Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Тривог поки що немає у пензді.

View: https://twitter.com/DNikitich/status/1569008550000693248?t=6-nN4eQdJQ5ZVq39bahECg&s=19 20220911_131019.jpg

2. Так котра година у пенздє?

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

4. medwedo berlogsoni

Не знаю. А Ви так і не відповіли на мої запитання. Когось обзиваєте жидами, а самі - вапросом на вапрос.
    Ви в Україні зараз чи ні?

5. Тривога по всій Україні. У Львові була оголошена о 19:30. Кацап.

6. Банкова антиамериканська від мозоку до кісток

Вони не хочуть, щоб сюди приїжджали політики та дипломати з США

Вони ненавидять, коли в Україну їде Блінкен або Остін і системно намагаються зіпсувати візити, щоб менше бажання було у американців сюди їздити

Їх мрія: щоб долари та зброю перекидували через парканчик і навіть не заїкалися, що це хтось дав, а не Банкова сама знайшла

Чому?

Бо США говорять про реформи
    Про призначення голови НАБУ
    Про санкції на Фрідмана
    Про вищу раду правосуддя

І взагалі ставлять під сумнів, що в Україні є цар та люд, розповідаючи про демократію, свободу слова та вибори

Отак все просто і одночасно гидко

7. А ще раз G-7 замислитеся криве слово сказати в бік Банкової щодо конкурсу на НАБУ чи судової реформи, так ми тут не тільки США в зливі України звинуватимо

А й всіх вас спільно в переговорах з Путіним і обміні Києва та нашого найвідважнішого лідера на газ та Тайвань

І всі українські антикорупцінери та активісти будуть з нами

Приблизно так лунає нічне послання Банковоі Вашингтону

8. Морда лиця прямо виказує безмежну радість від деокупації Харківської області.
    Так радіє, так радіє верховний. По пиці видно, аж зуби зціпив. Відосікі там прочитати можна, а емоції не заховаєш, всі наяву.
    20220911_104458.jpg

• Баян Баян x 1
  9. medwedo berlogsoni

Я так зрозумів, що "кацап" - Ваш підпис.
    В якому званні Ви закінчили службу як кадровий офіцер армії окупанта?

10. Звернись в подольський архів. Там зберігаються всі особові справи всіх військових союзу, хто отримував грошове забезпечення. Термін зберігання 75 років. Найдеш всю інформацію про отримувані тобою 30 срібників від кгб/фсб.

11. medwedo berlogsoni

Хитрожопий Хомчин вирішив не відповідати на просте конкретне запитання, а спамити.

Чому Ви "славних прадідів великих правнук поганий" пішли служити в московську армію добровільно, кадровим офіцером?
    Я, між іншим, також служив, але мене призвали.
    А якщо Ваш дід, як Ви стверджуєте, бився з москалями, то Вам було іти в московську армію зовсім не до лиця.
    От і зараз сидите десь на березі Потомака і проявляєте свій "патріотизм".

12. medwedo berlogsoni

Знову з хворої голови на здорову.
    Я не про себе питаю, а про Вас.

13. А ти уточни на всяк випадок. Може начфін десь зажав частину твоїх срібників.

14. medwedo berlogsoni

Хомчине, чому Ви такий непослідовний?
    То Ви вважаєте, що я в Самарі, то рекомендуєте звернутися в подільський архів, я так розумію, міста Києва.
    Хіба мені, доброму самаритянину, дадуть відповідь?
    Одним словом, я зрозумів.
    Своїм переведенням стрілок Ви підтверджуєте, що, на ганьбу власному дідові, пішли служити в армію москалем і що зараз проживаєте не в Україні.

Товкти далі воду в ступі немає сенсу. Я краще перегляну ролики в Ютьюбі. А Ви, якщо надумаєте, скажете правду. Хоча я сумніваюсь.

15. м.Подольск, Московської губернії

16. 20:45 відбій тривоги!

Час перебування: 1 година 15 хвилин

Кацалапий, а котра година в пензде?

а де твій аватар? :)