Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Путин - Хуйло.

2. Вжив вже 7 раз слово Порох

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хто такий Зеленський?

4. Good man

Good man Обычный человек

У них устойчивый симбиоз:
    Зеленский сохраняет имидж честного, неподкупного, с нулевой терпимостью к коррупции.
    Ермак самый обыкновенный ворюга и коррупционер, интриган и лжец.
    Зеленский весь в белом, а Ермак выполняет всю грязную работу. За это у Ермака полномочия вице-президента.

5. Good man

Good man Обычный человек

Подать сюда тупую борщеварочку и кацалапое дерьмо. Равнение, смирно.

Израиль на высшем уровне возобновил прямые контакты c РФ и намерен меньше говорить публично об "украинско-российском вопросе".

Об этом сообщил новый министр иностранных дел Израиля Эли Коэн, пишет Haaretz.

"В вопросе Россия-Украина мы будем делать одно точно - меньше говорить публично", - заявил Коэн.

Издание также пишет, что "Коэн отказался комментировать запрос Украины на оборонительное вооружение от Израиля. Хотя он отметил, что "значительная гуманитарная помощь" Украине будет продолжена.

Всё, как я говорил. Зеленский ни о чём не договорился, поэтому кацалапый урод так много комплиментов ему отвесил, а дура борщеварочка его в этом поддержала.
    Кто-то ещё сомневается в работе кацалапого на Москву? Все поражения Зеленского, которые прямым образом отражаются на Украине, кацалапый поддерживает. А борщеварочку использует как массовку.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Результат:

*[​IMG]Ізраїль відновить прямі контакти з РФ на найвищому рівні, заявив новий глава МЗС Ізраїлю Елі Коен.*

Також він заявив, що Ізраїль менше публічно говоритиме про "російсько-українське питання".

:))):))):)))

Учісь, Пйотр.:crazy::haha:

Зеленський погано вчився і це вже не виправиш. Він нічого не кумекає ні в економіці, ні в політиці, а радники у нього самі знаєте які.

=AZW7Z4hgAbANzIDTC7Z9erddXxp87H-uS5k8m3YpIM2AONazHpWju897_n6D3TVHZrbqkmXSE5Arto5VOvAGKDlsdjdvW8vveLVqdouo5Ttk2-KefSIE97Vh3hj4Hb1hb8zwZMuSX6_RCo4am83pl5n2-A2ARr974VjDDAkwSSoyqg&__tn__=EH-R']

7. Good man

Good man Обычный человек

Ты знаешь, так просрать помощь Израиля, где неплохие военные технологии, и в момент, когда Россия открыто сотрудничает с главным врагом Израиля - Ираном, - это, действительно, надо уметь.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha::scratch_one-s_head:

• Смішно Смішно x 1
  9. Good man

Good man Обычный человек

Какие ещё доказательства работы кацалапого урода на Москву нужны?
    У меня такое чувство, даже если опубликовать фотографии личного дела сотрудника ФСБ кацалапого, то борщеварочка скажет - он двойной агент.:facepalm:

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Таки да.
    Наводили статистику, багатьох росіян, що втікали від мобілізації приютив Ізраїль. Чи це залежало від Зеленсьького і чи інакше би було за Порошенка?

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

12. 8 (восьмий) раз згадав Порошенка.
    Не згадав би ніц би не зміг написати

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Нотатки від скаженого танкіста:
    Розчарування цього року - тотальна нездатність команди Зеленського організувати військову економіку. Незважаючи на яскравість візиту Зеленського до США, треба розуміти, що Америка нам допоможе, але вона не замінить нашу армію та економіку. Без переведення економіки на військові рейки, без державної програми з організації масового виробництва в Україні безпілотників, зброї та решти сподіватися лише на західну допомогу – утопія! Американські індіанці програли білій людині не тому, що не вміли користуватися плодами цивілізації. Вони дуже добре і швидко освоїли вогнепальну зброю, отриману від білої людини. Проблема індіанців у тому, що вони не могли створювати свою вогнепальну зброю. Ні винайти, ні зробити його. Вони не могли виробляти порох, добувати з руди свинець для куль. Не кажучи вже про виробництво самої зброї. А нам категорично не можна розраховувати, що перші 100 тисяч загиблих окупантів зупинять плани Путіна. І не можна недооцінювати російську військову машину. Вже оголошено, що вони збільшують штатну чисельність армії до 1,5 мільйонів осіб, контрактників ще до 695 тисяч і додатково формують до 100 нових батальйонно-тактичних груп. Крім того, ворог розгортає виробництво авіації, вертольотів, БПЛА та іншої бойової техніки для тривалої війни. Наприклад співробітникам Курганмашзаводу (виробництво бронетехніки) через держоборонзамовлення скасували відпустки на весь 2023 рік. Оголошено, що співробітникам курганського заводу доведеться працювати у вихідні дні. Згідно з наказом не тільки всі суботи будуть робочими, а у 2023 року підприємство оголосило про перехід на цілодобовий режим роботи. Нам потрібно реально оцінювати ситуацію і припиняти знову займатися звичною політичною гризнею та срачами, вважаючи, що ми вже всіх перемогли. Важливо не тільки радіти допомозі, але й грамотно та ефективно здійснювати власне оборонне планування. Причому мегаважливо, щоб не зважаючи на жодні труднощі, виробництво максимально наскільки це можливо розміщувалося в Україні або поблизу кордонів, щоб там могли працювати українці. Дякую за виділені бюджети, тим більше, що допомога йде за різними напрямами, не лише військовими. Але порятунок української економіки може бути лише, якщо на ці гроші ми самі вироблятимемо патрони, техніку, одяг, ліки та все необхідне. При повному контролі Заходу, щоб гроші слуги не розкрадали, а навпаки, більш ефективно використовували, виробляючи продукцію дешевше і якісніше, ніж утридорога купувати щось на стороні. Тільки тоді бюджет наповнюватиметься податками, робочі місця зберігатимуться та створюватимуться, а потужна економіка і після Перемоги стане не меншим бар'єром для нових спроб окупації, ніж наші героїчні ЗСУ…
    Нажаль я все ще пишу про міномети в минулому. ......
    В той же час я бачу, що один з найпливовіших аналітиків сучасної України, пан Юрій, або "Пан 3 мм" змінив свої тези що до снарядів та мін. Сподіваюсь, пан Юрій, Ви осознали яку шкоду наробили в умах керівників всіма цими розмовами про стандарти НАТО та про 3 мм. Ви навіть з довжиною ствола не визначились, настільки сира була Ваша думка. Сира дурна та приваблива. Закликаю Вас зробити країні послугу, та все ж таки написати про боєприпаси. Можно і без вагнеровців. Ні в літаку, ні біля пустих нових ящиків з під снарядів.
    Буданов теж визнав кризис жанру. З таким типом планування бойових дій, як воно є зараз, ситуація патова. Ну якщо взяти до уваги , що стратегія ЗСУ "на розмін" дозволяє Пригожину утилізувати біологічне сміття, зі сторони РФ. Але в нас гинуть якраз найкращі. Тому версія Буданова -- то лайт версія фіксації імпотенції з боку керівництва ЗСУ.
    Що стосується американців. То моя думка, можете не погоджуватись, мені байдуже.
    Керівництво країни, промислового гіганта, такого як Україна, з найбільшими запасами металевих руд в Світі, яке за 9 років війни змогло зробити 1000 снарядів, всього 1000 снарядів на місяць, не має для американців ніякої цінності. Взагалі. Так, вони ведуть свою гру, і це найбільше, що надихає.
    Натомість, керівництво просить танки. Від кухарки, до Міністра закордонних справ, всі розуміють, що Україні потрібно 300 Абрамсів. Я більш ніж впевнений, що більшість попрохайчиків танків, навіть не розуміють що хочуть. По перше, де всі ті видатні танкісти сучасності, Герої України , танкісти? Їх в танках немає. Ні Адам ні Божок до танків не мають жодного відношення. Кого ви будете садити в танки.
    Поясніть, будь ласка, як ви це собі уявляєте?? Ви привозите в Київ ,або в Польщу 30 Абрамсів. Потім, десь на вулиці, збираєте 120 чоловіків припохиленого віку, які колись провели в Десні 3 місяці навчань з фарбування трави. І що - в вас готовий танковий батальон на Абрамсах.
    Самим не смішно від такої дурні.
    Тобто нічого, що стосується танків, крім їх кількості керівництво озвучити не може.
    Я навіть бачу, що деякі розуміють, чому саме міномети є виходом з цієї ситуації. Але пояснити не можуть.

К_Фартушный

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. — Зеленський не зміг би стати президентом до винайдення телебачення і радіо.
    — Чому? Промови його спічрайтерів друкували би в газетах.

— Люди, які до винайдення телебачення і радіо вміли читати, ні за що би не проголосували за Зеленського.

16. В Україні нарешті з‘явилася еталонна одиниця виміру абсолютного бидляцтва.
    Поясніть мені тільки одне: звідки в мене відчуття, що популярність Поворознюка й захмарний рейтинг нашого президента органічно пов’язані?

17. Вибачте, що ранок почав не з паравоза.
    Я вчора обіцяв розказати про лицаря і кавалєра масонської секти, лоха кировоградського, і, як виявилося - русского дворянина Сашка Паравознюка.
    Щось мені ліньки тексти довгі писати. Краще я вам два скріна покажу, а ви вже самі далі.
    Ой, забувсь іще.
    А знаєте ви, що лох кировоградській ще й проФФесор?
    Тепер знайте і живіть з цим.
    Так, я жосткий. Але не жорстокий .
    ----
    А, ще забув дрібну деталь. Ця масонська секта в Україні була створена в часи Яника при патронаті і за посередництва російських спецслужб.
    FB_IMG_1672818352234.jpg FB_IMG_1672818354841.jpg
    https://www.facebook.com/1000094718...y6i9zu1LzP7hp7pfWbobVPym3Whl/?mibextid=Nif5oz

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)