Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Ось ці пару це простирадло?

сторичний момент.Золоте-4.
    Відведення ЗСУ з укріплених фортифікацій.
    Потім нарід буде скидуватись на броніки,байрактари і носки.
    Як казав потужний лідер думок:Дякую всьому складу ЗЕ-РНБО

FV8l0_lWIAAZ4Sz.jpeg FB_IMG_1656030134968.jpg

2. MYROTVORETS NEWS

Щоб Зеленський і його 100% прокурор два з половиною роки служили інтересам агента спецслужб рф, ще й цим пишались?

Такого бути не може.

Десь напрягся сірий кардинал правоохоронних органів України Портнов-Казбек.
    І депутатка "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк. IMG_20220624_090926_331.jpg

3. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Из очевидного могу назвать одно из лучших в мире образований. Не считая экономические дисциплины. Причём бесплатное. И все звенья образовательного процесса.
    Бесплатные спортивные секции.
    Безопасность на улице значительно выше нынешней.
    Низкое расслоение общества по доходам.

• Смішно Смішно x 1
  4. Кацапський жид, пішов нах@й за рузькім воєнним кораблем.
    Чорноморські бички голодні

5. Sharfshtein

Вы ведёте себя как маленький ребенок, который бегает за мной из темы в тему и повторяет одну и ту же фразу.

6. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Да? Тогда расскажите для чего вообще нужно образование? Теорию озвучьте

7. Танєможежбить
    СБУ нарешті визначлася, що Андрій Деркач російськй шпигун.
    Щось неспішно наша кантора викриває колаборантів та прямих і послідовних зрадників.
    А все тому, що там не прислухаються до експертів.
    Я вже років 15ть КРУГОМ і ДОВГО розповідаю, що андрійлеонідовч - мінімум генерал ФСБ і голова резидентури в Україні.

Тут мене називали Вангою за передбачення про "путінказьол" 2003 року, "януковч не досиидить до кінця каденції" 2010 року та "Зеленський буде наступним президентом" 2015 року.

А ось по деркачу казали, що я перебільшую.
    Я рекомендував би СБУ більше працювати з експертами.

андрійлеонідович остаточно спалився ще 2019 року, коли почав кампанію по дискредтації Байдена. Я зробив спеціальний фільм на тему з чіткою доказовою базою.
    Надіслав усе це в СБУ. Але там довго від цього відмахувалися. Ну, краще пізно, ніж ніколи.

Рекомендую придивитися до ІгарьВалєріча К*л*м*йськ*г*.
    Ця бородата бабушка пов'язана з рф через кількох зв'язкових.
    Тільки не треба боятися, що він виведе СБУ на самого Бакан*ва.
    Він виведе ще й на Єрм"к".
    Віктор Бобиренко

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Увійти у Facebook

Фестиваль Ґластонбері у Великій Британії.

Поширюйте правду про російську війну. Допомагайте українцям, які були змушені залишити свій дім через бойові дії. Шукайте нашу благодійну платформу U24 (United24 - The initiative of the President of Ukraine). І тисніть на всіх політиків, яких ви знаєте, щоб вони допомогли Україні відновити мир.

9. 1. Деркач: Жму руку, обнимаю
    2. Дубінський: Мальдиви+офшори
    3. Медведчук: труба
    4 .Бігус: свинарчуки.
    Невже розмотають весь клубок?

10. Sharfshtein

России очень повезло с президентом Зеленским. Его желание играть роль, находясь в кресле Верховного Главнокомандующего, полностью играет на руку России. Путин раскусил его слабости и ведёт наступление, учитывая особенности личности Зеленского.

11. Два роки покривали ГРУшника, США вже давно санкції ввели, вже і рашка вторглася 4 місяці як. І лише щойно Зеля зібрався повісити на Баканова "про**б" Півдня, тут Баканов і ожив: можу ж ім'я зрадника з ОПУ назвати, який ГРУшнику передав його "плівки". Не рипайтесь там, бо буде бо-бо.

Та давай вже, Баканов! Будь мужиком! Назви цього зрадника! Хто з ОПУ передав секретні переговори президентів України і США ГРУшникам? Хто з боку України допоміг ворожим спецслужбам втрутитися в вибори США? Смєлєй!

А ще там в вас Мама-любіт-скорость пустив газ і змився з України. Я так розумію, він теж з мережі ГРУ? Коли назвете?

От тобі і "обнімаю, жму руку". Клоуни.
    FB_IMG_1656108586695.jpg

12. Rabinovich

За 3 дня взял киев, за неделю одессу слава великому куйлу из педорусии

13. На четвертий день індіанець Зелене Очко побачило що Деркач шпіон.

14. Sharfshtein

Медлительность продвижения российских войск связана только с одной причиной. Инфраструктура и мирные жители не уничтожаются в ноль с целью лояльного отношения населения в дальнейшем. Задачи "взять город любой ценой" и "взять город, максимально сохранив мирных жителей и инфраструктуру" по сложности отличаются друг от друга в десятки раз.

15. Rabinovich

Еще коллега гитлер использовал тактику глубокого прорыва и окружения противника. Оборону прорывают города охватывают в кольцо и потом тыловые части их зачищают. Так были взяты киев минск белая церьковь смоленск.
    А ваш недофюрер даже этот метод не смог освоить. Тупой патамушта. Куйло

16. В Петербурге с размахом и фейерверками прошел фестиваль выпускников Алые паруса. При этом добрые россияне радостно отчитались, что вели прямую трансляцию в Мариуполь.

В тот самый разрушенный Мариуполь, где из-за России нет никаких выпускных. Потому что их армия разрушила школы и университеты, а детей и их родителей просто поубивала, и у них никогда уже не будет выпускного.

Представляю, с какой «радостью» обитатели мариупольских руин наблюдали на передвижных экранах это феерическое шоу.

Россияне мало того, что убийцы, они абсолютно бесчеловечные выродки и садисты, которые получают удовольствие от изощренных издевательств над людьми.

@kazansky2017

17. Good man

Good man Обычный человек

Не ожидал таких слов от Рабиновича.

18. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ракоцапе, я харків`янин. І ось що я тобі скажу- оно двері, оно нахуй.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)