Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Это ваши проблемы, вы бонус от подписания получили, обязаны были исполнить документ.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Припинення вогню, виведення військ росією виконано?
    Виконати Мінські угоди вчасно неможливо - радник Меркель
    Зрештою, хто із такі домовленості не ратифіковував та із них вийшов?

3. Sharfshtein

Стороны более менее отвели тяжёлое вооружение. Но когда подошли к следующим пунктам Минска, то вы все семь лет делали вид, будто не понимаете написанное. То пункты не в том порядке, то пятна на солнце, то полнолуние, то написанное надо поменять. Договор для того и прописывают, чтобы была выгода обоих сторон: получил товар, оплати его. Вы свою выгоду получили, Россия должна была тоже получить свою.

4. Про скандал із Єрмаком
    От ми дивуємося: чому ми досі не в Європі?
    А тому, що ми ментально різні.
    Ми по різному реагуємо на одні й ті ж ситуації.
    От візьмемо дві ситуації схожих зашкварів.

1) В Лондоні Боріс Джонсон, крутий, харизматичний і ефективний посипався з прем’єрства.
    Бо у нього в команді завівся один лошара, якого Боріс призначив на якусь посаду.
    А цей чиновник на якійсь вечірці приставав до прілічних людей з непристойними пропозиціями в стилі «паєдємтє в намєра». Для європейців призначати лошару – це косяк. За який треба відповідати. І йти у відставку.

2) В Україні Зеленський призначає Єрмака головою офісу. Пост неконституційний, зате впливовий.
    Де факто Єрмак – друга людина в державі.
    Єрмак призначає собі посіпаками маніпуляторів Подоляка і Арестовича.
    Але то б півбіди. Маніпулюють усі.

Але Єрмак, сам син агента ГРУ (а значить апріорі під підозрою), який має бізнеси з рускімі, який сам підозрюється у «вагнергейті» і організації зустрічі Зеленського з Патрушевим в Омані - робить несвітенне.
    Він призначає антимайданівця, соратника януковича Татарова - своїм заступникам по правовому блоку.
    На саму ключову посаду.
    Контролювати суддівських і прокурорських і мєнтовських.
    За таке призначення в Британії – не тільки Джонсон би пішов у відставку – королева би відреклася за такий косяк.

А у нас це проходить.
    Подумаєш, Татаров трохи дотичний до розстрілів на Майдані. Ну з ким не буває.
    А Зеленський, замість того, щоб навести кадровий лад у своєму офісі – заявляє нам: я з Єрмаком прийшов – з Єрмаком і піду. Йдіть. Типу хтось заплаче.

Але ніт. Звідусіль гуде: не на часі.
    Їх (Зе! і Є!) пов’язують узи дружби. Як вони один без одного? І мені: не смійте сіяти зараз розбрат. Ми в одному човні.
    От, якщо ми в одному човні – давайте скинемо баласт. Татарова і Єрмака.

От у чому різниця між нами і європейцями. В уявленні європейців не можна в примарних інтересах держави навіть у складний час пробачати косяки.
    А у нас – можна.

І ще важливий штрих. Джонсон іде, щоб врятувати репутацію партії і колег. Жертвуючи собою.
    У нас війна.
    І було б патріотично Єрмаку, щоб не думали фігню на Зеленського, що той покриває корєша і антимайданівця - піти.

От взят і сказати: у Володимира Олександровича немає сил мене звільнити.
    Бо ми друзі. А у нас, за нашою ментальністю друзів наближають до себе, а не віддаляють.

Але ми ж ідемо до Європи. Тому я, як патріот України (ги!) показую приклад.
    І ми з Татаровим йдемо у відставку і віддаємо себе в руки правосуддя.
    Я би заплакав і сказав, що ми вже у Європі.

Але ніт.
    Єрак нікуди йти не збирається.
    Бо може у нього інше завдання?
    І ми - заручники української ментальності.

Винний не тільки Єрмак.
    А і ті, хто кричить: «не на часі».
    І ті хто кричить: нєнуашо, усі своїх не здають.
    А найбільш гидкі ті, хто зараз скаже: о, це в інтересах Пороха.
    І піде в бан. Бо або бот, або дурний.
    Віктор Бобиренко

5. ashim

ashim Well-Known Member

Відповідальна за Україну у Конгресі вступилася за Зеленського, звинувативши Спартц в підігруванні Путіну

6. IMG_20220710_110051_180.jpg

Не дуже коректне подання інформації. М'яко кажучи маніпулятивна. То була моя ідея, з якою я прийшов до Володимира Ар'єва. Він мене підтримав та подав законопроект 7432, за який потім проголосувала ВР. Я, звичайно, вдячний Зеленському за те, що він виконав свої обов'язки президента і підписав цей закон, але це не він звільнив військових від сплати військового збору, а Верховна Рада. І ідея моя. Тож піарники ВП, м'яко кажучи, не коректні. Але я на інше й не чекав. І на подяку з Банковою не розраховував. Я все розумію. ))

А всіх військових вітаю з тим, що нам із Володимиром Ар'євим вдалося реалізувати цю ідею.

7. Lanktocha

Якщо коротко, за такими умовами, Німеччина не брала Берлін у свій склад на совковиїх умовах, як Сеул не йде в одну державу із Пхеньяном. Донбас "Особливий", а як без такого статусу Харків, Бессарабія, Закарпаття?

8. Sharfshtein

Ещё раз повторяю. Если бы ЛДНР пошли дальше вперёд, то у вас под угрозой был бы весь Юго-Восток. Вы сохранили территорию, взамен должны были дать особый статус Донбассу.

9. Lanktocha

Скільки ще байок про ихтамнетів?

Приєднюється Донбас до України чи Україна до Донбасу?

10. Sharfshtein

В начале 90-х хорватские шахтёры победили югославскую армию. Тогда интернета и сотовых не было, а так, были бы видео "привет, Ганновер".

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  11. Lanktocha

Окосіли при роботі в шахті? Донецьк знаходиться в Бурятії? Гіркін, МотоРИЛО, Бабай, Бородай ніякі не донецькі шахтарі і металурги.

12. Sharfshtein

Вы понимаете сказанное вам или только своё повторять можете?

Хорватские шахтёры при поддержке стран НАТО, особенно, Германии победили югославскую армию.
    Донецкие шахтёры при поддержке России побеждали украинскую армию.

В первом случае украинская пропаганда говорит - да, конечно, верим. А во втором пытается высмеивать. В итоге вы сами смешно выглядите, признавая первое и отрицая второе.:punish:

13. Вангую : на днях витягнуть Медведчука , щоб кинути в інфополе якесь лайно на Порошенка і щоб нарід забув про Єрмака !

14. Lanktocha

Інакше партизанська війна, ихтамнєти на танках - рашиська професійна армія. НАТО завершило війну і принесло мир на Балкани тільки після усунення Мілошевича.
    Про входження України в НАТО, як Фінляндії і Швеції, поки що мова не йде.

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Володимир Зеленський
    IMG_20220711_093953_840.jpg
    ⚡️Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 11.07 орієнтовно склали:

особового складу - близько 37400 осіб ліквідовано;
    танків ‒ 1645 од;
    бойових броньованих машин ‒ 3828 од;
    артилерійських систем – 838 од;
    РСЗВ - 247 од;
    засоби ППО - 109 од;
    літаків – 217 од;
    гелікоптерів – 188 од;
    БПЛА оперативно-тактичного рівня - 676;
    крилаті ракети - 155;
    кораблі /катери / - 15 од;
    автомобільної техніки та автоцистерн - 2696 од;
    спеціальна техніка - 66.

Найбільших втрат противник зазнав на Авдіївському напрямку.

16. Sharfshtein

Россия тоже принесла мир в Крым, Приднестровье, Абхазию, южную Осетию. Ваша пропаганда говорит об этом?

17. Lanktocha

Перетворила у "чорні діри".
    Кого там вбивали до приходу рашистів?

18. ЯК ЗЕЛЕНІ "ГОТУВАЛИСЬ" ДО ВТОРГНЕННЯ ПУТІНА! ЗЕЛЕНИХ РИБОК ГУПІ ВМИЙТЕ ЦИМ.

IMG_20220711_063134_413.jpg IMG_20220711_063138_407.jpg IMG_20220711_063141_947.jpg IMG_20220711_063143_983.jpg IMG_20220711_063147_092.jpg IMG_20220711_063149_060.jpg IMG_20220711_063152_301.jpg IMG_20220711_063154_851.jpg IMG_20220711_063156_992.jpg IMG_20220711_063159_453.jpg IMG_20220711_063202_098.jpg

а де твій аватар? :)