Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ну нарешті :yahoo:

Міську-поц, шось ти довго збирався з тим своїм дописом :)))

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) :facepalm:таку муйню одні гонять, інші "обдаровані" перепощують.
    Це щось неймовірне)) "Я мав можливість заглянути в очі, побачити душу" - це що за брєд сивої кобили, @Mykhaylo Khomchyn? Ти почав копіювати розумових інвалідів?
    Писав би той Jurge віршики про кохання, про душу, істеричні баришні б воздушні цілуночки надсилали, як він лізе з такими претензіями до мужика, що стоїть з військовими на плацу, приймає присягу?о_О
    Тупий і ще тупіший...

3. БУЛЯ, вчи англійську.
    Judge - діючий суддя. Приймає присягу у суддів президент. Хто винен, що йому два роки тому замість президента прийшлось приймати присягу у присутності припіздента

4. Не мав часу. Готував своє Bentley 31105 до зими.

• Смішно Смішно x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

То, что у нас на форуме работает фсбшник, я говорю уже давно. Только причём тут Хомчин. Фсбшник это тот, кто действует в унисон с действиями кремля. Кто свою активность синхронизирует с активностью кремля. Такой урод на форуме только один - кацалапое чмо.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

View: https://youtu.be/9Adguyn7vjE

Зеленський: В історії було багато спроб з боку Росії підкорити Україну, але я хочу, щоб ця спроба була останньою.

Останнє редагування: 8 гру 2022
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Далі повно смороду від порохоботів.
    Така істерика не тільки у порхоботів

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Борщеварочка и кацалапый уверяют всех, будто Зеленский своим видом внушает уверенность, смелость и чувство защищённости. Рекомендую всем посмотреть это видео. А ведь это ровно тот же самый человек. В таком возрасте люди уже не меняются. В общем, смотрите сами.

View: https://m.youtube.com/watch?v=XvdmnFQuXQY

9. Silver bullet

На самом деле порохоботов в эфире раз-два и обчелся. Сейчас это почти все кацапская шелупонь воняет. Ничего, потихоньку исчезнут, СБУ наблюдает за эфиром.

10. А планктоша продовжує скабеюшку дивиться і кацапські наративи на ЛФ просовувати.
    А ще буде тут стверджувати, що він не нащадок тих, хто в нічних сорочках вбитої львівської професури ходив в оперний, а в ні них горщиках їсти варив.

11. medwedo berlogsoni

Порохоботи ніколи не складуть критичну масу, здатну щось вирішити в майбутньому.
    Я ще більш як три роки тому, під час передвиборчої президентської компанії, згадував, як одній тіточці на газовому господарстві в райцентрі (люди стояли в черзі з питання субсидій чи що) інші тіточки трохи не набили морду, коли та спробувала агітувати за Порошенка. Звучали в тому числі і слова, не властиві для жіночого лексикону.
    Уявляю собі, що буде на наступних виборах, уже після війни. Думаю, навіть у Львівській області порошенківців розітруть на гімно. Навряд чи знайдуться сміливці працювати в передвиборчих штабах Порошенка без ризику бути просто, по давній народній традиції, побитими.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Затятим порохоботам не прийшли нові методички, щоб показати свою активність, старі фрази будуть мусолити до посинінь.
    Раз у дечому критик Порошенка, не значить, що я переселенець із я5огось Поволжя.

13. medwedo berlogsoni

В одному реченні - дві помилки. "при чем" пишеться окремо, а в кінці речення слід поставити знак запитання (знак вопроса по-вашему).
    Кажу тобі, як генерал-лейтенант ФСБ. Я ще тиждень тому був генерал-полковником Коломойським, але через тебе, паразита, за наказом Хуйла мене понизили в званні. Довелося нові погони купувати в воєнторзі.

А разом (слитно) пишеться, наприклад, в реченні: Ты, Гудман, кацапский путинский холуй, причём еще и гамнюк редкостный.
    "причём" пишеться разом, коли його можна замінити синонімічним словосполученням "в добавок к тому же".

14. medwedo berlogsoni

Хомчине, придурку. То - українська програма "ВІКНА" на СТБ. https://www.youtube.com/channel/UCurJsOc2S-CyK4T7jKIolIg

Ти в якому званні закінчив службу в москальській армії?

• Смішно Смішно x 1
  15. Silver bullet

:) старший прапорщик.
    -Мам, а кто такой Карл Маркс? - Это экономист. - Как тётя Сара? - Нет, тётя Сара – старший экономист.

16. Good man

Good man Обычный человек

Спасибо за уточнение в адрес написания "при чём". Сразу видно человека, который понятия не имеет о ВМС или ВМФ Украины, не отличает Лукаш от Бондаренко и не знает про первую столицу Украины. По твоему дотошному вниманию к написанию любому заметно твоё невнимательное отношение к вышеуказанным деталям. Верю.

17. Слизень апокаліпсису.
    А пам'ятаєте ті доковідні часи, коли ми жартували, що всюди, де воно перебуває, стаються катаклізми та нещастя?

Хтось тоді слушно зауважив, що цей "віслюк апокаліпсису" наподорожується, повернеться в Україну, і тут почнуться справжні нещастя.

18. Хейт Пташки
    Хейт Гудименка
    Хейт журналісток 5-го

Здається, нас відволікають від головного — хейту Зеленського і його посіпак

19. Марк Гордієнко

Англосакси завдають ще одного нищівного удару по системі, яку побудував Єрмак і благословив Зеленський.
    Три дні тому Кауфман та Грановський, гаманці Кирила Тимошенко та Єрмака.
    Сьогодні суддя Вовк став опущеним.
    США наклали на нього та родичів санкції. і це тільки пристрілка.
    Цей Вовк очолює ключовий суд в Україні.
    Київський Окружний адміністративний.
    Вовк - особиста креатура Єрмака.
    Єрмаку запропонували піти, воно вирішило залишитися.
    Зеленський повторює шлях Януковича, той теж не здавав своїх, потім довелося цокати.
    Діп стейт США вже чітко визначився за персоналіями.
    Всі ці дрібні люди у вигляді Арахамії, привіт його родичам, на яких він зареєстрував у Словаччині фірму з торгівлі зброєю, Тимошенко, Єрмак та інші вже списані і потрібно просто провести низку активних заходів із зачистки.
    США вже не бояться ядерного удару Росії і вже не бояться розбалансувати Україну, розпочавши наступ на продюсерів і шахраїв, що втратили береги.

До Різдва буде ще багато цікавого.

а де твій аватар? :)