Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Тогда иди за русским кораблем ты помнишь. Вы все говно

2. Ти так і не відповів ні на одне питання, але берешся звинувачувати українців, які захищають свою країну.

Так що таке спецоперація і кацапські війська на території України?

Які теракти? Проти кого? Конкретно? Пофамільно?

І щоб два рази не вставати. Вбивство Литвиненка в Солсбері - це теракт чи що?

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Володимир Зеленський

Російська держава стала найбільшою терористичною організацією світу. Це факт. І це має бути юридичний факт. І кожен у світі повинен знати, що купувати чи перевозити російську нафту, зберігати зв'язки з російськими банками, платити податки й мита російській державі – це давати гроші терористам.

4. При допомозі віслюка

І ще, трохи про Деркача. В жовтні 2020 президент України Володимир Зеленський звільнив Євгена Нетужилова з посади начальника Головного управління Служби безпеки України в Автономній Республіці Крим. Наступним Указом Зеленський призначив Олега Кулініча на його місце.

Кулініча вважають близьким до родини Деркачів (екс-глава Енергоатому Андрій Деркач-син і екс-глава СБУ Леонід Деркач-батько), так як Кулинич працював в СБУ під час головування Леоніда Деркача і дослужився при ньому до високих постів. 25 жовтня 2006 року Розпорядженням Кабінету міністрів України Кулініч був призначений віце-президентом Державного підприємства "Національна атомна енергогенеруюча компанія" Енергоатом "з юридичних питань і корпоративних ризиків. Працював під керівництвом Андрія Деркача. Деркач є агентом російської розвідки. Це визнали Держдеп та СБУ.

У когось ще є питання?

5. В мене для вас маленька зрада. Ну, як маленька? Самі вирішуйте. Але історія бомбезна. Пам'ятаєте, як пафосно СБУ відзвітувала про те, що викрита мережа російських агентів під керівництвом народного депутата Деркача? Того самого Деркача, про якого йдеться у заяві Держдепу: "Деркач, народний депутат України, вже понад десять років є активним російським агентом, який підтримує тісні зв'язки з російськими спецслужбами". Так от, СБУ, під потужним керівництвом лейтенанта Баканова, на тому тижні визнала, що Держдеп правий. Але чомусь СБУ мовчить про те, що українською атомною енергетикою керують саме люди Деркача. Мабуть такі дрібниці СБУ не цікаві.

Але в нас зараз війна. Не зйомки серіалу, а справжня війна. І другого дубля не буде. Тож чим загрожує Україні ігнорування людей Деркача в Енергоатомі? Дивиттся, довгий час рулив всім в Енергоатомі Бояринцев, помічник Деркача. Він директор з персоналу НАЕК «Енергоатом». Ця інформація відома багатьом. А ще його в березні 2022 року затримали на межі Львівської та Рівненської області на блокпосту працівники контррозвідки та передали до СБУ, яка його... відпустила. Багато профільних експертів та журналістів знає, що Бояринцев російський агент. Але... Якщо його відпустили, то комусь це вигідно. А якщо пригадати заяви Держдепу про Деркача та те, що він у 2006 року став президентом НАЕК Енергоатом - по суті, управляв усією атомною енергетикою України, то зможете зрозуміти, як багато часу Кремль розставляв свою агентуру в Україні.

Так от, зараз відбулася цікава історія по зняттю гендиректора Рівенської АЕС П. Павлишина та переведення його на посаду директора ВП «Атомремонтсервіс». Про це свідчить Наказ Енергоатома від 25.06.2022 . І це після того, як П.Павлишин самостійно організував зміцнення физічного захисту РАЕС, після того, що відбулося на Запоріжській та Чорнобильській АЕС. В мене одне запитання, а де СБУ та що зараз відбувається? Може хтось чекає на атаку російського спецназу на Ровенську АЕС та робить все, щоб спростити цю задачу? Тільки не кажить потім, що я не попереджав. Хоча може працівники СБУ під керівництвом заступника Голови СБУ Сандурського А.В. все ще зайнята відслідковуванням переміщенням солдата ЗСУ Берези? Тоді все зрозуміло, бо вони займаються важливою справою та їм не до таких дрібниць, як російська агентура та люди Деркача.

PS А ще, я попереджав про агентуру Деркача в Енергоатомі більше року тому своєму рослідуванні (воно у першому посиланні). Тоді СБУ все проігнорувала. І як справи сьогодні на Запоріжській АЕС, СБУ? Так, що? Будете і далі ігнорувати чи це не ігнорування, а чиясь зрада?
    Березовый сок

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

7. ashim

ashim Well-Known Member

Я щось нічого не розумію. На Львівському форумі модерація є? Порошки хоч розуміють, що треба маскуватись під патріотів. Але таке!:facepalm:

• Смішно Смішно x 1
  8. Сьогодні вже 33 днів як Зеленський злив захисників Маріуполя в полон кацапам.

Сьогодні 3 день, коли Зеленський проєбав Сєвєродонецьк кацапам.

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) Зеленський? Мавпо, ти з розуму з'їхав. Зеленський не має військової освіти і ніколи не розробляв військові операції.

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не знаю під кого вони маскуються, коли в тому, що наші відійшли від Североденька, цей ідіот Хомчин(скоріш ворог) обвинувачує Зеленського .
    Клініка в нього чи щось забористе курить, чи така тупа методичка - не знаю.

11. View: https://twitter.com/13Hellis_13/status/1541506956309004289?t=zJdv7zk37qvRzvtg4IYqQA&s=19

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Про чисте серце, я так зрозумів, це - вдалий жарт?
    Одного не можу зрозуміти: чи ти такий ідіот, як, згідно із статистикою, таких в Росії зараз 80 відосотків, це ті, які вважають правильною поведінку божевільного Путіна, який, розпочавши широкомасштабну війну, знищує Україну і Росію, чи ти - один із тих проплачених пропагандонів, який обболванює російських ідіотів і далі?

Ти балакаєш пропагандистськими штампами. Оболванєний расіянчег.

Коли ти кажеш про те, що бомбили Косово, бомбили американці, то мені цікаво, що робиться в твоїй голові? Яка логіка? Як ти пов"язуєш з цим нинішню агресію Росії?
    Припустимо, "натовська воєнщина" вчинила злочин, коли бомбила Косово. Припустимо. І саме тому Путін вирішив бомбити українські міста? Тобто, також вчинити злочин, щоб не відставати від "натовської воєнщини"?

Припустимо, українська влада не реагувала на ті злочини "натовської воєнщини". Кучма не реагував. Було це в 1999 році.
    При чому тут нинішня влада, Зеленський, який в тому році ще був студентом?
    При чому ті діти Маріуполя, які загинули під російськими бомбами, які тоді взагалі ще не народилися?

Для чого ти згадав Косово?
    За бомбардирування "натовською воєнщиною" Косова повинні відповісти своїми смертями і каліцтвами українські і російські діти? Одні загинули, інші залишилися сиротами, бо їх батьки були послані в Україну і там загинули і гниють десь у кущах?

Яка в тебе, придурку, логіка?

Останнє редагування: 28 чер 2022
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви помітили, Хомчине, що цей новенький Ніхтферштейн веде себе так само, як і Ви - не відповідає на конкретні питання, які були повторені кілька разів?
    Я також кілька разів запитував Вас:
    Чи вірите Ви в перемогу ЗСУ над Росією? Головнокомандувач, якщо забули-сьти - Президент Зеленський?
    Як Ви ставитеся до того що у Порошенка свати і невістка - свинособаки із Пітера? (Дружина, між іншим, також з тих країв. Пєрєвєзєнцєва чи Пєревєдєнцєва - ліньки в гугл заглянути).

Про те, що я - кацап, я від Вас уже чув. Так що можете не повторюватися.
    Ніхтферштейн може не знати української мови, а гугл-перекладачем не навчився користуватися. У нього задача - не висловлювати свою думку, а срати на цьому форумі російською офіційною пропагандою. Вся політика Росії побудована на брехні і відморожуванні. До останнього брехати і відкидати очевидне. Поки русню не поставлять до стінки. А до цього йде.

Але я ж Вам задаю запитання українською мовою, рідною і для мене і для Вас.

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як казали, місто вже на 90% було в руїнах.

15. IMG_20220628_033527_702.jpg
    Шкода, що українці не звернули тоді уваги на слова цієї істоти.

І його прямі ставленики за три роки нанесли невиправної шкоди державі - зупинили реформування армії, завалили оборонну сферу, відновили залежність від рф в енергетиці, розвели кротівню в орагах влади, узурпували судівську і правоохоронну сферу, переслідували військових, просували кремлівську пропаганду в медіа.

На них крові не менше ніж на путіні.

Мафія Коломойського має бути знищена, без цього майбутнього в Україні немає.

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не сьогодні чи завтра, із Німеччини після денацифікації, вибачень і компенсацій постраждалим розв'язання війни вибачили.

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Пане Мєдвєдо, я не дарма цитував Горького Лука. Славко розклав по полицям ще років шість тому.

• Тупо Тупо x 1
  18. И вот тут даже я офигел.

Узнал, что бывший заместитель министра внутренних дел Украины Александр Гогилашвили, который "прославился" на всю Украину, как обладатель "ебала", назначен советником Главы ГУР МО Кирилла Буданова. Вчера он уже был на работе.

Простите, что интересуюсь, но если это правда, то как такое могло произойти? Он же находится под 2 уголовным делами! "В первом уголовном производстве досудебное расследование осуществляется по факту возможного совершения Александром Гогилашвили служебного подлога при оформлении на работу в министерство внутренних дел Украины (ч. 1 ст. 366 УК Украины). Второе – по факту возможного превышения служебных полномочий экс-чиновником при пересечении блокпоста в Донецкой области (ч. 2 ст. 365 УК Украины)", - говорится в сообщении ДБР от 28.12.21 И что этот "советник" может посоветовать Буданову? Как хамить, быковать и материть полицейских? Это какой-то ад. Опять начали совать "своих" на "теплые" места? И как он доступ получил? Если честно, то после таких новостей я теряю мотивацию. Если даже война не заставляет систему меняться, то ради чего все эти жертвы???
    Березовый сок

а де твій аватар? :)