Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Знову "Я про Фому, ти про Єрьому".

2. Нікого не хочу образити, але точка незламності, зараз тут, під Бахмутом. І ще в кількох локаціях на фронті. А ото все що пафосно назване, то пункти обігріву де можна підзарядити гаджети. Не треба нівелювати героїзм людей на фронті. Вибачте.

https://www.facebook.com/1000006591...gpEhFdYjMPZhd5DUqzGCSbxwg8Bl/?mibextid=Nif5oz

3. Стаціонарні "пункти незламності" - це просто "чудо-ідея", в часи коли ворог обстрілює супермаркети і багатоповерхівки, лікарні і роддоми, чергу за хлібом чи водою і "гуманітарні конвої" з дітьми та знищує драмтеатр разом з людьми всередині.

Незламність довбограйства влади не має меж

• Смішно Смішно x 1

4. View: https://twitter.com/22agtdown/status/1595315099161579521?t=zo40yxvOnRZrYR0nO1eAXQ&s=19

Житомир - один пункт

20221124_003904.jpg

Львів - цілих два... І питання.. Нахуя взагалі потрібна ця мапа заправок та магазинів? Ну зелені як завжди, напізділи, на колінці нахуярили, розповіли, які вони маладцьі і всьо. Гроші освоєні.
    20221124_003912.jpg

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, як Ви думаєте (смішно, звичайно, думати, що Ви думаєте, але гаразд уже), чи допоможуть росіянцям оті окопи в Криму?
    Що Ви будете, вибачте на слові, звиздіти після того, як ЗСУ звілнять Крим?

Якби на моєму місці був гамнюк Гудман, він би сказав, що урод Хомчин расхваліваєт рускую армію і ставіт в прімєр украінской.
    То - ще той казьол, пересмикувати факти.

Але у тій "ідеї" - копати канави і ставити півметрові бетонні блоки проти крилатих ракет, що запускаються з Каспійського моря, все-таки, щось є.

Ви ще би "порадили" українській армії класти штабелями солдат, як це зараз робить Росія під Бахмутом.
    Цинік Невзоров вчора сказав, що путінський кухар Пригожін приготував уже багато і продовжує готувати м"ясо під Бахмутом для Залужного. Залужний із задоволенням "споживає" те м"ясо.

6. Сергей Богатырев
    "Я КАЙФУЮ"

...А тим часом притомні люди, що живуть в реальному світі, а не в марафоні палковніков арестовичєй та слинявих "Вова, ї6@ш їх, бл*дь!", усе частіше пишуть (в тому числі з пекла на фронті), що після перемоги над гебешним звіром планують подаватися за кордон. А ті, хто вже знаходяться там (я зараз про жінок з дітьми, а не тероборонця Потапа), - не повертатись до України.

Попри всі відоси, хохми, мемасики та кошові кривляння в ефірі за бюджетні гроші плюс ордени, - мої співрозмовники ясно бачать, що Україна під час війни за виживання залишається країною необмежених можливостей.

Зовсім як Сполучені Штати. Та навіть більше.

Хто був нічим - той стане всім.

П'ять років тому ти ходив у секонд-хенді, курив "Приму", комуніздив пиво у гастрономі та побирався по рилокнизі на комуналку, - а тепер керуєш комітетом у Раді, розсікаєш на Лексусі, носиш Gucci, будуєш дачку для четвертої коханки і регочеш із простого наріду. Із тих, кому ти - слуга. Принаймні, в цьому запевняє політична сила, до якої ти, іще у секонд-хенді, вчасно примкнув.

Під час так званого "режиму тиші" ти помпезно, в числі сотні корєшів, їдеш нібито до військових у гості. Там ти бездумно селфишся для мами з позицій "военизированной бригады". Авжеж, російською мовою, і слово "механизированной", бодай би нею, народити власним розумом ти не здатен. Але просте питання "хто є ворог?" притискає тебе до стінки. І ти у відповідь крізь силу витискаеш із себе жалюгідне "та сторона".

Однак тепер, коли висотні руїни стирчать посеред Харкова та столиці, коли славетний Миколаїв дев'ятий місяць не пригадує тихих днів, коли Попасну, Волноваху, Сєвєр, Лисичанськ, Маріуполь втрачено і знищено, коли Ірпінь, Ізюм, Лиман відбито в знищеному вигляді, коли бучанські та бородянські звірства вразили світ, але ми ще не оцінили херсонських, коли країна звикає жити в темряві та без газу, коли спалено велику Мрію з великої букви та руйнуються маленькі мрії з маленької, - наші сонцесяйні поводирі залишаються вірні собі.

Та своїм чіста канкрєтним кєнтам.

Саша Трухін, що так і не втік у лєс, перед камерами вручає гуманітарку. Ніби від себе. З понтом за власний кошт. Головне - в ефірі. А від бюджетного рєшалова його ніхто і не думав гнати. Слишь, Труха, ну ти хоч тут нє ісполняй, харашо?

Женя Мецгер, що кредитував денеер, бив журналістів, нищив записи, - знов керівник державного органу. Зхавали "ну про€6@лі Хєрсон" - з'їдять і ще. Телекреветки - вони такі.

Кошовий, Пікалов, Мосейчук - із орденами за заслуги. Пані з ОПЗЖ - керівник району на прикордонній Харківщині. Андрій Портнов бесперешкодно перетнув кордон і звідти смикає за ниточки чергові триста процентів на посаді Генпрокурора.

А в цей самий час, під "ну ви панімаєтє" Арестовича, генерал Марчелло залишається підсудним з абсолютним табу на згадку імені серед героїв оборони.

В цій країні ти можеш все. Якщо ти свой пассажыр і вправно володієш язиком. Не тим, що мова. Тим, що між зубами.

Викладачі, айтівці, лікарі, менеджери, письменники не хочуть далі жити в такій країні. Це окрім тих, які загинуть або втратять працездатність, поки ворога не буде добито, - а їх буде, жахливо мовити, сотні тисяч. Не тих, кому за регіт у прайм-тайм дарують Золоті Зірочки.

Американських необмежених (і рівних) можливостей люди з усього світу третє століття прагнуть. А від наших - тікають.

Під "Я кайфую!" з вуст небритого Ігор Валєріча.

Із ким зелений наш король планує зводити країну-переможець з нуля?

З медведчуківським брудом, що хутенько змінив господаря?
    Зі своїм фракційним сміттям?
    Із вуличним гидотним "Вова, їбаш"?

Питання риторичне...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось так, друзі. Тепер ще є сумніви хто працює на ворога?
    В московському паханаті зміна кадрів - це все, чого добилося СБУ.
    Виявляється, московський патріархат - не проросійський.

Останнє редагування: 24 лис 2022
  8. medwedo berlogsoni

Цікаво, при чому тут Зеленський (нагадаю, що це - тема про Зеленського)? І як він може вплинути на церковні справи, справи православних церков? Пообрізати усіх і примусити ходити в синагогу?

• Смішно Смішно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну не вигадуйте.
    МП - це організація ФСБ. Це безпека для України. І це доведено вже багато разів. Он Пєсков з дуру заявив про захист церкви МП в Україні.

Це не є питання віри, нема там православія. Воїни гинуть на сході, а в Києві орудує ФСБ у рясах.

Від Зеленського все залежить на 100%

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Мих, не тужтеся. Зеленський в ці розборки не ліз і не полізе. І правильно зробить.

Тільки ККУ очистить всі сфери, і релігійну в тому числі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Грамотєй, ти путаєш майбутній час з минулим.
    У Хорол бузина, а в Києві дядько. А на ЛФ кацалапий

• Тупо Тупо x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я й не сумніваюся. Навіщо Зеленському безпека країни?
    Нехай далі ФСБ в рясах прочищають мозги українцям та служать наводчиками.
    Ще чимало патріотів поляже через це...

На носі вибори, потрібні голоси, а МП зробить.

А може просто наш герой забоявся Пєскова?

Пєсков обшуки в Києво-Печерській назвав ''воєнними діями проти російського православ'я'' | Українська правда (pravda.com.ua)

:))):))):)))

Нема причин вигнати московську церкву з лаври та України, є особисті та політичні інтереси.

Московське... воно таки ближче до тіла.

Яка єхидна усмішка Онуфрія... знає на кого можна покластися.

13. Пункти незламності створювались по мотивам великого будівництва. На бумажці всього багато, а в реальності просто приписали все що вже і так існувало до цього.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):)))

пункт незламності.

15. Good man

Good man Обычный человек

Истерит кацалапый. Знает, на этот раз попался окончательно. Даю ссылку на доказательство. Пусть каждый прочитает, даже тот, кто на форуме не пишет.

16. medwedo berlogsoni

Я питаю про майбутнє. Чи допоможуть кацапам канави, які вони зараз копають в Криму?
    Коли ЗСУ почнуть виганяти путіноїдів із українського Криму, жодні канави, які путіноїди там накопали, їм не допоможуть, я так вважаю. А Ви?
    Чи вірите Ви у перемогу України над Росією?
    Мова йде не про кацалапого на ЛФ, а про майбутнє України у цій війні?

Причому, те, що Ви - тупий, видно з Вашого допису.
    Приказка звучить "На вгороді бузина, а в Києві дядько"
    А Хорол - це із Павла Тичини: "Не той тепер Миргород, Хорол-річка не та".
    Вірш починається "Літом я робила в полі, а як сіжило тіль-тіль"
    Знаєте напам"ять, чи відбило начисто. Поменше читайте чорноволохів, бо пропадете ні за цапову душу.
    Маркізет, мадеполам, вишивала я узори з тривогою пополам.

От Ваш кулєга гамнюк Гудман точно не вчив Тичини. У мухосранськах тичини не вивчають.

Останнє редагування: 25 лис 2022
  17. medwedo berlogsoni

Гамнюк Гудман, ти проколовся уже двічі. Останнім часом, я маю на увазі. Про попередні твої проколи я вже писав (що ти пишеш не з України, вихваляєш Путіна, якого жодного разу не назвав Хуйлом, чи кремлівським ідіотом чи ще якось, обсираєш усіх виборців Зеленського тощо).
    А останні два проколи: ти цинічо казав, що енергетична система України не зазнає руйнації, бо немає фото чи відео з тих місць.
    а вдруге розкрив своє пропутінсько-кацапське мурло, коли забув, що ти - на українському ресурсі, і щось почав вякати про міфічні підвали СБУ.
    А коли тебе, гамнюка, запитуєш, чи віриш ти в перемогу ЗСУ над кацапською саранчою, що прилізла в Україну, ти починаєш щось бубніти, що кацалапий переплутав двох регіональних підстилок, чи назву ВМС України.

Напиши, що Путін - хуйло, на якого чекає Гаага - в гіршому випадку, а в кращому - Лобне місце на Красній площі (Лобным местом ты красна, да верёвкой склизкою) і тоді будеш тут щось кукурікати.

18. medwedo berlogsoni

Ще от що хочу запитати у порохоботів.
    Що вам дасть обсирання вами Зеленського?
    Під час минулих виборів, коли його як політика ще ніхто не знав, за нього проголосували 73 відсотки виборців. Щоб лише брехун Порошенко не пішов на другий термін.
    Зараз Зеленського як політика і Верховного Головнокомандувача знають не лише українці, а й цілий світ.
    Тому на наступних виборах за нього проголосує набагато більше. Скажімо, 80 відсотків.
    Коли тут порохоботи, і не тільки тут, обсиратимуть Зеленського, то, припустимо, він втратить хай навіть десять відсотків виборців. Буде 70 відсотків "за" Зеленського.
    Ви знаєте таку приказку: "Не тратьте, куме, сили, спускайтеся на дно".
    Виборець в основній масі буде той же. Зеленський буде вважатися переможцем у війні проти підступного агресора. Скажете, не він організував спротив? Ну, припустимо, Залужний. На майбутніх виборах кандидатом буде Залужний. І де буде ваш Порошенко, як не в глибокій задниці з його мінськими угодами, торгівлею вугіллям з терористами, призначенням Медведчука та Іловайською трагедією?

Якщо ви наївно думаєте, що український народ під час війни не на життя, а на смерть повстане проти Зеленського, то, по-перше, ви своїми діями сприяєте Путіну, який також на це сподівається, по-друге, такого ніколи не станеться.
    І навіть якщо раптом трапиться таке, що Зеленського вдасться комусь прибрати фізично, то в українській владі сформувалася уже довга лава запасних, і Порошенка на тій лаві ніхто не бачить. Його місце - під шконкою, я так думаю.

• Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)