Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, пам"ятайте, ніякі обсирання Зеленського і вигороджування Порошенка порохоботам не допоможуть.

В історії України Зеленський залишиться героєм, а Порошенко - шкурним баригою, який "обнімав і жав руку, Хуйлу". Та ще й хотів побудувати таку вертикаль влади, як Хуйло - в Росії.

2. medwedo berlogsoni

"нарешті"

• Подобається Подобається x 1
  3. medwedo berlogsoni

А Ви, Хомчине, спробуйте самі, користуючись компами, писати без помилок українською. І гамнюку Гудману запропонуйте.
    Якщо у вас обох нічого не вийде, я буду тикати вашими поганими писками в ваші помилки і русизми.
    Крім того, своїми помилками ви обидва доведете, що ви - тупіші від того кацапа, який уміє користуватися і компами, і знає українську краще за вас, тупарів.

4. Мова - це не те, що пише кацапський комп. Мова - це жива істота, яка розвивається.
    І на останок, тема про зраду віслюка не місце обговорюючи мову.
    Тему мови закрито

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Він буде героєм доти, доки матиме владу.

• Тупо Тупо x 1
  6. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Якщо людина вмерла то це надовго, А якщо він москаль то це назавжди

• Смішно Смішно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рабінович, не я ставлю "тупо", а ти. То хто вмер?

• Тупо Тупо x 1
  8. medwedo berlogsoni

То російською "кассаб". Турецькою - з однією буквою "с".
    Я це слово знав ще задовго до того, як Ви його взнали. Маю підтвердження.
    Десь приблизно рік тому читав роман Орхана Памука і виписував це слово. А можливо, і раніше зустрічав.
    Ось доказ. Я на це слово звернув увагу колись ще й в мовних темах, в "Моєму досвіді вивчення турецької". Але не стану шукати.

9. medwedo berlogsoni

То російською "кассаб". Турецькою - з однією буквою "с".
    Я це слово знав ще задовго до того, як Ви його взнали. Маю підтвердження.
    Десь приблизно рік тому читав роман Орхана Памука і виписував це слово. А можливо, і раніше зустрічав.
    Ось доказ. Я на це слово звернув увагу колись ще й в мовних темах, в "Моєму досвіді вивчення турецької". Але не стану шукати.
    Заодно можете подивитися, скільки книг я перечитав турецькою - ліворуч перелік.
    Не займаюся без упину такими дурницями, як Ви - перепостом всякого лайна. kasap.JPG

10. medwedo berlogsoni

Хомчине, ну Ви, блін, даєте!
    Який ідіот так може побудувати речення?
    Ви - ідіот?
    Ану спробуйте написати правильною українською ту ж саму думку.

Що стосується слова "наостанок", то навіть приклад є в словнику. Про хапугу. Я, коли прочитав слово "хапуга", відразу чомусь подумав про Порошенка. З чого б це?
    https://slovnyk.ua/index.php?swrd=наостанок

Останнє редагування: 15 сер 2022
  11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

В який раз доведено, як не "Євангеліє" від чорноволохів, а власна писанина, то помилка на помилці.

12. М КН
    Свого часу був цитатник Мао Цзедуна, в Україні час видати цитатник янелоха!
    20220814_081923.jpg

13. Безумна це член ОЗУ, в простонародьє - шайкі, яка мала особливу, відповідальну роль в здійснені їхнього колективного злочину: використовуючи повноваження голови ТСК по вагнерівцям вона легітимізувала версію шайкі.

Нагадаю.
    Зеленський тоді на пресмарафоні виляпав декілька речей, які повністю і остаточно перекреслили узгоджену версію банди. Єрмачок її озвучив ще у Шустера - "детективна вигадка від початку і до кінця" - і спершу всі домовилися її притримуватись. А от Зелька після розгромного виступу Бурби занервував і в своєму плутаному спічі просто все перекреслив:

1) Зеленський визнав, що операція "Авеню" була. Що це не була ІПСО Рашки, як брехав Буданов. Що це була операція проведена офіційними органами України. Що вона не була "неузгодженою" "авантюрою", а що Бурба її погоджував з президентом.
    2) що зірвав операцію не Бурба (як стверджував Арестович), не Єрмак, як стверджували введені в оману розвідники, і не Порошенко, - зірвав операцію особисто він сам.
    3) при чому з самого початку Зеленський і не збирався її акцептувати: "Ердоган нам би нікогда ето нє простіл. Я би НІКОГДА нє в'єхал в ету стєну"(с).
    4) Зеленський бризкав слиною і вибовкував обставини зриву операції: він Бурбу ввів в оману. Буцім-то він готовий "акцептувати операцію", але тільки, якщо "...будуть детально прораховані речі...", "не постраждають люди"(с).
    Бурба вийшов з його кабінету в повній упевненості, що операція продовжується.
    5) Але "коли Бурба вийшов"(с) (тобто в відсутність Бурби) Зеленський повідомив своїм подільникам протилежне: "послє Амєрікі он хочет мєня поссоріть..., в огромний скандал с Ердоганом". І ключове: "Я би НІКОГДА нє в'єхал в ету стєну"(с).
    6) А далі покази Бурби і Зеленського співпадають: коли Бурба прийшов в останній раз, Президент без пояснення причин відмовився з ним зустрічатися:
    - "А коли другий раз... Я більше не хотів зустрічатися з цією людиною."(с).
    Тобто... зірвав проведення операції.

Все це зелень розбазікав сам.
    Все це тут же, одразу ж мало лягти в матеріали ТСК безумної і стати тими необхідними ланками, які закривають всі пробіли в показах Бурби і розвідників - доводять провину банди.
    Але Безумна такі цінні покази проігнорувала. На наступний день вона підписала "проміжний звіт ТСК" з висновками:
    "ТСК не вдалося достеменно встановити, хто, на якому рівні в Україні прийняв рішення про відтермінування" (с), "ТСК встановила відсутність будь-якої документально оформленої вказівки про відтермінування з боку будь-якої посадової особи".(с)
    А ВР голосами слуг цей "проміжний" остаточний звіт затвердила.

Всі вони в банді зрозуміли, що зелька пробалаболився і всіх їх потягнув на дно. Щойно вони втрачають владу, всі разом сідають, як ОПГ. Той же Арестович, наприклад, вже за місяць оголосив, що просить його більше не асоціювати з ОП(г).

Ось саме звідси всі ці істерики цієї квочки і їхньої кліки проти Ярової, волонтерів, Марченка, "сітки ботів" і бариги-Порошенка. Знають, хто в державі змусить їх відповідати. "Дєржи вора". Банда намагається уникнути відповідальності.

Ось саме так і треба сприймати весь той білий шум

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Опозиція - не заздрісники і збанкрутіла влада, всі аргументи - Ми би робили так само, якби залишились при владі, якщо нас критикуєш і нам заперечуєш - ти "рука москви".

15. IMG_20220816_074842_456.jpg
    ...тому й далі будували дороги, не закуповували снаряди та ракети, а радили готуватися до шашликів. Все логічно

16. Наступно разу вони скажуть, що свідомо розмінували Чонгар - і всім буде похуй.

17. Сука, сука, сука

20220816_100835.jpg

Тисячі вбитих у Бучі, Ірпені, Бородянці, Макарові, Харкові, Маріуполі
    Сотні зруйнованих міст і тисячі сіл

Він не осел. Він зрадник

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)