Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Bombus

Bombus Well-Known Member

Зеленський дав велике інтерв'ю на 8 день війни

View: https://youtu.be/02F17lwMjGs

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Считаешь, Зеленский несёт прямую ответственность за это?

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скоріше необдумана дія.
    Західні країни, що перевозили своїх дипломатів - не лопухи.

4. Bombus

Bombus Well-Known Member

Протягом тижня на Зеленського намагалися скоїти три замахи — The Times

Протягом тижня Росія намагалася тричі вбити президента Володимира Зеленського, однак щоразу замахи вдавалося зірвати завдяки "зливу" інформації, організованому офіцерами ФСБ.

Про це повідомляє британське видання The Times.

Як зазначають журналісти, Росія відправила в Україну для вбивства Зеленського два різні угруповання — найманців із приватної військової компанії Вагнера та чеченський спецназ. Попри це операції послідовно зазнавали провалу завдяки співробітникам російської Федеральної служби безпеки, які виступають проти війни з Україною.

"Найманці Вагнера в Києві зазнали втрат під час своїх спроб і, як кажуть, були стривожені тим, наскільки точно українці передбачали їхні дії. Джерело, близьке до групи, сказало, що їх лякає, наскільки добре поінформована служба безпеки Зеленського", — йдеться у публікації.

При цьому вагнерівці вважали, що штурм Києва відверне увагу Служби безпеки, що дозволить їм завершити свою місію.

Ще один замах на Зеленського вдалося зірвати у суботу, 26 лютого. Українські силовики ліквідували групу чеченців до того, як вони змогли дістатися президента. Саме про цей напад попередили російські спецслужби, розповів Олексій Данилов.

За даними видання до "розстрільного списку" Росії також входять прем'єр Денис Шмигаль, весь Кабінет міністрів, міський голова Києва Віталій Кличко, а також його брат Володимир.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Дослухала до кінця. Можу сказати коротко, що нам пощастило с цим чоловіком.
    Зараз він дуже засмучений і зморений, постарів...але вірю, що ми скоро переможемо.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

View: https://www.youtube.com/watch?v=3w4KPd1bzfw

7. medwedo berlogsoni

8. Пять років чистили країну від таких. Скільки їх провели до керівництва за останні три роки?

А ось інформація для тих, хто ще боїться, що Зеленській здасть наші інтереси.
    УП, з посиланням на джерела в СБУ, повідомляє: "При затриманні Служба безпеки України застрелила члена української переговорної делегації Дениса Кірєєва. Його підозрювали у державній зраді."
    Я не знаю хто призначив Кірєєва в українську делегацію, котра веде перемовини з підданими пуйла. Але Служба Божа бдіт. А ще стріляє у зрадників не зважаючи на їз статус та посади. Це війна.
    Тому наступного разу кожен зрадник буде доооовго думати, перш ніж впороти якусь дурню.
    UPD. Повідомлення СБУ неофіційне, але УП наголошує, що інфа правдива

9. Lanktocha

Скільки не ний...
    Якщо за офіційними даними, за час бойовиїх дій гине не менше 1000 руснявої солдатні в день, ось і "вовина тисяча".

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Влада відпустила депутата "зажопу" Шуфрича на волю після того, як його впіймали на фотографуванні військових об'єктів.

повірили, що це він робив селфі.

Слава Україні, нє?

11. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Я , кстати , нигде не видел официала про потери всу

• Тупо Тупо x 1
  12. Lanktocha

Припускаю, до закінчення бойових дій їх можуть не оголошувати, не сіяти паніку та не ламати бойовий дух. Припускаю, їх вже тисячі.

13. Rabinovich

Этот воинский обьект просто блокпост. Стратегического значения . И я как то слабо верю что бы шпион приперся фотографировать военный обьект с обычным фотоаппаратом да еще и снимал не прячась . То есть он скорее идиот чем шпион

• Тупо Тупо x 1
  14. Rabinovich

Я тоже так думаю

• Тупо Тупо x 1
  15. medwedo berlogsoni

Все дуже просто: Шуфричу давно морду не чистили, а він любить чистоту.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Шуфрич популіст.
    Він наперед знав, що йому нічого не буде, бо у нього депутатський мандат.

• Тупо Тупо x 1
  17. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Зеленський VS ху.ло

274463309_5237575472967079_4970622252830990863_n.jpg

• Смішно Смішно x 1
  18. Rabinovich

Я же говорю что он идиот. Потому что в зоне боевых действий всегда есть шанс получить пулю - ...... по ошибке.

• Креативно Креативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. Rabinovich

Оксюморон 2022
    Евреи с немцами обсуждают как защитить украинцев от русских

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зебобіки, ви як з 95-го кварталу: "Шуфрич не знав, що не можна фотографувати військові об'єкти".
    Придумайте щось таке, у що б не соромно було повірити. Дитячий садок.
    Він також знав, що депутатська недоторканість знята, але теперішня влада його легко відпустить.

а де твій аватар? :)