Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, слово "рухаєш" пишеться без м"якого знака. Це по-перше.
    По-друге, незрозуміло, чи "переміщаєш", чи "чіпаєш".
    По-третє, правда, чудово, що звільнені від рашистів частини території України на картах позначають саме зеленим кольором?

View: https://youtu.be/KOq5YMZasts

По-четверте, де Ви зараз? Чому не з"являєтеся на форумі о сьомій чи восьмій ранку за Києвом, як усі нормальні люди?
    По-п"яте, в якому званні Ви закінчили службу в окупаційній армії Московії?

2. Страшно навіть подумати...
    Сотні тисяч українців пройшли через пекло в окупації.
    Сотні тисяч – залишилися у безіменних могилах.
    Мільйони – депортовані і були вимушені покинути домівки.

Фраза "ми могли б збільшити армію, але тоді ми не зможемо будувати дороги" стане кривавим прокляттям.

І цей час настане.

3. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, Хомчине, щось Ви останніми днями мало помиїв на Зеленського виливаєте...
    У горлі пересохло?

4. В Чернігові скандал з гуманітаркою, яку ОВА згноїла на складах.
    От в нас цікаво виходить. Якщо Сили Оборони наступають, то коментують і причетні всі - Офіс Президента, Держприкордонслужба, СБУ, МВС, керівники ОВА, депутати провладні.
    А як гуманітарку спи.дили чи закордон втекли директорка школи зрадниця, Злата з Запорізької ОВА чи син Портнова - то всі ні при чому. Воно само якось так вийшло.

5. Good man

Good man Обычный человек

Зачем с этим кацалапым культурно общаться. Слать его к чёрту и весь разговор. Про первую столицу Украины он не знает, Лукаш от Бондаренко не отличает, сидит на форуме с гугл переводчиком и считает, что у Украины ВМФ, а не ВМС. Зато каждую букву на форуме подмечает. Это гнида кацапская. Даже если его терпит администрация форума, это не обязывает нас проявлять к нему уважение. Его место рядом с палатой Рабиновича, возле параши.

6. ‍♀️

Hawthorn Healing
    @hawthornhealin1
    ·
    Зелино е@ло уже не государственном флаге,
    но секта это порохоботы.
    Е@аная стыдоба‍♂️
    FB_IMG_1663102524455.jpg

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Світ не чорно-білий і серед цих 2 сторін немає "абсолютного зла" і "абсолютного добра".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Це точно.

9. Good man

Good man Обычный человек

Когда к тебе в огород прилетит ракета, ты, пожалуйста, не сильно возмущайся. Используй только богоугодные слова и выражения.

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Президент Володимир Зеленський відвідав звільнений від російських окупантів Ізюм на Харківщині.

Як інформує Цензор.НЕТ, відповідні світлини опублікувала 25 окрема повітрянодесантна Січеславська бригада.

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Страшніше військові склади чи аеропорт та початок взлітної смуги, є ймовірність, що запущене кацапами совкове барахло не долетить до цілі, може і дім та присадибна ділянка. Чув шум, пролітаючих поблизу ракет, під час повітряної тривоги.

Не йде Зеленський на "переговори", запропоновані лаврушею і його прес-алкаше захаровою, від пуйла хіба що ультиматум щодо окупованого

12. medwedo berlogsoni

Зеленський - в Ізюмі, а Порошенко - якщо не принюхуватися, то здається, що в шоколаді.
    Між іншим, коли подивитися ролик, то видно і Армію, і чути Мову, і відчувати Віру в перемогу.

View: https://www.youtube.com/watch?v=6-iDVq4jQic

Армія, Мова, Віра - це не передвиборче гасло, а об"єктивна реальність.

13. Вибери правильну відповідь з таблички
    IMG_20220904_071134_417.jpg

• Баян Баян x 1
  14. Оце я трошки подумав...
    Ну, стосовно того, що зараз "наразіненачасі", а що "наразіначасі".

Ледь мозок не закипів...
    І, аби зберегти його, той свій мозок, вирішив розробити дисклеймер і вміщувати його, той дисклеймер, на своїх постах.
    І не паритись.

Ну, приміром, десь так:

"Нічого особистого, тільки факти.
    При створенні даного поста жодної дискредитації нинішньої влади на меті не було, а відтак світлий та героїчний екранний імідж/образ цієї влади жодним чином не постраждав.
    Бо не зміг!".

Дисклеймер - наше всьо.

15. Слів нема.

Зеленський в Ізюмі з'являвся з шевроном Чорної бригади. Тобто 72-ї механізованої. Нашої, я в Чорній бригаді зараз служу. Хоча нашої бригади в Ізюмі й близько нема. Ми знаходимося на іншій ділянці фронту.

Прикольно виходить. Я теж маю такий шеврон. І я теж можу його носити. Але я можу його носити тому, що не відкосив свій обов'язок захищати свою країну (на відміну від...), тому що служу у Бригаді Чорних запорожців, тому що вже четвертий місяць я на фронті, тому що не висинаюся, мерзну, сплю на підлозі, ховаюся від снарядів і мін під час обстрілів. Багато хто право носити цей шеврон кров'ю заробив.

А президент повісив на себе шеврон нашої бригади просто так. Може тому, що "Україна або смерть". А може тому, що йому просто шеврончик сподобався.

Якби наш шеврон носив Арестович, це я ще зрозумів би - він до нашої бригади певний стосунок все ж має. Але той, хто чотири рази ухилився від мобілізації...

Цікаво. А який шеврон він начепить завтра? Королівської піхоти? Лицарів Зимового походу? Холодного яру? Нє, а чьо?
    IMG_20220914_104924_028.jpg

https://t.me/dragonspech/5476

Нижче приведені для зеленінців варіанти відповідей

IMG_20220904_071134_417.jpg

16. Good man

Good man Обычный человек

Не подобався Порошенко. Отримайте, розпишіться.

17. Gyppsy

Gyppsy :hi:

18. Зеленінці, так скільки там розікрали на великому крадівництві?

Рейтинг найбагатших президентів/монархів світу.

Рейтинг "World Data..." (США).
    FB_IMG_1663186275699.jpg FB_IMG_1663186279947.jpg FB_IMG_1663186284998.jpg FB_IMG_1663186288805.jpg FB_IMG_1663186292645.jpg

а де твій аватар? :)