Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я і далі не вважаю Зеленського оптимальною кандидатурою на президента, але про Порошенка зараз мова не йде, виборів найближчим часом не буде, він офіційно про свою кандидатуру не говорив і будьмо реалістами, навіть при такому, шанси у нього мінімальні навіть на вихід у ІІ тур. Тоді для чого ця тріпанина?

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Много слов и мало дел...

3. Коммунарец

Зеленский временно, на время падения россии и чуть-чуть больше, пока Бог не скажет свое слово.

4. Коммунарец

Один Бог справедливый и тот, на ком его благодать)

5. Добре, повчимо кацалапого української, у котрого слово "дальше" означає тільки відстань.
    В українській мові це слово ще вказує і на майбутній час:

ДАЛЬШЕ, розм., рідко ДАЛЬШ, присл. Те саме, що далі 1, 3. - Піду дальше-більш ходила (Шевч., І, 1951, 40); Наука дякова була невелика, вона сягала не дальше псалтиря (Мирний, V, 1955, 309); Дальш так роблячи, звівсь наш Масляк нінавіщо (Кв.-Осн., II, 1956, 230).

ДАЛЬШИЙ, а, е. 1. Вищ. ст. до далекий 1.

2. Який слідує за чим-небудь, після чогось; наступний. Тепер на тиждень хтось має цілковиту волю.., а там мусить подумати про матеріал до дальшої статті (Л. Укр., V, 1956, 351); Письменники уважно вислухали запити своїх юних читачів, щоб врахувати їх у своїй дальшій роботі (Літ. газ., 9.IX 1948, 4); // Який триває далі, продовжується (про розвиток, прогрес і т. д.). Марксизм дістає свій дальший розвиток у ленінізмі (Рад. Укр., 22.IV 1951, 2).

Кацалапий, тепер твоя черга.
    Що означає вираз " мені належиться на його долі"?

Останнє редагування: 14 сер 2022
  6. Свого часу був цитатник Мао Цзедуна, в Україні час видати цитатник янелоха!
    20220814_081923.jpg

7. Good man

Good man Обычный человек

Он сам выкладывал скриншот своего экрана, где открыты ЛФ, новостной сайт на украинской и Гугл переводчик. Поэтому он видит любую ошибку в написании - ему Гугл переводчик её сразу подсвечивает.

8. Гугл перекладач невідображає розвитку мови і діалектів

9. Кацалапий, так що означає " мені належиться на його долі"?

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

"не відображає" пишеться окремо.

І слово "спричинятися" Ви вжили невірно. Проконсультуйтесь у філологів.
    Подивіться сюди.
    От, наприклад, вираз "підписання мінських угод спричинилося до тимчасової втрати Україною частини своєї східної території" буде вірно і граматично, і по суті.
    Спричинятися до чогось може лише якась подія. Подивіться приклади.
    Віслюк не є подією.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я часто бачу, коли Зеленського подають карикатурно, навіть трохи вигадано, чи неправдиво. А навіщо?
    Так, як подає Зеленський сам себе і його оточення - це вже карикатура, це вже антипіар. Прикладів - море.

• Тупо Тупо x 1
  12. medwedo berlogsoni

Навчіться звертатися до незнайомих людей по-людськи.

Я не знаю цього виразу, що він означає.
    А тепер скажіть, чи вірите Ви, що ЗСУ під командуванням Верховного Головнокомандувача України Володимира Зеленського найближчим часом звільнять правобережну Херсонщину, а згодом - і інші захоплені території?

13. О, віслюк ще та подія в історії України, про яку і про тих хто до неї доклався, будуть згадувати як згадують про Чорну раду

14. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, про звільнення Херсонщини маєте що сказати? Я запитував.

15. Звільнять, але не завдяки а всупереч бажанню віслюка

16. Що і потрібно було доказати: кацалапий без своїх компів звичайний кассаб, або в перекладі з тюркської- мясник.
    Української не знає і не відчуває.
    Брись за поребрик, кацалапий.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

:crazy:О, накінець висунувся тупий рабінович і роздав туполайки.:)))
    А я думав, що рабінович тупо перестав тупити.:)))
    А ні, запас тупості ще є!:crazy:

• Тупо Тупо x 1
  18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Незалежно від погоди і часу доби порохоботам тріпатись треба!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, Хомчине, а що означає вираз "як фрац межи косицями"?

а де твій аватар? :)