Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Та нехай собі зустрічається, аби на умовах беззаперечної капітуляції РФ, повернення всіх теріторій України, виплата контрибуції в репарацій, проведення суду над всіма військомими злочинцями та злочинними пропагандистами.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Зеленська розповіла Vogue, коли востаннє бачилася з чоловіком та що говорить дітям про війну

"Я добре пам’ятаю початок. Напередодні був звичайний робочий день і вечір. Діти повернулися зі школи, буденні домашні клопоти... Так, ми всі останні тижні жили в напрузі, всюди говорили про можливе вторгнення. Але до кінця не вірилося, що таке може статися. У ХХІ сторіччі? В сучасному світі?..", - зізналася перша леді.

"Я прокинулася від дивних глухих звуків. Десь між четвертою і п’ятою ранку. Не відразу навіть зрозуміла, що це вибухи… Чоловіка поруч у ліжку не було. Я встала - і побачила його: він був уже одягнений, в костюмі, як зазвичай (це востаннє він одягнув костюм і білу сорочку, відтоді завжди у "воєнці"). "Почалося", - все, що сказав", - згадала Зеленська.

"Паніки не було. Розгубленість хіба. "Що нам з дітьми робити?" "Чекайте, я повідомлю. Про всяк випадок зберіть речі першої необхідності та документи". І він вирушив з дому", - додала вона.

На запитання, що вона говорить 9-річному сину та 17-річній доньці про війну, перша леді сказала:

"Дітям не треба нічого пояснювати, вони все знають, як і кожна дитина в Україні. Все розуміють і відчувають. Звісно, війна - це не те, що треба бачити дітям. Але вони дуже чесні й відверті. Від них нічого не приховаєш. Тому найкраща стратегія - правда. Отже, з дочкою та сином обговорюємо все, що відбувається. Намагаюся відповідати на запитання. Взагалі, стараємося говорити. Бо проговорювати те, що болить, не мовчати в собі – це така перевірена психологічна стратегія, вона працює".

На запитання, яким є її життя зараз, Олена Зеленська зазначила:

"Я зараз живу так само, як інші українці й українки. У всіх нас одне велике бажання - побачити мир. І я, як кожна мати й дружина, постійно переживаю за свого чоловіка і роблю все, щоб мої діти були в безпеці".

Згадуючи момент, який вона ніколи не забуде, перша леді розповіла:

"Це сталося десь через тиждень після початку війни: коли я не бачила близьких, друзів - тільки дізнавалася телефоном, хто де, чи живий. Однієї миті я збагнула, що не знаю, чи побачу їх ще колись знов - тих, кого люблю, своїх! Це мабуть, був перший раз, коли я заплакала, вперше дала волю емоціям. Не витримала".

"Я назавжди запам’ятаю усіх своїх знайомих і друзів, чоловіків і хлопців у військовій формі. Назавжди запам’ятаю, які сміливі в мене подруги! На що вони - такі тендітні й елегантні в мирний час - здатні, коли навкруги війна! Їхні історії надихають мене. Я так пишаюся ними. І мрію побачити їх знову", - зізналася дружина президента.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дружина Анджея Дуди допомагає українцям тим часом.

• Тупо Тупо x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дотримуюсь правила, не опускати руки та добиватись більшого. Більше би потішила не якась надбавка, а можливість і далі займатися, що було до того - водити великогабаритний транспорт та возити пасажирів - здоров'я не додзволяє, як і прийом в тер.оборону та довіра вогнепальної зброї. Так що Хамчин може не тріпатись та не кричати із піною з рота.
    Із "мирним небом", радий, якщо і далі воно буде. Бачив переселенців із Запоріжжя, казали, тут не особливо безпечніше, так, там окуповані території та рашиські війська ближче, але, як було, у кого близько сталися потужні вибухи при ракетному ударі по Яворівському полігоні, нафтобазі у Кривчицях, Авіаційноремонтнову та бронетанковому заводах? Зацікавлені у переїзді у Польщу. Є біженці у Польщі, Італії та Франції. Квітна неділя та екскурсії на Балтійське, Середземне море та Атлантичний океан не замінюють рідного.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розумієте в чому справа.
    Про що можна домовлятися з терористом? От назвіть хоч одну тему для розмови. Домовленість - це в першу чергу взаємні поступки, досягнення компромісу. Завдання Путіна - геноцид українців, захоплення території. Який компроміс можна запропонувати Путіну? А знаєте, яка ціль переговорів у Путіна? Коли він чітко усвідомить, що російській армії приходить повний піпець, він тоді рятуватиме ситуацію переговорами. А наш президент не вселяє впевненості у тому, що не піде на дурні умови. Я думаю, Борис якраз нашому Зеленському трохи вкрутив мозги, щоб той не вступав у переговори. Бо Єрмак та Арахамія вже готують підгрунтя для мирних переговорів. А сьогодні вперше Зеленський сказав: переговори після перемоги. І це після зустрічі з Джонсоном. Це мене радує. Бо переговори дуже залежать від ситуації на фронті.

• Тупо Тупо x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дружина Анджея Дуди допомагає біженцям з України, організувала два мобільних госпіталі для наших військових.
    Дружина пятого президента займається допомогою фронту, волонтер (в інтернеті можна почитати).
    Чим займається Олена Зеленська, крім переживань за чоловіка і дітей, я так і не зрозумів.

• Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Довгоносик, у тебе ще є срачка? Помий руки.:)))

• Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Інформація:

Кабінет Міністрів України ввів торговельне ембарго проти росії – заборонено імпорт товарів з країни-агресора.

Не пройшло й 45 днів війни... Невже Коломойського так важко було відтягнути за вуха від корита?

• Тупо Тупо x 1
  9. Lanktocha

Так сказав медведопутінський пропагандон Салавйофф-разбойнік

Стосовно нашої влади, про червоні лінії, чим не можна поступатися заявляли давно, що ж, хочеться вірити.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Слуга народу....

• Тупо Тупо x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

І після цього треба пропонувати Путіну переговори? Як ви особисто вважаєте?

Моя думка - з терористами зустрічатися - себе не поважати, не поважати загиблих наших людей.

• Тупо Тупо x 1
  12. Lanktocha

Вже не такі затяті деякі проагандони, товариші по нещастю салавйоба і скабєюшки

Умови договору рашиська педерація все одно не виконає, як одне із останніх, мирний договір із Чечнею у 1996 та ІІ чеченська війна 1999. Але і вічна війна бути не може.

13. Коммунарец

Всевишній сам знає що, коли і кому робити, аби збулося усе як має збутися, а наша справа просити захисту у Господа і чекати на того, хто визволить вірних від злого.
    Ми вже набагато ближче до того часу і пережили багато за ці роки... але все страшнє іще попереду.

Останнє редагування: 10 кві 2022
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А вона й не буде вічною.

В Росії закінчаться ресурси і буде кінець війні. А ми повернемо всі землі, що були до 2014 році.
    Росія озброюватись не зможе. Ми перенесемо кордон Євросоюзу на схід і буде мир.

• Тупо Тупо x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не зовсім так.
    Бог не буде робити те, що маємо зробити ми - воїни Господа.
    Тому ми повинні теж долати зло з Божою допомогою, а не просто чекати.

• Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  17. Коммунарец

Не просто чекати, а пильнувати, аби зло не перемогло нас і не застало зненацька, але ж були не забруднені перед Господом.
    Той, хто вірить у Бога, завжди готовий до виконання волі божої, бо воїни світла робитимуть те, що добре в його очах.

18. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Жиденку при его срачке надо не руки мыть, а пасть полоскать. Фонтанирует говном.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. Lanktocha

Це ідеальний варіант, але крові ще можуть попити.
    Якщо якесь досягнення до дєдоваєваватєльного шабащу 9 травня, хоч з рогаток будуть стриляти. Зараз загроза - прорив через Ізюм та котел для захисників Донбасу, як стільки військових в оточенні, знищена зброя, розчарування та демотивація, тоді легше захоплювати Одесу, поновити наступ на Київ та захопити Луцьк та Львів, тим самим відрізати від західних кордонів.
    Із позитивного, такі дії, до якоїсь дати прив'язані, часто не вдавались та закінчувались трагедією, як от намагання до дня народження путлера 7 жовтня захопити донецький аеропорт чи до 1 травня пршовести експеримент на ЧАЕС та довести всьому світові, що радянська атомна енергетика найкраща.

Останнє редагування: 11 кві 2022
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ця скотинка вже повністю в гавні, але якщо любить гавно, то вже в нього цього не забереш.:)))

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)