Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Колись були інші обставини, хто колись не любив творчість одіозних газманова і любе, серіали "Бандитський Петербург" та "Бригада", серіали із прославленням силових структур "Вулиці розбитих ліхтарів", "Солдати", "Кадети", мені подобався проект з одіозним пареченковим "Заборонена зона" чи "Моя сім'я" єдинороССа комісарова.

2. ЗАКОЛИСАЛИСЯ

Знаєте що мене лякає найбільше тут, на фронті, на... та гляньте в ЗМІ де воює зараз Чорна бригада – 72-а механізована? Не вогонь арти. Не загроза нарватися на міну або на ДРГ. Більше за все мене лякає те, наскільки заколисаний у нас стає тил. Отам, за нашими спинами. Де не слухають канонаду добами.

Там люди абсолютно щиро слухають мономарафон і Арестовича, і думають що в нас все пречудово. Треба, мовляв, просто трошки потерпіти. В кожного (кожного - !!!) хто бодай трошки намагається повернути суспільство до реальності, зразу ж оголошують російським запроданцем, баригою що саботує контракти, найманцем опозиції і подібне.

Приклад? Будь ласка. Волонтер Дана Ярова підняла питання забезпечення ЗСУ формою. Без будь-яких реверансів Дана повідомила, що не те що форма для ЗСУ не закуплена Міністерством оборони міністра Резнікова! Беріть вище. У виробника тканини для форми ЗСУ контейнери з сировиною стояли без рухів на митниці і до України заїхали лише тоді, коли волонтери включили свої зв’язки і підняли крик.

Але навіть це ситуації не змінить. Бо форми замовленої Міноборони, реально не вистачає на кількість людей які уже призвані до силових відомств. Скажу більше. Уже очевидно, що до осені літньої форми Збройні сили не побачать. Бо її просто нема.

Я знаю про що говорю. З усього комплекту форми отриманої мною наприкінці квітня, єдине що я ношу зараз, це костюм – кітель + штани. А їх треба мінімум два, бо літо серед степу, це пилюка хмарами. Солдату потрібна змінка, коли один комплект форми сохне випраний. Все решта – це речі які я отримав від волонтерів або купив сам в часи перебування в Козацькій роті ім. Тараса Шевченка, в добробаті де я воював раніше.

Всі інші отримані речі носити можна лише зимою. Але не тоді коли температура за 30 град. І майте на увазі, я маю змогу порівняти те що видали мені, з іншими бригадами. Тиловикам 72-ї треба до землі кланятися – у них на складах форма принаймні була.

От саме про це зараз говорить Дана Ярова, а з нею і низка інших небайдужих громадян. Що ситуація із забезпеченням ЗСУ, виправлена за президента Порошенка, нині знову повернулася до зразка 2014 р. – як після Януковича. Що у війну ЗСУ вступили з запасами створеними ще за президента Порошенка, ті запаси вже з’їли, і наразі ситуація загрозлива. Бо чорт з ним, я вже бачу, що воювати зимою доведеться і тут мені сильно знадобиться та форма яку мені видали. А що носитимуть солдати призвані у травні-червні, яким форму не видали взагалі?

Зеленський знову доручить перевірити забезпечення формою Залужного, який займатися забезпеченням ЗСУ не мусить в силу посадових обов’язків? Агов, Міністерство оборони!

Про це уже криком кричать волонтери... Але суспільство їх не чує. Суспільство або пропускає застереження волонтерів повз вуха, або з радістю погоджується, що кожен хто критикує Найвпливовішого і його міністрів, автоматично – російський запроданець і барига.

І знаєте, можна що завгодно говорити про Порошенка. Але тоді не було ніяких мономарафонів. Владу тоді критикували нещадно. І чорт забирай, був зворотній зв’язок. Проблеми вирішували. А зараз...

А зараз суспільство захоплено слухає казочки. Там казочку йому розповідає Арестович, там – Подоляк, там – Лещенко з Арахамією. На вливання солодкого заспокійливого суспільству працює весь моно-ЗЕ-марафон. Суспільство заспане. Заколисане.

І знаєте, що найгірше? В тому, що Арестовичі і Арахамії по суті дали суспільству того, чого воно хотіло. Суспільство хотіло заколисатися – і воно заколисується. Суспільство хотіло казочки. Суспільство обрало в президенти типа, який створив йому казочку про гарного президента, що вирішить всі проблеми. Причароване солодкими побрехеньками Арестовича і мономарафону, суспільство поводиться як п’яничка, який як раз насолоджується кайфом і намагається його підтримувати.

Лихо в тому, що після бурхливої пиятики приходить похмілля. Дуже важке. Про це заколисане суспільство зараз не думає.
    Печера Дракона

3. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Вы ведёте себя как адвокат Зеленского. Речь шла о событиях после 2014-го года. После этого года вы отвернулись от Газманова, Любэ и т.д., но Зеленский продолжал приглашать российских актёров и защищать их. Сейчас этот актёр полностью поддержал действия России на Украине. Я уже не раз говорил - события между Россией и Украиной это личная трагедия для Зеленского.

4. Цікаво чим теракт в Кременчуці відрізняється від теракту 11 вересня в Нью-Йорку?

Десятки тисяч убитих мирних жителів, сотні стертих з лиця землі населених пунктів, знищення цивільної інфраструктури, ракетні удари по торгових центрах, житлових будинках, зерносховищах, дитячих садках. Нахабна брехня усьому світу про те, що Москва б'є "тільки по військових об'єктах". Мародерство, пограбування, зґвалтування.

‍На Росії все ЦЕ називається "глибокою повагою до народу України". Боюся навіть уявити, як у російській інтерпретації виглядає протилежне почуття.

Ця аль-каїда з гівна, лаптєй і палок має бути стерта з лиця землі, і чим швидше тим краще, інакше вона зітре землю

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Володимир Зеленський

У багатьох тилових містах зараз відчувається розслабленість, але війна не закінчилась, її жорстокість подекуди лише наростає, і не можна про неї забувати. Тому обов'язково допомагайте армії, допомагайте волонтерам, допомагайте всім, хто залишився наодинці в цей час. Поширюйте правду про війну і про злочини окупантів. Як би складно не було сьогодні, маємо пам’ятати про те, що буде завтра. І що завтрашній день має принести Україні максимальну користь – кожен і кожна мають робити для цього все, що можливо.

6. Lanktocha

Після анексії Криму навіть у спектаклі "Квартал 95" російських виконавців не запрошували.

7. Sharfshtein

Актёр "сватов" Добронравов публично поддержал действия России.:good:Напомните, пожалуйста, когда этот сериал снимали?:hi:

8. Цікаво чим теракт в Кременчуці відрізняється від теракту 11 вересня в Нью-Йорку?

Десятки тисяч убитих мирних жителів, сотні стертих з лиця землі населених пунктів, знищення цивільної інфраструктури, ракетні удари по торгових центрах, житлових будинках, зерносховищах, дитячих садках. Нахабна брехня усьому світу про те, що Москва б'є "тільки по військових об'єктах". Мародерство, пограбування, зґвалтування.

‍На Росії все ЦЕ називається "глибокою повагою до народу України". Боюся навіть уявити, як у російській інтерпретації виглядає протилежне почуття.

Ця аль-каїда з гівна, лаптєй і палок має бути стерта з лиця землі, і чим швидше тим краще, інакше вона зітре землю

9. July 3,2020

Ні, Володимире Зеленський, там нічого не відбувається. 28 БТГ, 3 армійські з‘єднання в повній бойовій, про що ми говоримо? Дурниця яка, да? Давайте ще склад Збройних Сил скоротіть, зупиніть власну ракетну програму і виведіть з ладу своїм ДБР ще якісь оборонні компоненти.

Запишіть пару відосиків, скуріть IQOS в сосновому лісі і поставте букви Зе на даху офісу президента, пограйте в однорукого бандита,
    АЛЕ ОРГАНІЗУЙТЕ ОБОРОНУ ДЕРЖАВИ ЧИ ПОВЕРНІТЬСЯ НАРЕШТІ У СВІЙ 95 КВАРТАЛ!

Не до жартів вже.
    FB_IMG_1656846321192.jpg

10. Sharfshtein

Мариуполь чей? Зеленский кто?:)))
    Северодонецк чей? Ермак кто?:yahoo:
    Лисичанск чей? Арестович кто?:dance3:

11. ashim

ashim Well-Known Member

Це так мило - спостерігати, як на форумі зійшлися разом рашист і рашеніст. Дуже добре доповнють один одного.:good:

12. 20220703_090256.jpg

Подумайте, якщо є чим думати.

13. Sharfshtein

России повезло с Зеленским. И с Порошенко тоже.
    Порошенко циник, расчётливый, любит деньги. Для России такого лучше иметь в мирное время. О любой торговле с ним договоришься.
    Зеленский из шоу-бизнеса, любит красивую картинку, устраивать шоу в ущерб результату, эмоции преобладают над разумом. С таким России хорошо воевать.
    Для Украины лучше было бы ровно наоборот. Зеленский в мирное время сделал бы из Украины картинку, с чётким распределением кто и чем занимается. А Порошенко мог расчётливо воевать.
    Жребий судьбы распорядился в пользу России.

14. Цікаво чим теракт в Кременчуці відрізняється від теракту 11 вересня в Нью-Йорку?

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Напишу на русском - это будет такой мой жест доброй воли :)))
    Нам как раз очень сильно повезло в военное время с Зеленским, это знают все в мире, в Украине, а в России уж как знают!
    Паря, а вот вам так не повезло с Путиным в мирное время, а в военное - что и говорить). Путин вас привел прямиком к катастрофе - самой настоящей, на радость украинцам. Богатую ресурсами и землями страну сделать изгоем да таким, что русских за границей не поселяют в отели, не обслуживают, их карточками не рассчитаться даже за еду!Дети не хотят учиться рядом с русскими.
    С вами не хотят торговать, ваших вип-граждан и дипломатов депортируют назад в РФ. Вашу страну собираются признать спонсором терроризма. Ваш Путин вас всех поставил в ряд с С.Кореей. Ваша страна из-за этой безумной авантюры отброшена назад минимум на 50 лет. И нигде в Европе граждане России нежелательны, кроме самых избранных, кто вынужден был уехать еще до войны из-за преследования.
    Паспорт РФ с двухглавой куркой токсичен! И это сделал ваш бункерный.

• Смішно Смішно x 1
  16. Sharfshtein

Сколько слов. А по факту будет саммит G20 с участием Путина.:yahoo::hi:Проект глобус Украины даст трещину.:dance3:

17. Цікаво чим теракт в Кременчуці відрізняється від теракту 11 вересня в Нью-Йорку?

18. Lanktocha

Як сказала на шабаші скабєюшки собчак (дура, але не така ватніца)

19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Володимир Зеленський

Австралія підтримує Україну і надає вагому допомогу, зокрема оборонну. Безпекова співпраця і подальший захист свободи були ключовими темами наших з Ентоні Албенізі перемовин. Обговорили також спровоковану Росією продовольчу кризу, економічні виклики, необхідність посилення макрофінансової підтримки України. Цінуємо готовність Австралії приєднатися до повоєнної відбудови України. Дякую за візит і змістовні переговори!

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)