Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Доповню.
    От оселок учора щось казав про п"ять замучених в підвалах СБУ. Ємності інтернешнал чи що казало.
    А от іще одне питання: Суд в Гаазі визнав, що Малазійський Боїнг збив російський Бук. Триста чоловік загинуло.
    Осєлок признає висновки суду, чи і далі буде рашутудей цитувати?

2. medwedo berlogsoni

Я російську мову знаю. А те, що вона дісталася кремлівським ідіотам та тим, хто їх підтримує, то не вина російської мови.

ЗІ. Я спочатку не зрозумів, про що Ви. Потім глянув - таки дійсно я написав російською. Прочитав пост і відразу відповів.
    Мені цікаво було відмітити, що у осєлка такий же стиль писанини, як і у Гудмана.
    І також цікаво, як це сталося, що в Росії переважна більшість - брехуни, ідіоти і підтасовщики.
    Ну, хай уже Путін йобнувся на всю голову, але невже навколо нього нема нікого адекватнішого, який би міг його зупинити?
    Через те, що в підвалах СБУ (хай навіть це - правда), замучили п"ять чоловік, чи варто посилати на смерть своїх співгромадян, здорових хлопців? Спецоперація уже перемолола тридцять тисяч росіян, а покалічених - в два-три рази більше.

Потім тим калікам будуть все життя казати "Я тєбя туда не посьілал", як казали "афганцям".

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Язік і я знаю ;)
    Але у Вас получилося по Фрейду :)

До речі, Ви порушили правила форуму.

4. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Вы плохо воспринимаете буквы, но мне не сложно повторить. Амнисти Интернешнл подтвердила выводы
    Мониторинговой миссии ООН по правам человека на Украине. ММПЧУ это группа наблюдателей за соблюдением прав человека, созданная на Украине в 2014 году Генеральным секретарем ООН.

Выводы сделаны официальной комиссией ООН, а не какой-то частной организацией.

5. Sharfshtein

Ради хорошей беседы давайте не будем жаловаться на человека. Сейчас итак осталось мало человеческого в людях, не стоит придираться к мелочам.:hi::friends:

6. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

А можно ссылку на сайт оон?

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

8. Silver bullet

насправді усього на 20% більше, ніж в 2021р

9. Sharfshtein

Новость от начала апреля.:))):)))
    Вы реально такие глупые или прикидываетесь?:tease:

10. Rabinovich

Еще лучше

11. Rabinovich

А что изменилось? Или вам дебилам надо каждый день повторять а то у вас памяти как у рыбки - на 20 сек хватает. А сейчас сенат вас признал страной спонсором терроризма. С вами теперь .... На одном гектаре ...... За мешок пельменей......

12. Silver bullet

а что могло измениться, конечно. Просто саммит G20 аж в ноябре, до этого много воды утечет, вопрос о Путине и какой-то России может уже вообще не стоять.
    Одной из самых больших экономик мира ее уже нельзя будет назвать.
    Ей-богу, это паря).

13. Good man

Good man Обычный человек

Что, кацалапый, забыл сообщение отправить в гугл переводчик перед отправкой? Ты же, скотина, так обычно делаешь.

14. Rabinovich

Никто не знает что с рф будет в ноябре. И будет ли она вообще. Это так.
    Пока что рф уже банкрот. Ее экономика вернется на уровень 1918 года. И уже никому не будет страшна

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Gyppsy

Володимир Зеленський

Під час звернення до учасників саміту держав «Великої сімки» запропонував п’ять конкретних кроків, які можуть бути корисними для України, для всієї Європи і, що важливо, для зменшення колосальних витрат усіх країн через цю російську війну.

Перше – дієві гарантії безпеки для нашої держави.

Друге – сучасна протиракетна оборона для України й постачання достатнього обсягу зброї.

Третє – відновлення аграрного експорту з нашої країни.

Четверте – визнання Росії державою – спонсором тероризму, радикальне обмеження її нафтових доходів і конфіскація всіх заморожених та арештованих російських активів.

Пʼяте – післявоєнна відбудова України, яка стане найбільшим економічним проектом нашого часу.

Діяти негайно й за спільним планом глобальних лідерів – це те, що справді необхідно для відновлення миру й стабільності і України, і всієї Європи.

16. Good man

Good man Обычный человек

Пациент, Зеленский практически развалил антироссийскую коалицию. Если саммиты Большой Семёрки и НАТО не примут решение дать Украине оружие, то Зеленский, как верховный Главнокомандующий, должен уйти со своего поста, передав полномочия Порошенко.

17. medwedo berlogsoni

Мені також не важко повторити: Іди нахуй.
    Скажи краще, чи скоро Путіна за яйця підвісять за ті злочини проти людства?
    У тебе в голові всі клепки? Чотири місяці тому Хуйло що казало: денацифікація і боротьба з наркоманами. А зараз що сказало Хуйло? "Я - як Петро Перший - розширюю імперію".
    Ти скажи: Як трапилося так, що в Кремль затесався маніяк-убивця, а всім навколо - як заціпило?
    Навіщо кремлівський маніяк посилає на смерть молодих здорових росіян, щоб вони вбивали у сусідній країні жінок, дітей, старих, щоб грабували, гвалтували? Зрівнювали з землею цілі міста, крали і вивозили пшеницю, яку селяни в поту солоному виростили?
    Чим ви, кацапи, відрізняєтеся від фашистів, які вивозили ешелонами з України українські чорноземи?

Я, блядь, не розумію, куди адімністрація форуму і модератори дивляться?

Останнє редагування: 27 чер 2022
  18. medwedo berlogsoni

Це - не по Фрейду. Я автоматично відповів на тій мові, на якій прочитав повідомлення. З білінгвами таке трапляється.

19. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, Ви байки про "автоматично" не розказуйте.
    Розкладка клави у Вас також автоматично перемкнулася?

Так що дідусь Фрейд правий ;)

20. Sharfshtein

Сразу видно, ваша страна никогда полноправно не участвовала и не принимала крупные саммиты. Поэтому вы понятия не имеете как они проходят. Там всё готовится заранее. Встреча министров финансов и глав центральных банков G20 с участием представителей России прошла в Вашингтоне 20.04.2022г.:punish: Хотя кому я говорю, вы сейчас с пеной у рта будете утверждать, будто 20.04.2022г ещё не наступило, а мнение, что сегодня 27.06.2022 г. является путинской пропагандой.:haha:

а де твій аватар? :)