Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Пам'ятаєте "героїв війни" Семенченка, Боцмана, Савченко, Білецького, Дейдея, Парасюка, Мельничука і простігосподі Ківу тощо?

Так от - наступного разу буде ще гірше.

Бо у нас наприклад хрін хто з "пересічних" назве бригади, які забезпечили звільнення Херсона - зато всі ефіри "єдиного" забиті Арєстовічєм та якимись полоумними "експертами", які востаннє бачили солдата в телепередачі "служу совєтскому союзу".

А в недорогеньких проектах умовного Сірьоні Іванова ви не почуєте про дії морпехів 35ки, десантури 46ї та піхоти 61ї - там вам покажуть чергового медійного персонажа, який чомусь один в один викладатиме внутрішньополітичну точку зору Подоляка, замість донести до суспільства як воно насправді бути на війні і якою ціною дається існування держави.
    .......................
    Абсолютно свідомо перевернуті з ніг на голову інформаційні пріоритети - і результат буде відповідний, не треба потім дивуватись черговому "проєбалі".
    Валерій Прозапас

2. Good man

Good man Обычный человек

Т.е. ты меня грязью обливаешь, за свои слова ответить не можешь, а когда ты захотел конструктивной беседы, то я должен на это сразу согласиться? Это ты у себя в Пензе так себя веди, а в приличном обществе ты должен сначала извиниться и обещать, что такое больше не повторится. С моей стороны все обвинения в твой адрес всегда обоснованы: и про твоё присутствие на форуме с переводчиком и про ВМФ и про Лукаш с Бондаренко и про незнание о первой столицы и про твою активность, которая синхронизирована с российскими ударами. У тебя в ответ сплошные фантазии в мой адрес. Если ты хочешь нормально общаться, имей совесть аргументировать свои слова и не оскорблять людей, не имея на то оснований. Затронутая тобой тема интересна, но обсуждать я её буду только при уважительном отношении. Я на форум захожу для интересных и конструктивных бесед.

3. Good man

Good man Обычный человек

Даже здесь ты зачем-то упомянул Михаила. И не просто упомянул, а оскорбил человека на ровном месте. Зачем? Ты можешь нормально общаться, не задевая достоинство людей? Ты себя называешь украинским патриотом, а сам откровенно сеешь раздор среди участников форума. Совершенно нелогичное действие для патриота Украины, а для патриота России очень логичное.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Миху, я не Вас запитував. Ви настільки дурний, що Вас запитувати такі складні речі, марна справа.
    Ви не знаєте значень слів "Україна" і "Росія". Підозрюю, що Ви навіть не знаєте, що зараз іде війна між Україною і Росією. І що напала Росія.
    Ваш куций розум далі стрингів на сцені не сягає.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. medwedo berlogsoni

Оце і є приклад "відморозитися".
    На конкретне запитання відповідати херню всяку, лиш би не відповісти.
    Ну, нічого, Путін в Гаазі відповість.
    До речі, у Невзорова гарна ідея. Посадити на електричний стілець Путіна і пропустити через нього струм, вироблений однією із українських електростанцій.
    Здаєеться класно придумано, чи не так?
    Давай, зараз про Невзорова, Шендеровича, Латиніну.
    Ой, як вам, гамнюкам, не хочеться відповісти на конкретне запитання!

6. medwedo berlogsoni

А ти, скотина безрога (хоча тут можуть бути варіанти) не ображав людей, коли називав українського офіцера Василя алкашом, викладача з Харкова - борщеварочкою, Ланктошу - Планктошею?
    Так що якщо хтось і провокатор, так це ти. Хамнюче.

7. Пам'ятаєте "героїв війни" Семенченка, Боцмана, Савченко, Білецького, Дейдея, Парасюка, Мельничука і простігосподі Ківу тощо?

Так от - наступного разу буде ще гірше.

Бо у нас наприклад хрін хто з "пересічних" назве бригади, які забезпечили звільнення Херсона - зато всі ефіри "єдиного" забиті Арєстовічєм та якимись полоумними "експертами", які востаннє бачили солдата в телепередачі "служу совєтскому союзу".

А в недорогеньких проектах умовного Сірьоні Іванова ви не почуєте про дії морпехів 35ки, десантури 46ї та піхоти 61ї - там вам покажуть чергового медійного персонажа, який чомусь один в один викладатиме внутрішньополітичну точку зору Подоляка, замість донести до суспільства як воно насправді бути на війні і якою ціною дається існування держави.
    .......................
    Абсолютно свідомо перевернуті з ніг на голову інформаційні пріоритети - і результат буде відповідний, не треба потім дивуватись черговому "проєбалі".
    Валерій Прозапас

• Баян Баян x 2
  8. Мені було б абсолютно байдуже на його інфантильність, тупість, брехливість і некомпетентність, на його комплекси й погане виховання, якби не одна обставина: він президент моєї країни й дуже їй шкодить. А ще - разом із ним в очах світу я також виглядаю інфантильним, тупим, брехливим, закомплексованим і невихованим.
    І мені соромно
    К.В.

• Баян Баян x 1
  9. І ЗНОВУ ЧОМУ НЕ ПОПЕРЕДИЛИ

Президент Зеленський знову пояснив чому не попередив громадян про загрозу війни. Він постійно це робить. Бо від цього не втекти.

Бо я цілком реальний факт, навіть напередодні російського вторгення влада можливість вьоргення заперечувала. Зеленський закликав готуватися до травневих шашликів. А потім...

А потім зупиняти ворога довелося на околицях великих міст. У міській забудові, повній мирних мешканців. Де кожен снаряд знаходив ціль. Охтирка, Харків, Чернігів, Буча, Бородянка, Ірпінь, Маріуполь. Тисячі людей загинули. Тисячі людей втратили майно і житло. Багатьох дівчат погвалтованих окупантами батьки ще роками водитимуть до психологів.

Все це сталося тому, що люди не уїхали з потенційно-небезпечних місць. Людей НЕ попередили.

Як нам це пояснив президент? Раніше він пояснив, що українці такі боягузливі, що якби нас попередили, ми масово втекли б за кордон в Україну захищати не було б кому.

Нині він видав ще крутіше. Це треба процитувати. "Хто повинен захищати? Ви вважаєте, що повинні захищати тільки люди з автоматами? Ви вважаєте, що в них немає жінок і дітей? У них є батьки і близькі, вони такі самі люди. А чим вони мотивовані – заробітною платою? Ні, може, хтось, у більшості своїй – Україна. А що таке Україна? Земля і сім'ї. А якщо всі їхні сім'ї виїхали? То що вони захищають? Якби не було людей в Україні, ми б втратили нашу державу".

Цікаво, Зеленський сам збагнув ЩО він видав? По факту він сказав, що не попередив людей про загрозу війни, аби люди пішли захищати свою країну, бо за спиною в них були їхні рідні. Тобто одну частину українців він використав як заручників, аби інша частина українців воювала. Зрозуміло?

Уявляєте, яково оце чути солдатам ЗСУ, родичі яких загинули? Виявляється їх не попередили, аби він-зараза, воювати пішов?

Реальну причину чому не попередили, ми давно знаємо. Її сказав сам Зеленський, мовляв можна збільшити ЗСУ, але тоді не можна буде будувати дороги. Звісно таку причину озвучити він не може. Зеленському доводиться імпровізувати.

Результати виходять один потворніше другого.

• Баян Баян x 1
  10. medwedo berlogsoni

Дуже правильна і дуже самокритична оцінка.
    Вітаю.
    Тільки не кажіть, що я вирвав із контексту.
    Хтось там інфанитильний, а Ви, виявляється, також. І ще й тупий, брехливий, закомплексований і невихований.

11. Good man

Good man Обычный человек

Раз ты не понимаешь по-хорошему, поймёшь по-другому. Твоя борщеварочка недавно назвала положительный рост ВВП Китая падением. Отрицательные числа приходят в шестом классе. Внимание, вопрос:
    Если взрослый человек, борщеварочка @Silver bullet, не знает материал шестого класса, она дура или имбецилка?
    Отвечаем по-существу. Не отклоняясь от сути.

12. Good man

Good man Обычный человек

Ещё тебя кацалапым. Не забывай.:)))

13. Good man

Good man Обычный человек

Ты снова подтвердил мои слова, что ты не украинский патриот, а фсбшный провокатор. Каждый из вас получил своё прозвище не сразу, а после неоднократного хамства с вашей стороны. Я призывал вас не делать так, но вы смеялись в ответ. За это получили заслуженные прозвища.
    Но я с большим удовольствием добавлю другое. Неважно, кто и какое дал прозвище. Если оно ошибочное, то окружающие его не примут. Приживаются только те прозвища, которые реально отражают суть человека. На форуме данные мной прозвища прижились, их многие используют.

14. medwedo berlogsoni

@Мих -у, ми тут із гамнюком Гудманом хочемо пояснити різницю між людиною-актором і сценічним образом. А то Ви думаєте, що Зеленський-актор і сценічні образи, що він втілював на сцені чи екрані - це одне і те ж.
    Візьмемо для прикладу актора Миколу Губенка.
    Вікіпедія пише про нього:
    Державний і політичний діяч, останній Міністр культури СРСР. https://uk.wikipedia.org/wiki/Губенко_Микола_Миколайович
    А тепер подивимося на одну із його ролей
    Нажміть на Яшу Барончика і взнаєте багато цікавого. Ціла стаття в Вікіпедії.
    Але ж ми не будемо проводити паралель між міністром Губенком і нальотчиком Барончиком, чи не так?

15. medwedo berlogsoni

А мені не стільки важливі прізвиська, які хтось там розвішує, скільки те, що Україна переможе Росію в цій війні.
    І "щуплий парєньок, який ніколи не займався єдиноборствами", хлопець із провінційного міста України, з якогось колись нікому невідомого 95 кварталу, виявився достойним посади Президента країни, яка переможе одну з найбільших імперій світу.
    На це треба звертати увагу, а не на те, що хтось там переплутав назву чи двох баришень, які колись нічого не значили, і тим більше пішли в небуття зараз.
    А Зеленський незабаром відвідає і Донецьк, і Луганськ, і Мелітополь, і Маріуполь, а можливо, що і Бєлгород чи Курськ.
    І скрізь йому будуть аплодувати. Не як актору, а як Верховному Головнокомандувачу.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Мені було б абсолютно байдуже на його інфантильність, тупість, брехливість і некомпетентність, на його комплекси й погане виховання, якби не одна обставина: він президент моєї країни й дуже їй шкодить. А ще - разом із ним в очах світу я також виглядаю інфантильним, тупим, брехливим, закомплексованим і невихованим.
    І мені соромно
    К.В.

17. Давайте, я дещо нагадаю:

В 2014 році, після втечі януковича і з початком війни, колишня Партія Регіонів у Верховній раді підтримувала ВСІ проукраїнські голосування.

До виборів у Верховну рада в жовтні 2014, організований Ахметовим осколок (який мав завдання відстоювати насамперед його інтереси) все ж таки зміг прорватись у Раду. А більшість потім сформованої фракції ОБ (Опозиційного блоку) пройшли до влади як самовисуванці, особливо не відсвічуючи належністю до колишньої ПР. Серед них і рабінович, передвиборна кампанія якого в ті часи була зразково проукраїнською і патріотичною.
    Шуфрич же крутив "злитиу" розмову з Йулею, в якій обоє обіцяли йти воювати за Україну, а шуфрич навіть з сином.

Весь цей прилив патріотизму ОБ закінчився вже через півроку після парламентських виборів 2014 і перейшов в стадію "давайте дружить с рассієй", а далі що раз то більше набирав агресивно-проросійських розмахів.
    В 2018 році агресивно-проросійських рух виражений в політичній силі Опозиційний блок став настільки проросійським, що йому вже було мало проросійськості, вони вже хотіли клятву на вірність кремлю, відсіявши всі залишки "бізнесюків" з своїх рядів.
    Так в 2018 році, в ході президентської кампанії, в момент коли Порошенко був дуже ослабленим, в Україні, в тому числі в парламенті, з опозиційного блоку вилупився ще ОПЖЗ, який напряму координувася кремлем. Тоді ахметов в парламенті зумів втримати своє крило, але очолюване рабіновичем, бойком і медведчуком (який не був у парламенті) крило було куди агресивніше і, відтак, популярніше.
    Більше того, перед самими президентськими виборами 2019 року, кремль ввів санкції проти тих нардепів від опозиційного блоку, які не перейшли до медведчука.

Далі були парламентські вибори 2019, де ахметівський опозиційний блок пролетів як фанера, а ОПЖЗ за лідерством медведчука тріумфально зайшли в раду з другого місця.
    В той час вже існувала партія шарія, яку зареєстрували при зеленському на ліву персону.
    А після місцевих виборів 2020 ослабла СН на всьому сході України сформували коаліції з ОПЗЖ і Шарієм.

До чого я це все веду?
    Для того, щоб нагадати:

1) партія ОПЖЗ - це не просто проросійська партія, це пропутінська політична сила, яка в 2019 році вичистила з своїх рядів навіть проросійських проросійських політиків, для яких ахметов був важливіше путіна. І фінансувалась вони прямо з кремля.
    Ще раз: це люди, які дали своєрідну присягу на вірність і прекрасно розуміли хто вони і які завдання мають виконувати.
    Не кажучи вже за те, що і багатьох з них є заручники там. Наприклад, дружина бойка в москві.
    Звісно, може бути так, що якийсь там депутат якогось ОТГ йшов в депутати від ОПЖЗ для того щоб красти, але це точно не стосується нардепів. Тих, що красти вони відсіяли в 2019. Ті йшли відстоювати інтереси кремля.

2) ці самі "люди" вже пройшли етап "патріотизму" в 2014, після якого вони знову повернулись до свого. Повернуться і зараз. Цей "патріотизм" існує лиш для того, щоб мімікрувати, щоб перечекати.
    Впевнений, що саме вони мали виконати всю брудну роботу в Києві, Дніпрі, Одесі, Житомирі, якби військовий план кремля вдався.

3) те що ці "люди" змогли сформувати політичну силу і зайти в парламент в цьому є пряма заслуга пана зі "сталевими яйцями". Але то таке)
    Ладно, він був тоді недосвідченим і не розумів.
    Але формування з ними коаліції у ВР зараз, те що вони не сидять - відбулось виключно через нього. Саме він рятує цю мерзоту, завданням якої до сих пір є геноцид українців в разі приходу кремля. Це стосується і "церкви" зеленського патріархату, яка особливо і не ховається в своїх цілях.

4) не ведіться ніколи на мерзоту, яка час від часу "прозріває" і починає якимись клаптями зауважувати шуфрича чи суркіса. Місяцями не зауважує, не зауважцє коаліцію, не зауважує колаборацію з кремлем, не зауважує відсутність покарання для зрадників, не зауважує спільні голосування за бюджет з дорогами і виступами шуфрича, а тут раптом "провиднілось".
    Мерзота робить це не тому, що їй шуфрич не подобається, а тому що хтось з зелених намітив його місце в якомусь НОКу.
    І ця мерзота, яка піднімає ці хвилі не менш гидотна і не менш брудна ніж сам шуфрич. Бо з задоволенням буде служити будь-якій владі, включно з кремлем.
    Я зараз не говорю про тих, хто повівся на медійну істерику.
    Але це глупо вестись на це, розказуючи про НОК, коли таваріщі взагалі в тюрмі мають бути.

5) в України немає іншого шляху ніж вичищати це все. Бо цей рак знищить Україну в протилежному випадку.
    Mason Lemberg

18. medwedo berlogsoni

Хомчине, а чому фракція ПЕС не йде в коаліцію зі Слугами, а перейшла в опозицію?
    На нинішній владі (а це поки що Слуги народу) лежить тягар війни, яку Україна веде проти агресора, росії.
    Логічно було би з боку Порошенка дійсно допомагати нинішній владі і об"єднатися зі Слугами в коаліцію. Те ж саме стосується і БЮТ, яка десь забилася в нірку і мовчить як срака в гостях.
    Те що Порошенко купує якусь там військову техніку (більше для особистого піару, сподіваючись на щось у майбутньому), це ми бачимо.
    Але в державі потрібно приймати закони. Значить, потрібна парламентська більшість.
    (За неімєнієм гербовой - Порошенко, пишуть на простой - ОПЗЖ).
    Те, що в Слугах виявилося багато пасажирів (а я про це казав ще три роки тому, що є багато ушлих людей, які своєчасно переорієнтовуються в мейнстрім), в цьому не вина основного кістяка Слуг народу, який, повторюю, вимушений працювати із прийняттям законів, зокрема, бюджету тощо.

Для Порошенка ж чим гірше для нинішньої влади України, тим краще для нього. Рибалка, який намагається щось намацати для себе в каламутній водичці.
    Згадаємо, що особисто Порошенко також міцно співпрацював зі регіоналами (був міністром в уряді Азарова, можна сказати, пліч-о-пліч із всякими там царьовими, бойками, шуфричами). Підняв на високу посаду явного зрадника України - Медведчука.
    А зараз - крокодилячі сльози ллє.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Таке прлогнозували "Голосу", але людей для коаліції вистарнчає і без них.

20. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, я тебе конкретный вопрос задал. Ты обвинял меня отсутствии конструктивности. Давай, покажи на собственном примере как выглядит предметный и конструктивный ответ на этот вопрос:

а де твій аватар? :)