Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапое дерьмо @medwedo berlogsoni тоже ждал методички по крымскому мосту. Когда ему вечером спустили данные о предстоящих массовых атаках дронов, то он заверещал. А до этого целый день он молчал. Довольный вылез на форум, мне это сразу не понравилось, я предчувствовал, не к добру такое поведение кацалапого. Поэтому закупился бензином и продуктами. И не прогадал. Дерьмо @medwedo berlogsoni своим поведением выдал планы кремля. Я всем искренне советую внимательно следить за его поведением на форуме. Привёл свой сугубо практический опыт.

• Тупо Тупо x 1
  2. Іран перебуваючи під санкціями зумів з велосипедного керма, дзвінка і ланцюга зібрати сотні безпілотників.
    А "українська" влада під час війни за повного сприяння Заходу - лише стрибала в фонтани і розповідала про будівництво Ірокезів під Одесою. І під час війни витратила 90 мільярдів на дороги, 200 мільйонів фірмам Єрмака на "кіновиробництво" і 600 мільйонів фірмам слуги Халімона на "харчування армії" гнилими овочами.

Саме там - наші дрони, наше ППО і наші ракети.

І зараз всі ці негідники і кроти непокарані. Вони всі після 24 лютого залишилися на місцях, а теле-морфій єднання з ведучими медведчука і коломойського задурманює мізки населенню, що ця братія - нові герої героїчніші за Богдана Хмельницького зі Степаном Бандерою.

Але правда в тому, що полководець у футболці - безтолковий комік. Як був так і залишився. Можна вірити, що те, що він відростив небритість додало мізків в його дурну голову, але десятки тисяч життів втрачених через його тупість не повернеш.
    Тільки нові втратиш.

3. Мікі

Мікі Well-Known Member

Це не тупість. Далеко не тупість... Я не знаю (та й світ не знає) жодного, до такої міри тупого єврея. Тому потрібне розслідування, як про бригаду Вови з Єрмаком, так і про Петруху зі всім його досі гуляючим на волі ригівським, та псевдопатріотичним начинням

4. Попроси подоляка поміняти методички. На ЛФ це вже пройдений етап. Тут таке неконає.

5. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Короче посадить всех .если человек не слесарь то он вор а вор должен сидеть.

• Тупо Тупо x 2
  6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Подоляк, до речі, працював на Юру Єнакієвського, колєгу Петра по партії регіонів. І Петя виручив дружбана Юру, коли ОФІЦІЙНО не підтвердив для Заходу крадійське походження сотень мільйонів Ю.Єнакієвського. Юрік спокійнісінько зараз живе в Європі.

7. Мікі

Мікі Well-Known Member

Короче, - нужно их судить некорупционным (каким он до сих пор есть) украинским судом.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тепер я зрозумів, чому Зеленський взяв Подоляка у владу, бо він працював на Юру Єнакієвського.
    Я не розумію як то можна офіційно "не підтвердити", а от офіційно взяти у владу - це зрозуміло.

• Тупо Тупо x 1
  9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Довго говорити,.. а якщо коротко, то кадрами у Зе банкує Єрмак. Думаю. що про Андрюшу ви тут все знаєте)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Rabinovich

Всех? Даже невиноватых ? А насчет судов вот ты взятки давал ? ( Или брал )

• Тупо Тупо x 2
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Одні лише спецслужби США, Канади, Німеччини, Франції, Італії, Великобританії, Польщі, Чехії, Португалії, Іспанії тощо не знають.
    Ви би їм розтовкмачили, сліпим баранам безрогим. У них під самим носом крутиться путінський ставленик Єрмак, а вони, як телята, роти пороззявляли.

До речі, за словами Залужного, його Зеленському порекомендував саме Єрмак. Результат ми бачимо. Рашистів бібуть і в хвіст, і в гриву.

Заодно скажу, що і з внутрішніми розборками можна трохи зачекати.
    До закінчення війни.
    Хуйло тільки на те і чекає, щоб в Україні зараз почався срач, хто винен, хто не винен, хто більший патріот, хто менший...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Мікі

Мікі Well-Known Member

Захід абсолютно все про Єрмака знає... Сумніваюсь, що Залужний таке сказав від чистого серця. Якесь крутілово, не інакше... Після війни все взнаємо, як воно насправді було. А з внутрішніми розборками до закінчення війни чекаємо і ми, і амери, і європа... Іншого виходу, поки що, безумовно, чорт-ма(

13. Good man

Good man Обычный человек

Аккуратно, не попадись на крючок кацалапого. Это мы так на форуме @medwedo berlogsoni называем. Он сначала человеку рассказывает, будто внутриполитические разборки нужно оставить на потом, а сам в дальнейшем, при первой возможности, окатит собеседника грязью с ног до головы за любое несогласие с его кумиром Зеленским. Все здесь с поведением кацалапого знакомы и не удивляются, а тебя хотел предупредить.:hi:

14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Спасибо. Но уже давно никого и ничего не боюсь. Я, между прочим, тут много раньше бывал начиная с 2009г.

15. Good man

Good man Обычный человек

Отлично, я тоже давно и крайне редко заходил, но без регистрации, просто читал. Скажи, пожалуйста, что с форумом случилось? Раньше народу было в двадцать, в пятьдесят раз больше.

16. Svitlana Kaschenko:
    "30% електростанцій України зруйновано", - Зеленський.
    Що у мене на думці? Лютая лють, аж розриває.
    Квітень 21-го: наші партнери: "готуйтеся до вторгнення, рийте окопи, створюйте ТРО, зміцнюйте Армію, оборону".
    Зеленський і слуги: "ги-ги, нє нагнітайтє, ми самі с усамі, в расіі тоже люді, у нас "велике будівництво доріг".
    Жовтень 2021-го: Порошенко, Турчинов, ЄС, наші партнери: "готуйтеся до вторгнення, рийте окопи, створюйте ТРО, зміцнюйте Армію, оборону".
    Зеленський і слуги: "нє занімайтєсь папулізмам і піарам, нє нагнітайтє, ми самі с усамі, в расіі тоже люді, у нас "велике будівництво доріг".
    Січень 22-го: Порох в Європі домовляється про допомогу, наші партнери: "вторгнення буде за такими напрямками, готуйтеся, зміцнюйте оборону".
    Зеленський: "у нас "велике будівництво", економіка, ні нада пугать інвєстарав, готуємося до 9 травня і до шашликів".
    Лютий 22-го: Порох: "негайно треба виділити 50 млрд на ЗСУ!!"
    Зеленський: "якщо ми в ділимо кошти на ЗСУ і оборону у нас не буде за що будувати дороги".
    Осінь 22-го: Зеленський і слуги: виділяємо 90 млрд на дороги, 1 млрд на єдиний марафон і т.д."
    Порох і Європейська Солідарність: "Неприпустимо під час війни виділяти 90 млрд на дороги для ворога, необхідно озброювати ЗСУ, немає зимової форми, треба ППО..."
    Жовтень 22 - го: Зеленський: "третина наших електростанцій зруйнована, готуйтеся до відключення світла".
    Притомні люди: так а може 90 млрд на ППО!?..
    Зеленський і слуги: "ніт, на дороги!"
    Штош, зробили себе разом, сидіть без світла, а відповідно, і без тепла і води і милуйтеся дорогами, якщо виживете після чергового ракетного обстрілу...

17. Rabinovich

А это не важно. Это же сектанты секты всех посадить кто не слесарь . Как вариант - всех кто не порошенко

• Тупо Тупо x 3
  18. Rabinovich

Речь шла о другом . О том что больше всех , как правило, с взятками борются именно те кто ими с удовольствием пользуется. Обычно тренд сводится к тому что бы взятки отменить, взяточников посадить, но если мне что то надо, то что не положено по закону, что бы я мог дать й желательно по твердому прейскуранту .
    Пи си . Ну и одна фраза из учебника криминалистики * столкнувшись с выдающейся честностью ищи такое же преступление

• Тупо Тупо x 3
  19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ну ясно, такі настрої, як у проповідника, пастора протестантської церкви.

На якісь поступки йде Зеленський тепер? Якщо рашисти дуже хочуть схилити до переговорів, якщо називати речі своїми іменами, до виконання їхніх ультимативних вимог, захоплене вже російське, на зиму припинення бойових дій, далі укріплення рашистів, подальший наступ і окупація нових територій, а від Заходу і США - для чого тоді ми вводимо санкції і постачаєм вам зброю, а ви йдете на поступки ворогу? Так на чию сторону стає Зеленський?

Останнє редагування: 19 жов 2022
  20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

помним)

а де твій аватар? :)