяких "любителів" цієї справи в світі не існує.
    А після цього, без якихось офіційних домовленостей пішли односторонні кроки з боку України, як "розведення" військ, заборона вести розвідку уздовж лінії розмежування, скорочення ЗСУ на певних напрямках (на півдні України та на півночі від Києва), арешт "незаконних" клістронів для ППО, розмінування шляхів до Чонгару. Я вже не кажу про припинення фінансування Укроборонпрому і закриття фінансування на НДДКР по ракетним програмам.
    Навіть вже після початку широкомасштабної агресії, намагалися засудити добровольців у місті Суми, які чинили спротив в той час, як з міста були відведені військові, СБУ та навіть поліція, переслідування генерала Кривоноса за виведення з ладу а/п Жуляни. Тобто, ці якісь домовленості з ворогом мабуть продовжують діяти навіть зараз. І це ми ще не знаємо де знаходились президент і його "завхоз" у перші дні війни. Бо ці балачки про "бої на Банковій" теж з'явилися не на рівному місці.
    Про що конкретно Патрушев з Зеленським домовлялися в Омані, а потім Єрмак з Козаком у інших місцях, нам невідомо, але результати цих зовсім не випадкових дій української влади ми спостерігали самі. Ці результати і є тою самою оливою, що спливає, як не намагайся їх збовтати чи забалакати.
    А якщо в цій справі вже покопалися "OSINT-аналітики любителі", то їм могло стати і ще щось відомо, вже більш небезпечне, для наших доморослих "таємних дипломатів".
    І якщо суд в Гаазі над рашизмом таки відбудеться, то всі, хто сприяв його злочинам можуть з "героїв війни" стати банальними співучасниками злочинців проти свого народу.
    Не страшно, Вава?
    https://m.facebook.com/story.php?st...tB6vS7rvLDZa87wv3M8v9kBmVl&id=100003738683552

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вони, курви прокремлівські, думають, що ще трохи, і повалять нинішню українську владу. Хрін їм на комірець!

10. Lanktocha

Як співав Кузьма Скрябін "Най світ валиться, я ніц не хочу знати..."
    Не Зеленський запускає ворожі ракети.

11. Але зелен ький провалив підготовку до війни. Набратися не міг.

12. Lanktocha

І нема допомоги?

• Інформативно Інформативно x 1
  13. США і захід надає зброю.
    ЗСУ воює.
    Волонтери (за допомогою народу звичайно) - таскають необхідне ЗСУ.
    Де в цьому ланцюгу Зеленський? Воістину тільки - "боневтік"

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

З такою владою будуть ще більші. Не вірите?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ой... не кажіть... Нема та й добре.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Gyppsy

Gyppsy :hi:

IMG_20230118_111733_533.jpg

❤️‍ Росіяни своєю агресією досягли того, що всі наші діти будуть націоналістами - Зеленська в Давосі

Дружина Президента Олена Зеленська переконана, що наразі і ще не відомо скільки років українці не матимуть жодної емпатії до росіян.

"Зараз ми знаходимося в стані, коли не можемо знайти жодної емпатії, зрозуміло. Вони (росіяни - ред.) розпочинали свою агресію з того, що почали називати нас націоналістами тощо. В Україні не було настільки багато націоналістів перед початком повномасштабного вторгнення, наскільки їх є багато зараз. Тому що націоналізм це відповідь на агресію: ти починаєш захищати свою національність, свою націю перед агресором", - сказала Зеленська.

На її думку, коли немає агресора, національний порив не є таким сильним. "Вони (росіяни - ред.) досягли того, що всі наші діти будуть націоналістами", - зауважила дружина Президента.

Вона підкреслила, що українці не можуть чекати, коли росіяни "схаменуться", тому будуть продовжувати опір.

Цензор.НЕТ

Підтримати| Telegram| Facebook | Twitter

18. Я никогда не скажу слов Елены Зеленской о том, что 90% опрошенных украинцев готовы терпеть год, два, три без света. Ни сама Елена, ни опрошенные украинцы не жили без света достаточно долго, чтоб быть уверенными. Те, кто живут без света месяцами, вряд ли были опрошены, остальные не имеют права на подобный пафос. Я вообще стараюсь поменьше пиздеть о том, чего не испытала на себе лично.

Я никогда не прощу Зеленскому брошенных в лицо Порошенко слов о том, что "незаконченная" война - это вина пятого президента, что Иловайск и Дебальцево - преступления правительства Украины, а не Москвы. Особено в свете сданого за три дня Юга и Мариуполя, который стал бойней. Слишком дорого нам это встало для простого прощения.

Я никогда не забуду шашлыков, "а то Путин нападьот", проебаного держ.замовлення, уголовок на Марченко, брошенного умирать Журавля, смешных шуток про принимать с любой стороны и эбонитовые палочки, тонн помоев на слоган "Армія, мова, віра". Не забуду того, что мы внезапно оказались недостойны достоверной информации, ну типа домашнего скота, которому тоже не говорят, что завтра начнётся убой.

Я не послушаю ни одной песни, не пойду ни на один фильм, не посмотрю ни одного тревел-видосика от тех, кто внезапно прозрел. У вас было 8 лет на прозрение, а вы ездили на гастроли в РФ, рубили бабло на их аудитории, задвигали тезисы про дружбу и братство вопреки "политикам, которые затеяли войну"

Я не пожму ни одной их руки, не отмечу их достижения и никогда не отдам им свой голос. Даже если они здесь построят "сверкающий город, моё Эльдорадо", долг за шашлыки не может быть выплачен никогда. Не существует достойного эквивалента тысячам жизней, которые можно было спасти.

Когда украинцы сражались за свою свободу на Майданах, на Донбассе, под судами, на виборчіх дільницях, ВЫ были на стороне тех, кто сражался за своё и наше рабство. Так что не пишите мне эту хрень про то, что хорошо бы заткнуться на время, потому что стоит заткнуться один раз и открыть рот тебе не позволят уже никогда. Исторически доведений факт.
    https://t.me/tanya_adams/3795

19. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ну дурепа вона, що з неї взяти?Європа негативно відноситься до націоналізму.І ось такі висери, яка дозволила собі "перша ледь" не на користь Україні.

а де твій аватар? :)