Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. IMG_20220705_092937_455.jpg
    Окупанти, відступаючи, замінували скаліченого собаку.

▫️Це Лис - його знайшли у ямі зі сміттям, місцеві хотіли відразу врятувати чотирилапого друга, але їм пощастило вчасно помітити, що песик замінований.

▫️Від смерті Лиса врятувало лише те, що він не міг ходити. Не відомо скільки часу цей песик пролежав чекаючи на допомогу, але зусиллями українських саперів, тваринку було розміновано та передано до Зоопатруля.

❤️Залишаймося людяними, намагаймося підтримувати один одного. Людяність- це одна з рис, що відрізняє український народ від ворога.
    Віримо в Збройні Сили України!
    Разом ми обов'язково переможемо!

Підписатись
    Повідомити про окупанта
    Надіслати цікаве фото/відео

Оперативне угруповання військ "Каховка"

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тепер фашисти затяті "антифашисти", партизани Херсонщини зрозуміли, як можна воювати проти раССєющки і хто такі мишебратья.

3. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Как борьба с Зеленским, то вы понимаете предательство, а как вооруженная борьба УПА, то сразу предательство не видите.:punish:

4. Lanktocha

Прти кого ССталіну у вірності не клялися.

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Увійти у Facebook

Сьогодні в суспільстві виникло багато суперечок щодо рішення Генштабу ЗСУ щодо отримання певних дозволів для військовозобовʼязаних, призовників і резервістів.
    Я бачу, що є різні оцінки такого рішення, є нерозуміння та обурення.

Доручив міністру оборони, начальнику Генштабу і Головнокомандувачу ЗСУ завтра доповісти мені всі деталі стосовно рішення про затвердження Порядку отримання дозволів. Прошу Генеральний штаб надалі не ухвалювати без мене подібних рішень.

6. Не минуло і доби і на білому коні виїхав Президент. І закликав Генштаб не приймати рішень, які насправді були прийняті 30 років тому.
    Та й таке...
    IMG_20220705_152008_674.jpg IMG_20220705_151947_827.jpg

7. Виглядає на те, що вся ця смердюча історія з "дозволами на виїзд за межі області" інспірована і реалізована Банковою з метою зменшити довіру до ЗСУ і НачГенштабу, бо ж не може бути хтось популярніше Бубочки нашого святого.

Тобто, самі сказали Генштабу розробити порядок. Сказали по службовій вертикалі. А потім Бубочка виступив рятівником в публічній площині.

Тільки є три "АЛЕ" в тій ситуації:

1) ЗСУ і Залужному срать на ці ігри дегнртів. Їх історія буде оцінювати не через ситуативні медійні воплі ботофабрик клоуна-мародера і не через якусь паперову волокіту, а за військові операції.

2) клоун ще цього не розуміє, але його теж будуть оцінювати за важкі рішення, які йому прийдеться приймати в майбутньому, а ця какофонія з гівна, палок і арестовича, всі установки закладені на зомбомарафонах в одну мить перетворяться на гарбуз.

3) причиною збурення суспільства є не тільки ідіотська процедура, а насамперед наявність касти обраних, які публічно плюють на військовий стан, закони і процедури і їздять закордон з концертами (бо їх може вбити снайпер) чи обслуговують клоунський зад на телеканалах. Типу лещенко, арестович, женя кошовий, член Львівської тероборони з миколаївським автоматом вакарчук, потап, данилко, слуги різних рівнів і інша мразота, яка відверто насміхається з наявності військового стану і мобілізації.
    І проблема, яку створює ця мразота своїми насмішками і нахабною поведінкою може суттєво відобразитися на суспільстві і готовності обороняти країну.

8. IMG_20220705_163444_828.jpg

9. Ох і чеше Бубочку, якщо чийсь рейтинг починає надміру зростати. І тут дістається з піхви безвідмовна зброя - відосіки, щоб лохторат хавав. А те, що розпорядження Верховного Головнокомандувача Головнокомандувачу ЗСУ під час війни не мають розповсюджуватися через відосики - це ні автора, ні глядачів ніяк не дивує...

10. Цар добрий, а бояри погані.

Аж нудно, здрібніли сценаристи.

11. Заява про "нє ухвалювати подібних рішень без мене" показує де яким чином ухвалювалося рішення про залік з дипломної роботи і видачі диплому юриста. Блд. Батько, ска, нації. Зеленшенко.

12. Lanktocha

Нічий ще не зростає, неактуально і виборів найближчим часом може не бути. Проблеми зараз інші.
    А порохоботи недавно кричали, що які вибори, яка агітація, ми таким не займаємось.

13. Військові не юристи. Хоча серед них є юристи. Військові оперують існуючими законами та підзаконними актами. Крок вправо, крок вліво і потім прокурори будуть роками пити кров. Проблема не військових, що представники влади та опозиції (за всі роки) в ВР не змінили нормативні документа та закони. То якраз проблема тих хто приймав закони в ВР. Армія воює. Чим є. По тим законам, які їй прийняли політики. Бо ніхто одноосібно не може вимкнути закон. А армії є чим зайнятися.
    І ще. Мабуть хтось вирішив що в Залужного великий рейтинг довіри. Мабуть такий, шо видається загрозою койкому. Але маленька деталь. Умовний рейтинг влади базується на довірі до ЗСУ та до главкома. Точніше то не стільки рейтинг скільки відсутність антирейтингу. Так от, єдине що зараз цементує суспільство це довіра до ЗСУ та керівництва ЗСУ.
    Дуже погана ідея втравлювати керівництво ЗСУ в навколо політичні розборки. Обрушиться все. І рейтинги і довіра і відношення закордонних партнерів і обороноздатність. Обрушиться в першу в чергу в політиків. Бо військові від того не залежать. Вони війну воюють. Та державу рятують. А загроза існування держави ще нікуди не ділася.
    Роман Донік

14. Для сніданку потрібно три сосиски, а в холодильнику чотири. От так залишати одну сиротинку, невже ми її не з'їмо?
    Щойно поставив чотири сосиски до мікрохвильовки — дзвінок. Беру слухавку, а звідти суворо так:
    — Попрошу надалі без мене такі рішення не ухвалювати!
    Тепер боюся йти до туалета...

15. Ану , вгадайте про кого ця блатнушка ?
    " Я вишел родом із єврєйского Квартала , я бил зачят за трі рубля на чєрдакє.. Тогда на всєх рєзіни нє хватало , і я роділся в злобє і тоскє " ..

16. Gyppsy

Увійти у Facebook

Ворог не може усвідомити силу, з якою ми готові битися за свою волю, за свої права й свободи. Той, хто не має цього сам, ніколи не позбавить цього інших. Саме тому для нас неминучою є перемога. Для ворога неминучим є покарання. І воно настане. Настане й мир.

17. Gyppsy

Увійти у Facebook

Це перший, але дуже результативний візит Прем’єр-міністра Ірландії Micheál Martin до України. Ми обговорили загрозу продовольчій безпеці, енергетичні питання та підготовку нового, сьомого санкційного пакету щодо Росії. Цінуємо щиру підтримку з боку Ірландії наших європейських прагнень, а також наших людей, які були вимушені шукати за кордоном порятунку від бойових дій.

18. Відповідав на запитання ізраїльского журналіста. А в кінці він мені задав кілька запитань:

- Згідно офіційним даним з 24.02 звання Героя України отримали більше ніж 130 військовослужбовців Збройних Сил України, з них, на жаль, посмертно - 60. Кого з них знає переважна більшість українців? Чому їх немає в інформаційному просторі? Чому інтерв'ю з ними відсутні в спільному телемарафоні? Чому історії героїв не використовуються в Україні для створення образів, які стають прикладами для наслідування та виховання патріотизму у підростаючих поколіннях? І чому державна інформаційна політика України в цьому питанні так відрізняється від інформаційної політики Ізраїлю, який виховує громадянську позицію та патріотизм саме на прикладах відданості війскових Державі.

І от дивлюсь я на цього журналіста, який майже не говорить російською, взагалі не говорить українською, але навіть він, переглядаючи українське телебачення побачив цю проблему. І мені цікаво, як ви вважаєте чому все відбувається саме так?
    Березовый сок

19. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

:facepalm:Цирк. Верховный главнокомандующий через обращение к народу отдаёт приказы военным. Такие вопросы решаются в тишине кабинетов и чтобы ни одна разведка мира о них не узнала.

а де твій аватар? :)