Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, значить дороги побудували якісні? По них можна їздити представникові влади у державних справах?

2. Ні . Вони побудували дороги за рахунок сотень тисяч життів українців і тепер їздять на крадених авто по тілах загинувших українців.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну від обстрілів окупантів загинуло не менше семи тисяч цивільних, ще 5,5 тисячі отримали поранення. Це офіційно зафіксовані випадки загибелі людей від вогню окупантів.

https://www.slovoidilo.ua/2022/09/0...valy-kilkist-zahyblyx-cyvilnyx-pochatku-vijny

Порохоботи, як завжди, прибріхують. Звичайно, шкода і цих семи з лишком тисяч, але це - не сотні тисяч.

Крім того, дороги побудовані якісні, і я вже казав неодноразово, що якби не якісна дорога, що йде через моє село, ЗСУ не змогли б вчасно перекинути С-300 зі Сходу України під Київ. (З цим погодився і @VasMT , який зараз зі зброєю в руках захищає Україну.)
    А Ви, колишній офіцер, до цих пір не сказали, що Ви робите в США.

ЗІ. Вам не здається дивним, що дорогами нинішню владу попрікає лише Порошенко (устами своїх посіпак), якого відігнали від масного корита, а після війни судитимуть за державну зраду?

Останнє редагування: 1 лис 2022
  4. Брехати, брехати і ще раз брехати українцям - суть політики віслюка і прибічників.

Скільки загинуло в Маріуполі?

За даними Іллічівського моргу, кілька днів тому в Маріуполі було задокументовано 87 тисяч загиблих. Є ще база даних щодо неопізнаних. Неопізнані тіла мирних жителів перебувають у братських могилах. Згідно з останніми даними, таких людей було 26 тисяч 750 осіб. Aug 29, 2022

https://www.google.com/amp/s/socpor...iskovi-rf-vbili-blizko-90-tisyach-liudei/amp/

5. Вітренко, Баканов, Шевченко, Хомчак, Таран "наробили трохи біди", прибарахлилися і здриснули. Так буде і з Зеленським і Слугами Уродів

6. Юрій Гудименко

"П’ятихвилинка історії для Володимир Зеленський та Андрій Єрмак.
    Був такий римський імператор – Коммод. Не має прямого стосунку до меблів, якщо що. Перед ним царювали «п‘ять хороших імператорів» – Нерва, Траян, Адріан, Антонін Пій та Марк Аврелій – а Коммод, відповідно, мав бути шостим. Але не став.
    Отже, чим запам‘ятався імператор Коммод, окрім того, що його грав Хоакін Фенікс у «Гладіаторі»:
    – зменшив кількість срібла у денарії (якщо дуже грубо порівнювати римську біметалічну систему із нинішньою валютною, то можна сказати, що Коммод включив станок і почав друкувати римську гривню);
    – остаточно знищив незалежність Верховної Ра… тьфу, Сенату, який був змушений погоджувати всі забаганки імператора;
    – в рамках Великого Будівництва за підтримки імператора Коммода по всьому Риму були встановлені статуї імператора Коммода у образі Геракла;
    – перейменував на свою честь всі місяці року. Абсолютно всі. Серйозно, не жарт;
    – обожнював спорт і шкодував, що інстаграм ще не вигадали і доводиться позувати не перед камерою, а перед скульптором;
    – дуже боявся заколоту і путчу (небезпідставно, див. нижче);
    – поклав статевий орган на переважну більшість державних справ, врешті-решт віддавши більшість цих справ у руки свого фаворита Клеандра.
    От тут уважніше (особливо ви, Андрію Борисовичу, я знаю, що вам принесуть роздруківку):
    Клеандр, колишній раб, а потім вільновідпущеник і фаворит імператора Коммода, влаштував таку корупцію, що навіть звиклі до неї римляни були неприємно здивовані. Особливо римлян бісив продаж Єрма… бляха, Клеандром різних державних посад будь-кому, хто був здатен за це заплатити (нажаль, тоді ще не винайшли кінокамеру і не знайшлося Geo Leros).
    В результаті сталося те, що сталося. Народ і частина знаті розпочали бунт, вимагаючи від імператора або позбутися свого фаворита Клеандра, або їхати до Ростова і чекати, поки той Ростов побудують. І імператор, після довгих, приблизно десятисекундних, роздумів зробив вибір і відрубав фавориту голову.
    Тоді повстання принишкло, але голова Андрія Борисовича Клеандра врятувала імператора менше ніж на два роки, тому що навіть без нього Коммод бісив досить сильно. Врешті-решт оточення спробувало отруїти імператора, а коли отрута не подіяла, справу довершив персональний тренер імператора, раб-бодібілдер на ім‘я Нарцис, який взяв це питання на особистий контроль і просто придушив Коммода, тим самим майже завершивши нашу п‘ятихвилинку історії.
    Відразу після смерті імператора прокинулись слуги римського народу у Сенаті, які миттєво проголосили покійного Коммода ворогом держави, зажадали викинути його тіло у річку, а всі статуі знищити. Такий собі посмертний імпічмент.
    Все правління Коммода завершилося для Риму дуже погано (як, власне, і для самого Коммода). І наслідки цього римський народ відчував ще дуже довго.
    Мораль настільки очовидна, що ліньки навіть її писати."©

7. Good man

Good man Обычный человек

Назови хоть одного руководителя государства за всю историю существования мира, кроме Зеленского, который, зная за полгода о начале войны, занимался строительством дорог вместо закупки вооружения.

8. 20221101_215138.jpg

• Смішно Смішно x 1
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

• Не подобається Не подобається x 1
  10. - Ви кінолог?
    - Да!
    - Будете керувати кіноархівом!
    - Добре! А можна камерами завідуватиме мій муж?
    - А чому він?
    - Він сидів. FB_IMG_1667407319342.jpg

11. FB_IMG_1667407438548.jpg FB_IMG_1667407433584.jpg

Той, для кого війна розпочалася тільки в цьому році, для кого не було 8 років кровопролиття та боротьби за свою волю, хто до 24 лютого не бачив ні агресії, ні ворога, той і не міг готуватися до воєнних дій, великого вторгнення, спроби повного знищення України, не став би зміцнювати й озброювати армію. В кращому випадку для нього 24 лютого сталася велика несподіванка. В гіршому - прихід очікуваного суверена, якому треба присягнути васальною вірністю та прийняти всі 6 пунктів його ультиматуму, чому нежданно зашкодили ЗСУ та всі українці.

Я не знаю, чи персонально для Зеленського ті майже три роки руйнування нашої обороноздатності були свідомим актом зради й агентурної діяльності раніше завербованого рашистського посіпаки (для його оточення це безумовний факт), чи це пекельний мікс тупості, нижчовартості, малоросійства (скорше совковості), корупції та цілковитого нерозуміння, чим жила країна в попередні роки. Але небажання готувати країну для відпору ворога в нього була ззакладена на екзистенційному рівні. І, на жаль, зараз мало що змінилося. Він іноді зачитує правильні тези й не може напряму зашкодити армії й українцям рятувати свою країну, бо був би вмить знесений. Він випадково у відповідальну мить, як бруд, приліпився на колесо історії й, не зумівши зупинити загальний рух, зараз пробує нас переконати, що він його обертає. Нічого крім кон'юнктури в цьому немає. Тільки ціна заплачена жахлива...
    https://t.me/Chornovil_official/9626

12. На NBС з’явилася інформація (правда, дещо застаріла), що в липні між Байденом і Зеленським відбулася дуже жорстка розмова, де старий підняв голос і звинуватив Боневтіка в невдячності та недооцінці зусиль США по допомозі Україні.
    Я давно вже намагаюся вам пояснити крайню сумнівність тези «безпрецедентна міжнародна допомога Україні - результат продуктивної роботи Зеленського». Думаю, все вірно з точністю до навпаки. Зарубіжні лідери терплять хамство Зеленського через унікальність політичної ситуації, яка склалася навколо нас. Але з ефективністю його зусиль це не має нічого спільного.

13. Good man

Good man Обычный человек

Нормальная логика. Президент отвечает за порядок внутри страны и за ключевые вопросы внешней политики.

14. Good man

Good man Обычный человек

Схема известная, Янукович по ней тоже был писателем. Официально издаётся книга, а гонорар за неё от издательства идёт космический. Формально всё по закону - издательство само решает, кому и сколько платить. Узаконенная коррупция.

15. Ну що, нарешті, більш-менш вдалий хід Зеленського, котрим він виправдовує провал підготовки до війни: «ми 30 не будували системи безпеки, бо не вірили…»
    Ну, тобто, брехня, як зазвичай, бо геть не враховує постмайданні роки, а саме злам того курсу на посилення армії й збройний опір агресії став чи не основним чинником перемоги в 2019 . Але, в цілому, досить вміло перевів стрілки відповідальності з «я» на «ми» (читай: всі президенти і весь народ).
    З іншого боку, ті, хто знає, про що мова (про «агресивну меншість» не забули? - К.В.), і так це фуфло не куплять. А недоумки і попереднє гімно споживали з апетитом
    K.В.

16. Не хотів щось писати про верховного головнокомандувача, але заява про «ми в Україні протягом 30 років не будували сильну систему безпеки»

Пане Зеленський, по-перше, не ми, а ви. З 2014 до 2019 питання відновлення армії було номером один. Після 2019 оборонні програми були згорнуті, ДОЗ зривався, а вся безпека була в асфальті.

По-друге, думаєте зараз щось змінилось? На 2022 у бюджеті виділено 20 мільярдів гривень на держгарантії під програми, пов‘язані з підвищенням обороноздатності України. Витрачено - нуль, оскільки Кабмін досі (листопад) не затвердив паспортизацію програм! Дев‘ятий місяць війни.

Тому, почніть з себе, пане верховний головнокомандувач. Не перекладайте відповідальність на інших.
    https://t.me/myrotvoretsnews/17221

17. Колись історики напишуть про епоху Зеленського, що це була епоха Великого Нахабства.

В Україні крали при всіх президентах. При одних більше, при інших менше, але ніколи ще не крали так нахабно.

Тільки за Володимира Олександровича гуманітарку крадуть залізничними ешелонами, як у Запорізькій ОДА, і нікому за це нічого нема. Красіві дєвочки продовжують ходити на роботу і красти далі.

Сусіди з Дніпра не заморочуються на якісь прокладки, зареєстровані на бомжів, а тупо дають 1.5 млрд бюджетних коштів фірмі фітнес-тренера, з якою спить голова ОДА. Нафіга ховатися? Зверху всі свої, порішаєм.

Мені дуже неприємно писати цей пост під час війни. Я не хочу срачів і хочу єдності. Але як бути, коли хтось їб@ашить 24/7, хтось помирає в окопах, хтось віддає останні копійки з пенсії на армію, а хтось ці копійки з бюджету краде для своїх сучок?

Як можна красти зараз? Як спати з цим? Як виховувати дітей, вчити їх добру, якщо ти робив такі страшні речі, як красти у свого народу в війну?
    https://www.facebook.com/1000035435...H4SZFKP3MbYepwz67ZmgLENpWaUWh8KKMxsn1cSuNN4l/

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Два українці.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)