Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Обуренням щодо т.зв. контори "Червоний хрест" забито все інформаційне поле - про становище ж самих полонених азовців інформації вдесятеро менше.

Знову спрацювала інформаційна маніпуляція суспільною думкою, коли вказується стрілочник, за яким ховають справжніх винуватців, бо щось про скотську поведінку росіян на цьому фоні всі ніби забули.

Невже страшна ситуація з нашими полоненими не заслуговує на скликання Радбезу ООН, хєр з ним, з тим "Червоним хрестом"?

Раніше Радбез збирали і з менших приводів, де на весь світ звучали звинувачення в бік москви - то чому тепер тиша???

"Вєрнітє пацанов" (с)
    https://t.me/prozapas77/1264

2. І не факт , що лише двоє ...
    FB_IMG_1659747271556.jpg

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дехто каже:

Зеленський не втік і це від нього не забереш.

У мене щораз складається враження, що у Зеленського не лише це не забереш, а його неспроможність керувати країною. Що би він не вигадував, людина просто не здатна тверезо мислити.
    Я вже не говорю про те, що його уряд заборонив показувати валютний курс. Це маленький штришок, який дуже добре показує рівень освіти як уряду, так і всієї влади. Не можемо, значить голову в пісок.

Смішна історія з Венедиктовою. Колись вона була кандидатом на посаду судді Верховного Суду України. Але в цей час працювала така собі не хитра процедура конкурсу, який вона не пройшла через недостатню кваліфікацію. І ось ця особа з низькою кваліфікацією виявилась в очах теперішньої влади світилом у правових питаннях. Тому назначили Ірку генпрокурором. Чому так сталося? Тому що розумний - дурного на таку посаду не призначить, а нерозумний призначить собі подібних.
    Ітак, згодом стало зрозуміло, що влада наступила на граблі і прийшлося її звільнити. Але тут же знайшлися ще одні грабі і призначили Ірку послом у Швейцарію. Тут не потрібно багато розуму. Якщо юридичні справи Венедиктова знала не дуже, хоч це її профіль, то коню ясно, що з неї дипломат буде просто ніякий.

І тут хтось дуже гарно написав: Її влада призначила дипломатом у Швейцарію тому, що вона по-перше, добре знає швейцарську мову, а по друге, її дідо колись був швейцаром.

От просто запитання: Є у нас багато дипломованих дипломатів - молодих, розумних, перспективних. Вони не менше 5 років на це вчилися, знають мови. Навіщо цю бабу пхати туди??? Що хорошого, крім ганьби вона може зробити для України. Хто її туди призначив?

• Тупо Тупо x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. Після Оленівки усі причетні до здачі "азовців" в московський полон мали б піти у відставку.

Але у відставку йдуть за наявності совісті... А тут її навіть випадково не зачинали в жодному з глистів в ОПі.

6. У мого знайомого було кохання всього життя! Дівчина - подарунок долі. Вродлива, охайна, варила як богиня. Весела і душа будь-якої компанії.

За два тижні до весілля він приїхав до тещі, у якої Тетянка була в гостях. Теща сказала йому, що Тетянка пішла на річку топити кошенят. Він зблід (кошенятам було більше двох місяців). Пішов на річку, де побачив, як Тетянка, посміхаючись знову і знову притоплювала мішок з кошенятами, який не тонув.

Побачивши нареченого, Тетянка посміхнулася і сказала «о, прівєт, поможи, а то не тонуть гади і не тонуть», та знову голосно засміялась.

В той день він напився, скасував весілля і більше ніколи не зустрічався в Тетянкою. Каже, любив її до безтями, але погляд на усміхнене обличчя і воплі кошенят викарбувалися в пам‘яті як моторошний сон.

Ваша огидна, мерзенна Зелена макака Бєні Коломойського може робити будь-які справи, говорити правильні слова, красіво фоткатись і поисягатись на вірність Україні, але ці показові сцени ніколи не зітруть з пам‘яті його виступи з Москви, коли катували наших полонених, шашлички коли помирав сержант Журавель і фотосесії під час публічної страти бійців АЗОВу!

Той, хто скаже мені в обличчя «он ізмєнілся», нехай дуже швидко тікає…..
    Моральні каліки не підлягають протезуванню, як і генетичні помиї, які цю погань обирають….
    FB_IMG_1659827298412.jpg
    https://www.facebook.com/1000219132...omEnyDQGdwpYEMp8Jp4KLpwddNdFQdeTekuCBCdxAuQl/

• Смішно Смішно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви не вірите владі?

А дарма....

Читайте уважно:

upload_2022-8-7_11-21-45.png

• Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рабінович, блін, ану відмітив мій допис, от блін, лінивий єврей!

Останнє редагування: 7 сер 2022
    • Тупо Тупо x 1
  9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

https://www.president.gov.ua/documents/5592022-43549

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №559/2022
    Про відзнаку Президента України "За оборону України"

Відповідно до пункту 25 частини першої статті 106 Конституції України, статей 4 і 12 Закону України "Про державні нагороди України" постановляю:

1. Установити відзнаку Президента України "За оборону України".

2. Затвердити такі, що додаються:

Положення про відзнаку Президента України "За оборону України";

Малюнки відзнаки Президента України "За оборону України";

Зразки бланків Диплома до відзнаки Президента України "За оборону України".

3. Нагородити відзнакою Президента України "За оборону України":

військовослужбовців та працівників Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Державної прикордонної служби України, Державної спеціальної служби транспорту, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, Управління державної охорони України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, співробітників розвідувальних органів, прокурорів, поліцейських, осіб рядового та начальницького складу служби цивільного захисту, кримінально-виконавчої служби, Державного бюро розслідувань, Національного антикорупційного бюро України, посадових осіб митних органів, працівників Служби судової охорони, членів добровольчих формувань територіальних громад, які брали безпосередню участь у здійсненні заходів, необхідних для забезпечення оборони України, у здійсненні заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв'язку з широкомасштабною збройною агресією Російської Федерації проти України;

працівників центральних та місцевих органів виконавчої влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, які залучалися безпосередньо до виконання завдань із забезпечення здійснення заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв'язку з широкомасштабною збройною агресією Російської Федерації проти України, виявили при цьому самовідданість та зробили значний особистий внесок у зміцнення оборони України;

осіб, які здійснювали волонтерську діяльність або іншим чином активно сприяли виконанню завдань, пов'язаних із забезпеченням здійснення заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв'язку з широкомасштабною збройною агресією Російської Федерації проти України.

4. Кабінету Міністрів України разом із Державним управлінням справами забезпечити за участю Національного банку України виготовлення відзнаки Президента України "За оборону України", бланків дипломів та футлярів до неї та вирішити в установленому порядку питання щодо фінансового забезпечення відповідних заходів.

5. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

5 серпня 2022 року

10. Галина Охріменко. Медсестра полку "Азов"

Теплюк (в дівоцтві - Черняєва) Тетяна Петрівна. Зараз вона в полоні, в Оленівці.
    Моя сестра сім років була поряд з бійцями Азову: перев, язки, компреси, пігулки, ін,єкції, крапельниці. Сім років була їм рятівницею, порадницею, розрадницею. Підтримувала їх як медпрацівник, як мама, як сестра, як бабуся. Казала : "мої хлопці..." приїжджала в відпустку на 10-14 днів, а думками була там, з ними і не могла діждатися, коли вже поїде до них, своїх.
    До останнього була з ними і зараз там, з ними, в Оленівці.

Коли вже були в підземеллях Азовсталі, пекла для Своїх ось такий хлібчик. Сама ж і назвала його "хліб Маріуполя". Прислала це фото майже перед самим тим, клятим, виходом. А в переддень "виходу", 16 травня, ми з нею розмовляли. І те що вона говорила не можу забути і не забуду ніколи: - ми вирішили виходити, можливо є якийсь маленький шанс вижити, бо тут, в підземеллі, нас просто привалить цементними плитами і ми всі загинемо".

І про обіцянки, когось там, що їх будуть достойно утримувати, що буде зв,язок з рідними, що обов язкого буде обмін.
    Прошло вже 74 дні полону.

Страшенна підлість, жорстокість, нелюдське і незрозуміле нормальній людині вбивство воїнів, полонених.
    І знову тиша.

Сьогодні дозвонилася на гарячу лінію Міднародного Червогого Хреста. Нічого втішного не почула. Сказали, ну ви ж мабудь вже читали, що нашу місію туди не допускають. Не дають дозволу. Та сторона не йде на контакти. Тільки відмови.

Моя сестра не брала зброї в руки, вона медпрацівник. І там багато ще таких жінок. Згідно Женевській Конвенції медпрацівників мають просто звільняти, а не включати в загальний обмін. Але ж варварська країна, расєя, ніяким правилам, угодам, конвенціям не підчечється. На то вони і варвари. У них свої правила: брехня, наклеп, знущання, катування, вбивства. Це ідеологія всього їхнього життя і існування.

Вбиває мовчання українських організацій, посадових осіб, керівництва країни. Вони, чомусь, вважають, що треба мовчати, нічого не писати, не говорити.

Це тільки олена зеленська може про свої страждання розповідати! А нам, родинам полонених азовців, нізязяязя! І не смійте щось казати, і не смійте говорити, і не смійте писати.
    А ми не можемо мовчати! І не будемо!

Пане президенте Зеленський, а дайте вказівку своїм "єдиним новинам" розповідати щодня про тих, кому ви дали наказ здаватися, про тих, хто боронив вас і ваших дітей, ваших батьків, вашу дружину, не дивлячись на те, що ви їх встигли вивезти далеко-далеко від війни. А тепер вони в кліщах упирів путінської банди. Про їх родини, дітей, батьків. Як вони живуть, чекають, сподіваються.

Пишу. Звертаюсь. До кого? Хто мене почує? Ну хоч би єрмак почув, чи арахамія! То ж вони всім в опі заправляють! Та ні, навряд чи.
    Але ж, мої друзі, знайомі, уклінно прошу вас, розповсюджуйте мій допис, мою біль, мій крик.

Допомагайте. Ніколи ні про що вас не просила, а зараз прошу. Не мовчіиь разом зі мною. Вболіваю не тільки за свою сестру, а і за тих, хто там, з нею. А там з нею ще є молода жінка, яка має скоро народити дитинку. А що буде з нею, з дитинкою, маленьким украінцем чи українкою, що народиться в місті мук і смерті?
    З надією і любов'ю до всіх, Я.

https://www.facebook.com/1000015341...smCh4EqVKskFXhxxnNydGH3omL66WR5VvGdN91Uwgp8l/

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Робіновичу поки не даси під зад - фіг рушиться. Ану відмітив, живо! Пастух...

• Тупо Тупо x 1
  12. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Сейчас скажу страшную вещь. Я такого глупого еврея, как ваш Рабинович, ещё не встречал.

• Смішно Смішно x 1
  13. Звісно, що особисто. (Публікація від 19.05.22)
    Ніхто й не сперечається

FB_IMG_1659874641325.jpg

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хто пішов у відставку після потрапляння українських моряків в російський полон в Керченській протоці? Мені здається, у Вас глисти від надмірого споживання рошенок.

15. Вони попали в полон?
    Кацалапий, ну не потрібно вже так нахабно лизати сраку ще й хуйлу. В тебе язик вже зтерся від вилизування сраки віслюка

16. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Он готовится возглавить Житомирскую область в 2023-м году. Я ему предоставлю лучшие рекомендации.:hi:

17. Так хто розмінував Чонгар і здав Південь?

IMG_20220807_153625_574.jpg

18. Володимир Мартинюк.
    Впливовий колумніст газети The New York Times , кількаразовий лауреат Пулітцерівської премії з журналістики, Томас Фрідман, написав днями, що між Білим домом та президентом України Володимиром Зеленським існує глибока недовіра.
    Він зазначив, що в додаток до того що війна в Україні "не закінчена, нестабільна, наповнена небезпечних сюрпризів, які можуть статися будь-якого дня", поміж Сполученими Штатами та Україною ще й зростає недовіра

"Між Білим домом та президентом України Володимиром Зеленським існує глибока недовіра - значно більше, ніж повідомлялося", - пише Фрідман.

"Ми ніби й не хочемо надто уважно заглядати під капот у Києві, побоюючись того, яку корупцію чи фокуси ми можемо побачити, коли ми стільки туди вклали".
    ========================

Скажу від себе - я в цьому повністю солідарний з Президентом Сполучених Штатів.

Більше того я певний що причини що байденівської, що моєї недовіри до Зеленського абсолютно однакові.

Це очевидне підігрування Росії протягом трьох років бездіяльного президентства Зеленського яке шокувало і українців- і її теперішніх союзників у США, Європі та решті демократичного цивілізованого світу.

Так - український народ в 2019 році обрав собі президентом Зеленського, бо при Порошенку йому стало якось нудно.

Але 24 лютого українському народу стало страшно, йому негайно перехотілося шукати розваг, але дуже захотілося воювати.

Однак, обраний для розважання народу, Президент очевидно не надавався для воювання і для керування війною. Поскільки коней "на переправі" не міняють то про Президента всі тимчасово забули. Тим більше що протягом першого місяця з усім прекрасно справлявся Залужний.

Лише через півтора-два тижні Зеленський почав появлятися на екранах та імітувати свою причетність до керування воюючою державою Україна.
    =======================================

І тоді всі почали пригадувати все те, що президент та його люди робили, а особливо те що вони не робили напередодні війни.

По перше регулярне заколисування українців що "ніякої війни не буде", яке почалося вже з перших грандіозних "навчань" російських орд вдовж кордонів України навесні 2021 року.

До осені це вже набуло характеру пародійних шоу і знущального висміювання Байдена, НАТО та всіх інших наших теперішніх союзників. Слава богу у Байдена виявилися просто сталеві нерви і вистарчило сили зносити це все і в 2021 і в 2022

В травні 2022 Зеленський і його "верховний розвідник" Буданов заявили, що вони про все знали , але мовляв не хотіли лякати цивільне населення, аби воно не творило якихось пробок на мостах - не не заважало їх розміновувати?

Цікаво - як це все сприймається зараз родичами тих біженців з окупованої Київщини чи Маріуполя, розстріляні тіла та авто яких у лютому-березні густо вкрили дороги Півночі і Півдня України?

Я бачив ці тіла та палаючі авто на дорогах Приірпінщини та Макарівського району. І найстрашнішими моментами було відчайдушне маневрування на дорозі поміж отими тілами та автівками в намаганні якнайскоріше виїхати із зони обстрілу.
    І при цьому не наїжджати на тіла вбитих - цивільних, жінок і дітей...
    ==========================================

Так от - що робили і не робили Зеленський і його "бригада" до і після початку війни?

По перше скажу, що "мітити" це все прізвищем Зеленський не зовсім доречно - якщо й не доречно зовсім.

Це приблизного так само, як називати режим Сталіна режимом скажімо Калініна - доброго "дєдушки" з борідкою який формально займав найвищу посаду СРСР. Хоча насправді всім одноосібно і жорстко керував такий собі секретар , якоїсь там там політ-бюрошки, із кличкою "Сталін".

Так от - сьогодні Зеленський грає в Україні роль "Калініна", а роль "Сталіна" для нього виконує Єрмак.

Тому що з перших днів приходу до влади Зеленського, під "брендом" його прізвища почалася побудова авторитарної системи правління за тим самими рецептами , за якими було "збудовано" те що зараз перетворилося у тоталітарні режими Лукашенка і Путіна.

Суто пострадянський шлях до тоталітаризму полягає в еволюції суспільства від злодійократії до тоталітарної автократії.

"Злодійократія" в Україні була успішно побудована ще на початку 90-х років, через трансформації влади комуністів та кадебістів у владу та званих ОЗГ "(організованих злочинних груп) які складалися саме з тих же комуністів, кадебісті і примкнулих до них комсомольців-спортсменів.

Не можливо не відзначити видатну заслугу в цьому Леоніда Даниловича Кучми - спочатку в якості Прем'єра з "особливими повноваженнями" в 1992-1993 роках, а з 1994 року - двічі Президента України.

Потім Україна чотири роки відпочивала від побудови комунізму-бандюкізму завдяки Помаранчевому Майдану і Ющенку.

Потім знову будувала цей кримінально-феодальний неофеодалізм вже в поміркованій, але все одно кримінальній версії Януковича.

При Порошенку довелося відбивати російську агресію, яка при всіх претензіях до Петра Олексійовича, не отримала таких територіальних здобутків , як оце зараз за Володимира Олександровичу.
    ====================================

Хоча Володимир Олександрович на політичній сцені дуже майстерно вжився в амплуа "ісконно руского народного " персонажа "Іванушки-дурачка"- і це дуже подобається українським ( як і всім іншим) електоральним масам, однак все що робиться за спиною "Іванушки дурачка" -дуже продумане і підступно-розумне.
    І це заслуга вже не Зеленського а Єрмака.

Скажімо побудова доріг для російського вторгнення це все ж таки не наївне копіювання Адольфа, а таки прокладання доріг для швидкого і комфортного пересування російських механізованих колон в глиб України. І це не стільки крадіжка грошей на відкатах, скільки блокування цих коштів, аби вони не дай бог не пішли на оборону та армію.

Знаю що оборонна доктрина Зеленського вже в часі його виборчої кампанії формулювалася "Надо просто перестать стрелять".

Я добре знаю про всі оборонні проекти і замовлення, які не було проведені, або не були оплачені, або просто недовиконані, бо "недооплачені".

Знаю про новостворені при Порошенку і новоліквідовані при Зеленському військові бригади,

Знаю про палке розмінувальне хобі Зеленського, яке проявилося вже на початку літа 2019 року, яке реалізовувалося у всіх поїздках Президента в зону АТО та Херсонщину.

Знаю що напередодні війни голосами "Слуг Народу" були ліквідовані 350 районів - зникло 350 райцентрів, держадміністрацій, військкоматів, виконкомів - тобто того що потрібне для створення підрозділів територіальної оборони і просто мобілізації та оборони в часі війни.

Знаю що до війни російському агенту Деркачу було передано в "кормлєніє" державний концерн "Енергоатом" - як наслідок блискавичне захоплення окупантами ЧАЕС та ЗАЕС.

Знаю що виключення з ефіру незалежних телеканалів ліплення всіх інших в слухняний дресирований "марафон" відбулося того ж дня, коли Зеленський відвідав Бучу.

Знаю що після звільнення з посади омбудсмена Денисової, і заміни її слухнянішим, ми в рази менше чуємо про злочини окупантів від нашої "марафономедії", хоча й надалі чуємо це від очевидців, постраждалих і читаємо про це в інтернеті та соцмережах.
    ====================================

Тому я не можу однозначно сказати чим саме займався напередодні війни , і навіть в часі війни правлячий пул "Єрмака-Зеленського".

Тобто не можу сказати чи вони готувалися до захисту України - чи до здачі її в криваві руки Путіна?
    ==========================================

Кажуть що Єрмак появився в Україні лише через 12 днів після початку війни.

Ну поїхав із Зеленським на Мюнхенську конференцію безпеки, на яку йому настійно не радили їхати ні Держдеп США ні Генсек НАТО.

Але Єрмак радив, тобто велів.
    Треба було 19 лютого ( за 5 днів до росіського вторгнення) поїхати і обов'язково сказати оту фігню про ядерну бомбу, яку очевидно написали в Москві.

І якби росіяни дійсно взяли би Київ за три дні то напевно би на весь світ транслювали б якийсь "міжнародний антиядерний трибунал" над Зеленським.

Чи знав він це - гадаю що не все. Але все знав Єрмак.
    Зеленський повернувся того ж дня - а Єрмак появився я аж через 12 днів.
    =================================

У мене взагалі досі немає розуміння куди дівся і що робив Зеленський після 24 лютого.

Ось перші фотографії "бригади Зе" які повяилися після початку війни. Вони точно появилися не зразу, а з певним, доволі тривожним для всіх українців запізненням.
    Зараз я дивлюся на ці фотографію і розумію що це могли бути просто витвори студійного мистецтва - фон легко накладається.

Дату появи цього зображення на сайті чи сторінці соцмережі також дуже легко змінити на ту яка потрібна.
    FB_IMG_1659901370004.jpg FB_IMG_1659901374900.jpg

а де твій аватар? :)