Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Та мені пох@й на всі ваші оцінки?
    Це у вас комплекси неповноцінності і ви всі лайкозалежні.
    Я пишу і копіюю тільки те, що вважаю важливим для України.
    Віслюк- це велика проблема України, створена тупими баранами в 2019 і я буду про неї писати поки вона існуватиме.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Кого Ви запитуєте?

3. Це стосується тих, хто дивиться хто кому яку оцінку поставив.

4. Ось навіщо були ті ракети, які зарізав Зеленський в 2019 році. Довга рука ЗСУ як раз для знищення ворожих аеродромів. При чому ми зараз радіємо знищенню одного аеродрому в Саках, але по науці воно має застосовуватись масово і одразу по всім. Щоб одразу спіймати весь льотний парк на землі і потім не кричати:
    - Зокрийте нам небо!

До 2019 року в нас у керівництві були люди, які думали про це все наперед. А після 2019 не стало. Бо живучи поруч з ордою, вибрали петрушку чісто поржать. Він думав виключно про власний піар і закатав ракети у асфальт.

Але висновків населенню зробити не дозволять. Бо у нас окупація телевізора. І розповісти вам, що ця тупість вбила десятки тисяч життів і полонених азовців, поворознюк з наташкою вам не дадуть.

5. Як би поступив Черчилль?, - Foreign Affairs

Останнє випробування для української демократії пов'язане із президентом країни, про якого так багато говорять. Зеленський продемонстрував незаперечну мужність. Він допоміг людям у всьому світі сприймати боротьбу України як свою власну. Він підбадьорював, співчував і викликав праведний гнів свого народу в потрібній мірі і в потрібні моменти. З усіх цих причин український президент став об'єктом загального захоплення.

Але найбільше випробування для Зеленського настане, коли війна вщухне. У відповідь на російське вторгнення він заявив про надзвичайні повноваження, що принесло йому політичний капітал і призвело до фактичного внутрішньополітичного перемир'я. Поки політика здебільшого відсунута на другий план, президент та його команда можуть приймати рішення без особливого опору чи обмежень.

Президентські вибори 2019 року перетворили Зеленського з актора на президента. Війна Росії перетворила його на генерала.

Щоб забезпечити суверенне та демократичне майбутнє України, він має бути готовим повернутися до ролі демократично обраного лідера.

Більше того, він має бути готовим прийняти можливість того, що горе країни проявиться у гніві, закидах та скаргах на свого лідера. Як би справедливо чи несправедливо Зеленський не сприймав ці скарги, йому доведеться відмовитися від частини своїх повноважень воєнного часу і, можливо, йому доведеться піти з політичної сцени після наступних виборів у 2024 році, щоб продемонструвати стійкість української демократії та забезпечити свою власну спадщину.

Зеленському доведеться продемонструвати лідерство перед зростаючою громадською критикою, а не майже одностайною підтримкою населення.

Робити це буде боляче. Навколо нього буде багато голосів, що пропонуватимуть виправдання антидемократичній поведінці, наприклад, обмеження свободи слова, контроль над судами, використання виконавчих привілеїв в ім'я безпеки або спроба встановити наступника, обраного особисто.

Причин для посилення контролю буде достатньо, але жодна з них не буде настільки легітимною, як необхідність підкоритися демократії, якими б примхливими не здавалися її забаганки.

Найбільша складність для Зеленського виникне, коли війна вщухне.

Деякі лідери, особливо ті, хто очолював свої країни під час війни, легко відмовляються від влади чи посади.

Приклад Джорджа Вашингтона залишається аномальним в американській історії і був досить сильним, щоб створити прецедент, який протримався півтора століття, доки інший президент воєнного часу – Франклін Рузвельт – не зламав його.

Прем'єр-міністр Великобританії Вінстон Черчілль викликає захоплення своєю мужністю у відстоюванні доблесної справи перед злісним супротивником, але він зазнав поразки на виборах всього через два місяці після закінчення Другої світової війни в Європі (і за місяць до капітуляції Японії). У той час, за словами історика Роя Дженкінса, дружина Черчілля, Клементіна, припустила, що поразка його партії може бути замаскованим благословенням, на що Вінстон відповів із типовим дотепністю: "наразі воно здається дуже ефективно замаскованим".

Зеленський повинен пам'ятати приклад Черчілля, і, можливо, він теж повернеться через відповідний проміжок часу для другого перебування як національний лідер. Народ України потребує і заслуговує на демократичну державу, яка підтримується демократичним суспільством і дає йому можливості.

Окремі лідери можуть допомогти побудувати таку державу, але вони не можуть стати нею.
    https://m.facebook.com/story.php?st...BPoUneTtY75ZABRGZYCJeeaazl&id=100004534422805

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Неактуально і зараз є проблеми куди більші і вороги куди більші.

7. Good man

Good man Обычный человек

Обидно стало, да? :))) Вы, секта Зеленского, умеете только хамить людям, пользуясь фактом наличия вашего кумира в кресле президента. Неважно, кто президент, нужно уметь общаться по-человечески.
    Борщеварочки не видно на форуме. Может это была она? А может Мих? Его тоже не было на форуме. А может всё просто и это был ты? Ты у нас любишь устраивать провокации, любишь натравливать одних украинцев на других. Тебе за это премии платят. Сейчас для тебя просто золотое время. Пользуешься горем людей, их желанием браться за первую попавшуюся соломинку психологической помощи. Сначала продвигаешь правильное, а потом аккуратно переводишь беседу в обвинения Порошенко. Якобы он во всём виноват. Что, раскусил я тебя, кацалапый? Сразу заверещал оскорблениями.

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

От тільки я не бачив жодного "криком кричали", чи щоб хтось просив когось забанити, бо не читаю форум. Ви вже мали би зрозуміти, що я форум не читаю. Я заходжу раз на декілька днів, перевіряю скарги, реагую. А скарги на штейна не було ні від вас, ні від когось іншого. Вичитувати дописи ваші, гудмана чи ще чиїсь, на жаль, я не маю можливості. Вчора зайшов на форум, побачив пару дописів цього штейна і забанив, та й все. Але якшо вам подобається думати, що це я виконував чийсь наказ, ну то наздоровля )

9. medwedo berlogsoni

Тобто, Гудман бреше?

ЗІ. А політикою, я так зрозумів, Ви не цікавитеся. Тому не дивно, що тут півтора місяці лилась відверта антиукраїнська пропаганда (тільки від Шарфштейна, а взагалі - більш, як три роки). І взагалі, Ви дуже зневажливо поставилися три роки тому до вибору українського народу, назвали більшість українців "зелекторатом", і що цей вибір призведе до того, що по Україні будуть розгулювати кіркорови, а Росія захопить Україну. Як показують останні події - Ви дуже помилилися.
    Нагадаю ще раз.

Останнє редагування: 10 сер 2022
  10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А на маєш...

Схоже, що @MARTINI не живий хлоп, а штучний інтелект :)

11. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

То что говорит мартин имеет смысл : учитесь комфортно устраиватся в том что есть , а не ждите что придет дядя и прогнет мир под вас.

• Тупо Тупо x 2
  12. medwedo berlogsoni

Ще хотілося б, щоб цей ШІ задумався, чи є випадковістю те, що коли тут появився Шарфштейн, Гудман припинив активність (за винятком кількох постів), а також на те, що колись Шарфштейн заявив, що поспілкувався з Гудманом, і вони посміялися на нашу з Василем підозру, чи це, бува не один і той же гамнюк з Росії. А щойно втопили уральське гімно, як тут же виплив Гудман (таке саме гімно).
    Зараз Гудман знову продовжуватиме обсирати українського Президента, який уже більш як три роки досить непогано (я б сказав - відмінно) справляється зі своєю посадою. Особливо - в такий важкий час випробувань.

Я на днях спілкувався з одним своїм однокласником (його син працює в гуманітарній місії), так мій однокласник також, як і більшість українців, дуже високої думки про Зеленського і впевнений, що Порошенко, якби був переобраний на другий термін, підписав би Мінськ-3 нєфіг дєлать.

До речі, Ви не знаєте, де можна подивитися, які я, наприклад, тиснув трикутнички і що там писав? Бо я цих трикутничків уже тис стосовно ворогів України Хомчина, Миха і Гудмана міряно-неміряно.

13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

За трикутники не знаю, тре шукати в профілі. Але то треба шукати краще на компі, бо на телефоні змерзиться :)

14. medwedo berlogsoni

Тобто, Ви пропонуєте комфортно влаштуватися в гімні, яке лиють в політичних темах? Однако...

15. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Говно к вам придипнет только если вы в него вляпаетесь .
    В том львовском форуме в котором я бываю никакого говна нет .

• Тупо Тупо x 2
  16. Що знову натворив віслюк, що циган з кацалапим кинулися його захищати?

Коли будуть обміняні бійці з Азовсталі?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Завгосп рулить.

• Тупо Тупо x 1
  18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тягнеться сморід за Зеленським і його оточенням, із цим актуально розібратися після закінчення війни, без нарваних порохоботів, без крикунів типу язикатої Маруськи чи Пояркова.

• Тупо Тупо x 1
  19. Ти знесун.
    Ви вже кричали що знесете віслюка, якщо щось піде не так. Тепер від віслюка тхне як від тхора, але зносити мають інші, а не ті хто цього барана вибрав.

20. medwedo berlogsoni

Хто такий віслюк? Прізвище, будь ласка, назвіть.
    Порошенка, наприклад, на других виборах знесли. Бо дуже багато "щосів" пішло не так. Починаючи із мінських домовленостей і закінчуючи спробою запровадити військовий стан, посилаючи на ймовірну загибель моряків в Керченську протоку. Не факт, що військовий стан не був би запроваджений, якби всі ті моряки загинули.

а де твій аватар? :)