Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Злився пенздюк. Так і не сказав котра година в пензде.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Стосовно ролі Зеленського.
    https://www.rbc.ua/ukr/news/ukraina-idet-svoim-vsu-perehodit-oborony-1662946600.html

Нагадаю порохоботу, що саме Зеленський першим заявив про плани звільнити найближчим часом правобережжя Херсонської області.
    І саме Зеленського порохоботи звинувачували в "розголошенні військової таємниці".

Але саме Зеленському "повірило" російське командування і почало перекидати додаткові сили на правобережжя Херсонської області.
    І саме такий стратегічний хід командування ЗСУ на найвищому рівні дозволив нанести нищівний удар під Ізюмом.

Зараз в Херсоні сидить тридцятитисячне угрупування Росії "бєз двіжєнія" і чекає своєї черги бути знищеним.

Якщо хто "забув" про роль Зеленського в цій війні, то я нагадаю.
    https://www.google.com.ua/url?esrc=...0QFnoECAUQAg&usg=AOvVaw3--y7t7CKCauR9OsEXoP6r

Що там гамно Порошенко казав колись про "дилетантів, які прийшли до влади в Україні"?

Порохобот може дійсно стверджувати, що Зеленський дійсно збирався деокупувати Південь, але Залужний його не послухав і деокупував Харківську область.
    Але це звучить дуже блідненько. Головне те, що Кремль почув і повірив. І відтягнув свої боєздатні сили з Ізюмського напрямку.

А зараз уже все посипалось. Росії не допоможе ніяке посилення терору. Думаю, скоро потрібно буде бити по Білгороду.

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Цензор.НЕТ

❌ Зеленський не хоче переговорів з Путіним, бо росіяни лише висувають ультиматуми

"На сьогодні ні. Я не бачу жодного бажання з їхньої (Росії. - Ред.) сторони, щоб бути конструктивними. Щодо їх ультиматумів, то мені все одно, хто ці ультиматуми висував - він (Путін. - Ред.) чи хтось інший. Це мій принцип - я не говоритиму з тим, хто ставить ультиматуми", - заявив президент України.

Зеленський додав, що будь-які домовленості, які можуть бути досягнуті між сторонами, можливі лише за умови повного виведення військ ворога з України.

"Я знаю, що деякі країни підштовхують нас у напрямку мінського процесу. Я хочу, щоб світ визнав, що одна справа - дипломатичне рішення, а інша - Мінськ-2, -3, -5, -10. Це дві різні речі, бо Мінськ - порожній папірець, який дозволить Росії відпочити перед наступним вторгненням", - пояснив він.

"Все одно Росія має з нами кордон, все одно це наш сусід з величезним населенням, так що після деокупації нашої країни нам доведеться жити з ними поруч як з сусідами", - додав Зеленський.

Підтримати| Telegram| Facebook | Twitter

• Подобається Подобається x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

FB_IMG_1662973052174.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 2
  5. Усього лише 200 днів війни, тисячі смертей, мільони зламаних життів знадобилося Зеленському, щоби зрозуміти, нарешті, що таке Росія і записати промову #безвас.

Порошенко говорив про це з 2014-го, але 73% не хотіли йому вірити.

6. Читати написані кимось промови - одна справа. А от робити - інша.

Закон про імпорт російських книжок досі ані підписаний, ані ветований, ткаченко нищить Довженко-Центр, із 606 росіян під санкціями - жодного російського олігарха з майном в Україні

7. Не розуміти, що операції стратегічного рівня плануються у Генеральному штабі, може лише ідіот чи ворог.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Чув від тих, хто зараз приймає участь у бойових діях, так при наступі з нашого боку жертв більше, але і мотивація більша, як при Порошенку у війні на Донбасі, наші важку зброю відведіть, обороняйтесь і не провокуйте путіна, обороняйтесь, хоч проти ворожих танків автоматами... Вища тут мотивація? Якби ворожі війська пішли далі, жертв було би менше, хоча би у Тернополі, пів міста би розстріляли, пів міста депортували.
    Один мій родич говорив, приїхати машиною із села та дещо мені привезти боїться, щоб на якомусь блок-пості не зупинили і не вручили повістку.

9. Тебе, що в якийсь штрафний батальон забрали, базарна бабою, яка десь щось чула.
    Хлопцям, що поряд з тобою треба одразу видавати по два броніка, брехло ходяче

10. medwedo berlogsoni

Хомчине, а звідки Ви знаєте, де в росії знаходиться архів КГБ і скільки років там зберігаються і які документи? ;)

Я, наприклад, не знав. А Подольськ у мене асоціюється лише із швейною машинкою моєї матері. Від подольських швейних машинок відганяли шпигунів, як мух поганих (у всякому разі так стверджував М.Жванецький у мініатюрі "Тщатєльнєє").

Ви так і не відповіли про свою службу в окупаційній армії та де зараз проживаєте.

Ви весь час насідаєте чомусь на мене і впритул не бачите дійсного кацапа - @Good man , який зараз, здається, сере ріденьким, оскільки його єдиноборець-пердизент скоро дасть дуба, точніше, допоможуть.

11. medwedo berlogsoni

обнімаю жму руку. І зустрічався з Путіним після вторгнення шість разів. Хотів побудувати вертикаль як у владіміравладіміровіча.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. А де зараз автор цього виразу Деркач?

13. Ти не знав?
    А я що винен, що ти настільки тупий?

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки йде піни з рота зі злості. Добро пропадає, скільки пожеж такою піною можна погасити.
    За що і перед ким оправдуватись, перед любителем воювати чужими руками?
    Тут непотрібно великих знань в медицині, можна довірити вогнепальну зброю, призначити снайпером чи артелеристом у кого проблеми із зором, у кого серйозне неврологічне захворювання епілепсія чи хвороба Паркінсона, у кого хворе серце і погане перенесення жаркої погоди, стресових ситуацій, від чого може виникати запаморочення, психічне захворювання... Будь такий олень у медичній комісії, відправляв би на війну і з ампутованою ногою, бо легше йти через заміноване поле?

15. medwedo berlogsoni

Хомчине, у Вас проблеми із розумінням прочитаного.
    Я ніде не писав про те, хто планує операції стратегічного рівня, де вони плануються. Я написав і навів цитату, що Зеленський 12 липня озвучив наміри звільнити Херсон найближчим часом.
    Кремль повівся і почав перекидати туди додаткові сили.
    А хто це придумав, я не знаю. Можливо баба Оля, яку Ви на днях цитували, та що в твітері сидить.

Колись, уже після війни, скажуть, кому прийшла в голову ця дійсно геніальна ідея - відволікти в оточення добрий десяток тисяч професійних військових, щоб під Ізюмом залишилися лише ополченці з ОРДЛО.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. medwedo berlogsoni

А скажіть на милість, чому я повинен знати те, що мене зовсім не цікавить?
    Ви, наприклад, не знаєте турецької. Тому що вона Вас не цікавить.

Я можу навести безліч прикладів того, чого Ви не знаєте. Наприклад, кількість населення в Кіншасі. А знати Ви повинні, тому що Кіншаса - місто-побратим Вашого Кінашева.

17. Страшно навіть подумати...
    Сотні тисяч українців пройшли через пекло в окупації.
    Сотні тисяч – залишилися у безіменних могилах.
    Мільйони – депортовані і були вимушені покинути домівки.

Фраза "ми могли б збільшити армію, але тоді ми не зможемо будувати дороги" стане кривавим прокляттям.

І цей час настане.

18. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Все йде по плану... божому.
    Великий Вавілон буде знищений, а звір потрощений.
    Слава Богу, його сину і святому духові!

а де твій аватар? :)