Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Понравились слова премьер министра Польши? И это он говорит во время войны, когда Украине приходится несладко. Достойное поведение вашего ближайшего союзника?:))):))):)))

2. за мотивами коментарів в мережі :
    йой , хлопці , ви дуже завзято відтягуєте кінець єрмака!!
    обережно

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А хто підкреслює і кому вигідно внести ворожнечу між Україною і Польщею?

Навіть польські фільми із агнтиукраїнськими елементами із негативними героями, українськими особистостями, типу "Вогнем і мечем", все таки, ідея фільму, українці окремий народ, справедливо хочуть мати свою державу, чого не скажеш про російські "Брат-2" чи "Ми з майбутнього".

4. Sharfshtein

Это инициатива самих поляков. Или вы считаете премьера Польши агентом Кремля?о_О

5. Sharfshtein

Ермак ещё нужен России. :good:Он явный куратор всех коррупционных схем Украины. Занимает должность клерка, а по факту серый кардинал.

6. 3 червня 2022 року Портнов виїхав в Угорщину через пункт пропуску для автомобільного сполучення "Чоп (Тиса)". - Схеми.

РНБО не ввела щодо Портнова санкцій. У вересні 2021 року секретар РНБО Олексій Данілов пояснював це так: "У нас стільки загроз, крім Портнова, таких, як Портнов, – дуже і дуже багато. Але треба мати аргументи, докази".

А тепер докази з'явилися у вигляді тисяч трупів в Бучі, розстрільні списки активістів задля яких Портнов 3 роки відкрито складав за підтримки влади. Але це не стало приводом його затримати. Це стало приводом для влади його відпустити.

От і все. Говорити більше нема про що.
    Московський номер Портнова виринув в мережі і я думаю, тепер можна казати прямо: зелені свідомо допомагають вбивцям українців уникнути відповідальності.

А отже мають сидіти замість вбивць. Разом з всіма медіа-шльондри, які зараз кинулись відмазувати агентуру від питань конгресвумен Спартц.

7. Sharfshtein

Откуда у вас столько сторонников России, если она, по вашим словам, такая плохая? Нестыковка.:punish:

8. На жаль, наявність людей з дуже сумнівною репутацією (типу Єрмака) в ОПі суттєво підриває об'єми надання Україні сучасної зброї та фінансової допомоги. Про це представники Заходу та США говорять вже відкритим текстом. Після багатьох безуспішних спроб вирішити питання в непублічному просторі...

І платять за це українські солдати, своєю кров'ю. Втім і цивільні теж.

Пряма мова від конгресвумен США В.Спартц, яка була одним з ініціаторів закону про ленд-ліз між іншим :
    «Ситуація дуже складна, і у США, як у країни, що намагається допомогти вашій країні, були деякі моменти, які нас хвилюють.
    Я шість чи сім разів була в Україні і спробувала вирішити їх на неофіційному рівні, не здіймаючи галасу. Але, на жаль, в Україні кожен вказує на іншого – мовляв, це не я, а ось той винний. Українці кажуть, що американці з нами недобре поводяться.
    Насправді то Україні треба краще працювати, це у вас проблеми. І багато людей стурбовані, що дуже близько до вашого президента є людина, з якою пов’язані якісь проблеми. І я вважаю, що вам потрібно ці проблеми вирішити»
    «Всі ці дані (щодо Єрмака) не з України, а з інших країн. І вони справді з’явилися не учора. Вони для нас є проблемними, а ми, як партнер, ставимо їх перед Україною. А ваш президент може вирішити цю проблему.
    Я буду вам чесно казати, що і республіканці, і демократи дуже стурбовані: як ми будемо робити нагляд, якщо витрачатимемо такі великі гроші в Україні?»

«Вам вирішувати, що робити, але я вам скажу, що проблеми в України будуть великі, якщо Україна зараз не зможе з нами домовитися. Якщо Конгрес не відчує, що ми можемо вам довіряти.»
    «Україна не є найбільшою проблемою для американців.
    Але мені шкода ваших хлопців, що гинуть на фронті. І я буду чесно говорити, що те, що зараз у вас відбувається, пов’язане з тим, що ви не вирішуєте деякі проблеми. Я можу нічого не казати, ми будемо і далі грати в ці ігри, давати вам 5-10 одиниць артилерії, які вам не допоможуть.»

Вважаю, що Президент Володимир Зеленський зобов’язаний негайно вирішити цю проблему.
    Надто велика її ціна.
    Костюк О.

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Єрмака тре мінєти.
    Ще вчора.

10. ashim

ashim Well-Known Member

Ви повторюєтесь.:sad:

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Карфаген повинен бути зруйнований )

12. Lanktocha

Характеристика порохоботів - Най світ валиться, нам своє робить!

13. Sharfshtein

Най світ валиться в руки Владимира Владимировича.:good:

Премьер Эстонии Кая Каллас официально подала в отставку.
    Накануне в отставку подал премьер Британии Борис Джонсон.
    Не исключено, что это не последние отставки в европейских странах, которые стоят на пороге масштабного социально-экономического кризиса.

Сначала Путин уволил Бориса Джонсона, теперь дошла очередь до премьера Эстонии.:yahoo:Два главных зачинщика приложения войны. Шольц с Макроном понимают как себя надо вести, пока сидят на своих должностях, за океаном Альцгеймер с трудом двигается, ели говорит и ничему не угрожает. Везде наши люди.:dance3::hi:

14. Lanktocha

Як сказав депутати гос.дури, рашиська мерзота затулін, зарано тішитись відставкою Джонсона, його замінити може хтось гірший.

15. Sharfshtein

Наша думка это ваша зрада. (Дума=Рада)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):))):haha:

• Тупо Тупо x 1
  17. Sharfshtein

Берегите Зеленского. Лучшего президента Украины для нас трудно найти.:good:

• Тупо Тупо x 1
  18. Sharfshtein

Добавлю.

Сегодня итальянский премьер-министр Драги уйдёт в отставку.
    Итальянские СМИ публикуют его прямую речь:
    «Я хочу объявить вам, что сегодня вечером я уйду в отставку. Национального единства, которое поддерживало это правительство с момента его создания, больше не существует. Разрушен договор о доверии, лежащий в основе действий правительства».

Италия в очередной раз столкнётся с политическим кризисом, а это ещё в момент мирового кризиса.

Ещё одного руководителя европейского государства увольняет Владимир Владимирович. :good:Италия предложила невыгодный России мирный план. Теперь Драги поплатился за это.:yahoo::dance3:

а де твій аватар? :)