Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. За один-єдиний тиждень він встиг заявити, що:
    - перемовини з Путіним хоче вести публічно (хто йому сказав, що таке буває? - К.В.);
    - що ракета не могла бути українська (збрехав і звинуватив у брехні Байдена й Дуду -К.В.);
    - що в Україні більше немає корупції (лише за останні дні Наглядову раду Укрнафти сформували з людей Єрмака, а НОК із суцільних ригів, на яких тавра ставити ніде - К.В.)
    Скажіть, це лише мені здається, що в нього язик взагалі не сполучається з мозком, а мозок зовсім не отримує кисню?

• Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, а Ви не можете самі догадатися, навіщо Зеленський так сказав?
    По-перше, Ви перші б почали верещати,- якби перемовини не були публічні,- що Зеленський вирішив домовлятися з Путіним кулуарно за спиною українського народу.
    По-друге, якщо таких перемовин дійсно ніколи не бувало, то це ще не значить, що такого не могло би бути вперше. Як каже один із моїх улюблених героїв Вудхауза Псміт "не слід плутати малоймовірне з неможливим". Удар по руському кораблю "Москва" був малоймовірним, але це не значить, як ми бачимо, що він був неможливим.
    По-третє... А як ще послати Путіна нахер із його наполяганням на перемовинах? Запропонувати домовлятися публічно, на телекамери.
    По-четверте, якби такі перемовини почали відбуватися публічно, сторонам неможливо було би вдаватися до інтриг і брехні, тому що усі б бачили, як і хто бреше. У кого яка мета. У Зеленського мета - звільнення усіх окупованих Росією територій і забезбечення гарантій теротиріальної цілісності України в межах 1991 року, у Путіна - виграти час, і звести все до простої балаканини, намагаючись утримати захоплені території, або ж "федералізація" України.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Good man

Good man Обычный человек

Дорогой Леонид Ильич.

• Смішно Смішно x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Бла-бла-бла. Что ты запоешь, когда переговоры начнутся и начнутся без участия народа Украины? Я твою лживую натуру давно раскусил. Сначала, когда событие не случилось, ты говоришь о максимально возможном варианте. А когда событие происходит и результат получается так себе, хуже, чем у Порошенко и гораздо хуже, чем твой прогноз, то ты орёшь во всё горло, что лучшего результата нельзя было достичь в принципе. Ты лживый моральный урод, рядишься в инженера, а сам даже не знаешь понятие обратной связи. Ты работаешь на внутренний раздрай внутри Украины. Но делаешь это под личиной патриота, чтобы дурить людям голову и не вскрыть свои истинные цели.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. medwedo berlogsoni

Порошенко вирішив ще й на таких шоколадках заробляти.

7. medwedo berlogsoni

:))) Ото Гудмана нехило ковбасить. Замість того, щоб сказати просто "Поживем - увидим", він (мабуть дуже змерз у руки, коли носив воду та сидів надворі у нужнику) почав тут, на форумі, виміщати свою злість.
    Я не полінувався, і зробив скрінштот тієї істерики Гавнюка. Викладу його невдовзі, коли ЗСУ звільнять чергове місто (скоріш за все - Мелітополь, але я і на Лисичанськ погоджуюся), і Зеленський поїде туди - встановлювати український прапор та співати "Ще не вмерла Україна".

@Мих - у, як Ви думаєте, яке наступне звільнене від рашистів місто відвідає Президент Зеленський?

8. Так він підписав закон про заборону перемовин з хуйлом.
    В нього права півкуля не знає задумала ліва?

9. В скандалах із регулярним залученням до влади різного ступеня смердючості ригів (т.з. опозиціонерів) є додаткова цікава деталь: люди з патріотично-демократичної опозиції, майданівської орієнтації не залучаються туди ніколи. І це навіть сьогодні, коли принцип армія-мова-віра практично всиновлений зеленими, їх непримиренність до рашистів, здається, аж зашкалює (а це ж була основна програмна й практична відмінність). Чому так?
    Звичайно, чималу роль грає близькість до лідера цієї опозиції Порошенка - основного конкурента на минулих і майбутніх виборах. Але ж «харам» поширюється й на народофронтівців (за винятком одного тактичного рішення по Авакову, та й те в минулому).
    Думаю, головна причина інша: патріотизм зелених є винятково ситуативним, тому риги для них «соціально близькі» (як кримінальники для Сталіна), а люди з послідовно проукраїнськими, антиімперськими й демократичними поглядами - ідеологічні вороги.

• Баян Баян x 1
  10. FB_IMG_1669034747317.jpg FB_IMG_1669034754229.jpg

Таке враження, що люди осліпли й подуріли. Багато з них дуже авторитетно заявляють, що в нас справжній лідер - він очолив, він організував, він зміг, він не втік. Одним словом, він єдиний Герой.
    Але це говорять ті, хто не був під окупацією. Хто не ховався від куль і не молив Бога, щоб не влучив снаряд. Ті, кого не ґвалтували і не катували.
    Ті, хто не переховувався у сирому погребі і не дивився, як помирає без ліків бабуся. Ті, хто не пив воду з калюжі й не ділився останньою цибулиною із забитою до напівсмерти незнайомою людиною.
    Ті, хто не ховав рідних на подвір'ї, не заспокоював сироту, яка руками розкопувала могилу з мамою. Ті, хто не віз на тачці, під кулями мертве тіло батька...
    Ті, хто не бачив як сивіють діти. Ті, хто не проходив приниження у фільтраційних таборах і ті, хто, втікаючи від війни, не молився, щоб на наступному блок-посту були НАШІ.
    Для тих, кого оминуло лихо війни, є лідером той, хто нічого не зробив, аби не впустити це лихо у наш дім... Сумно!...

• Тупо Тупо x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

То не я, то Єрмак цим керує.:)))

12. Good man

Good man Обычный человек

Пензенский урод, я абсолютно спокоен. Где твоя дурная голова увидела злость, непонятно. А вот твою радость по поводу моих слов о будущем документе фиксируем. Когда этот документ появится, а он точно появится, я обязательно напомню тебе о твоей радости. И когда движение к этому документу на фронте начнётся, я тоже напомню тебе о твоей радости. Я на всякий случай в ближайшие дни закуплюсь водой и едой.

13. Коли Зеленський на стадіоні говорив "Я ваш вірок" – усі були впевнені, що він каже це Порошенку.
    24 лютого 2022 року - "Я ваш вирок" - виявилося, що це про всіх українців, яких, як він зізнався, влада зробила заручниками, не давши шансу евакуюватись.

14. medwedo berlogsoni

Хомчине, ось яскравий приклад того, як Ви вириваєте слова із контексту і тим самим повністю спотворюєте сказане мною.
    Я сказав наступне:
    Ви бачите там слово "якби"? Знаєте що воно означає?

Я стверджую, що якби Зеленський почав вести перемовини з Хуйлом, і якби вони були кулуарні, то Ви перші б почали верещати.
    Ви з цим погоджуєтеся?
    Та вам, гамнюкам порошенківським, тільки подавай непублічні перемовини Зеленського з Хуйлом!
    Смороду було б на пів-Європи.
    Навіть якщо б Зеленський вів перемовини у прямому ефірі (на що Хуйло, звичайно, ніколи не погодиться), то Ви і тоді б вишукували всякі козявки: чому Зеленський не в краватці, чому прапор за спиною трохи криво, чому сидить не так, чому з папірця читає...
    Ви ж у всякому русі чи погляді бачите те, що вам підказує ваша хвороблива уява.
    Ви краще спитайте гамнюка Гудмана про щось. Вступайте з ним у полеміку, а не зі мною.
    Зокрема, запитайте його, що він мав на увазі під "підвалами СБУ". Чи радіє він із того, що нарешті звільнено правий берег Дніпра.
    Не зі мною дискутуйте, а з Гудманом. Запитайте, чому він у свої сорок років не знає української. Якби жив в Україні, мусив би знати.

15. Кацалапий , ти тупий?
    Він підписав закон про заборону будь яких перемовин з хуйлом. Будь-яких.
    І тут пиздить про відкриті.
    Він тупіший від тебе

16. medwedo berlogsoni

Я відразу згадую одну деталь: Порошенко залучив до влади кума Хуйлового - Медведчука.

17. До влади?
    Таке брехня зайде тільки планктоші.!?

18. medwedo berlogsoni

Я не тупий, тому що я знаю, що ніяких перемовин не буде.
    Але якщо все таки перемовини будуть у прямому ефірі, і Хуйло пообіцяє припинити військові дії і вивести всі російські війська з території України, визначеної в межах 1991 року, і таки дійсно припинить військові дії і дійсно виведе війська, то я особисто за такі перемовини.
    Далі можуть початися перемовини про репарації.

Ви ж особисто щодня по кілька разів пишете, що якби обрали Порошенка, то війни не було б. Любите оте "якби".
    От і я фантазую на тему "якби".
    Ви якось дуже примітивно думаєте. Якщо Зеленський підписав закон, то він поки що його не порушив. Перемовин не було. А потролити Хуйла... чому б і ні?
    Ви усвідомлюєте те, що Зеленський, пропонуючи публічні перемовини з Кремлем, тролить кремлівського недомірка?

19. Ще раз повторюю: віслюк підписав закон про заборону про будь-які перемовини з росією..
    Хто у нас президент - гарант дотримання законності.
    Хто у цьому випадку віслюк? Осел

а де твій аватар? :)