Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Что я и говорю - он борется за новую россию рз прекрасного далека, из комфортных условий. И кпд его борьбы равно нулю

• Тупо Тупо x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дорогенька пані з Харкова, це вирішить суд Лондона. А суть справи в тому, що Арахамія дав адвокатам Абрамовича листа, в якому сказано, що Абрамович врятував 400 000 українців. Коню зрозуміло, що Абрамович нікого не рятував, просто Арахамія рятує російського олігарха. Адвокати подали цього листа в суд, а поважна газета Таймс про це написала. Це все, що я хотів сказати.

І ще, газета Таймс - не язиката Феська:))) і вона не пише плітки.:)))

Я просто, грішним ділом подумав, скільки Абрамович відщолкнув за такого листа голові найбільшої фракції Слуг Народу?
    Як гадаєте? Я думаю, процентів 10% від санкційних статків Абрамовича - це норм? Тобто за Челсі Абрамович отримав 2,5 млрд. фунтів стерлінгів, то 250 млн. фунтів для команди зелених - це норм?:)

Чи може ви спробуйте довести, що Арахамія написав цю брехню за гарні очі Роми Абрамовича?:)

Цікаво, чим закінчать ці гопники свою політичну кар'єру....

• Тупо Тупо x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тепер виникла ше одна історія з корупцією та зрадою в середовищі зеленої влади:

View: https://www.facebook.com/100007629643027/posts/3127670457497245/?sfnsn=mo&extid=a&mibextid=dbqmp1

Коментувати не буду, але у зам начальника СБУ 600 тис євро, дорогоцінні каміння і т.д.
    Але найцікавіше, нашій владі це по барабану.
    Очевидно, що цей бувший СБУ-шник багато знає.

• Тупо Тупо x 1
  4. Зеленський ігнорував наші попередження про вторгнення Росії. Я розумію, чому – Джо Байден

"Я знаю, що багато людей думали, що я, можливо, перебільшую, але я знав, і у нас були дані на підтвердження цього, що Путін перейде кордон. Не було жодних сумнівів. І Зеленський не хотів цього чути, і багато хто з людей теж", – заявив Байден.

• Баян Баян x 1
  5. Ви хоч уявляєте, до яких печінок треба було дістати супердосвідченого й супердипломатичеого Байдена, аби він сказав таке про Боневтіка - при тому, що критикувати українську верхівку йому зараз дуже невигідно?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Good man

Good man Обычный человек

Чего? 250 миллионов за листок бумаги? 250 тысяч до и 250 после вынесения решения в пользу Абрамовича. Если бы речь шла о 250 миллионах, то этот грузин давно не то что Украину, маму бы родную продал.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Він теж спас півмільйона українців.

Останнє редагування: 11 чер 2022
    • Тупо Тупо x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Объясняю на пальцах:

Порошенко создал антироссийскую коалицию. Я сейчас не говорю о методах создания. Может кто-то должен, через кого-то надавил, с кем-то выгодный контракт заключил. Не суть.
    Приходит Зеленский и говорит: Порошенко коррупционер, барыга и т.д., мне его методы не нужны, мне его связи не нужны, начинаем всё с чистого листа.

Часть антироссийской коалиции сказала: шикарно, я теперь ничего не должен. Вторая часть коалиции сказала - даже щенки из первой части ничего не должны, а мы тогда тем более палец о палец не ударим.

Приезжает Зеленский к лидерам коалиции и начинает вести себя, будто всё по прежнему, будто лидеры вели себя так по отношению к Украине, а не к президенту Украины. И получает от ворот поворот. Абсолютно естественный и заслуженный.

Для взрослого человека, а лидеры стран Америки и Европы это взрослые люди, всё именно так - ты отказался от всего плохого в действиях Порошенко, в этот самый момент ты отказался от всего хорошего. Всё.

Нынешняя ситуация это полностью закономерный результат решений Зеленского. Нет никаких плохих Орбана и Макрона. Они точно такие же, как были при Порошенко. Просто Зеленский это не Порошенко.

9. Good man

Good man Обычный человек

О, пожалуйста, пришло подтверждение моей правоты:

На Западе начали искать виноватого в том, что война в Украине затягивается.
    Байден сказал, что Зеленский не обращал внимания на предупреждения о том, что Россия вторгнется в Украину. Таким образом Президент США костенел обвинил Зеленского в том, что он не готовил страну к обороне, а это позволило России в первую неделю занять две области.

"Я знаю, что многие люди думали, что я, возможно, преувеличиваю, но я знал, и у нас были данные для подтверждения, что он (Путин - Ред.) собирался перейти границу. Не было никаких сомнений. И Зеленский не хотел этого слышать, как и многие люди", — цитирует Байдена Bloomberg

Президент США признал, что возможность полномасштабного вторжения могла показаться надуманной: "Я понимаю, почему они не хотели этого слышать".

Он обвинил Путина в "попытке уничтожить культуру, а не только нацию" Украины и сказал, что российский лидер считает Киев "резиденцией матушки-России". (с)

Я не представляю ситуации, чтобы Порошенко, после 2014-го года, проигнорировал многократные предупреждения США о нападении со стороны России.

10. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

То есть доказательств разминирования нет. Доказательств того что ты критиковал порошенко нет.
    Ты проплаченый москаль?

• Тупо Тупо x 3
  11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дістали цією заїдженою, висмоктаною з пальця фразою. Коли була створена така коаліція, хто до неї увійшов та у чому була її дія?
    Хто був антиросійським - таким і залишився, незалежно від українського президента. Антиросійських санкцій зараз куди більше.

12. View: https://twitter.com/Garry51302808/status/1535518876770893825?t=6NSf039gKkTwhXALzQWuug&s=19

13. Good man

Good man Обычный человек

Все помнят как Зеленский и его ближайшее окружение любезничали с Китаем прошлой осенью? Пожалуйста, поведение Китая сейчас:

Китайская делегация покинула зал во время выступления Президента Украины Владимира Зеленского на азиатском саммите по безопасности Shangri La Dialogue, сообщила старший политический аналитик Центра азиатских исследований Оливия Энос.
    Выступление проходило онлайн, российская делегация при этом не присутствовала.
    На саммите Зеленский заявил о возможности голода в Азии и Африке из-за прекращения поставок зерна из Украины.

Т.е. даже в отсутствии России Китай высказывает своё открытое пренебрежение Зеленскому. Наглядный пример качества дипломатической работы Зеленского.

14. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, а потом ты обижаешься, когда говорят о твоём интеллекте. Вспомни, какое колоссальное давление было в отношении северного потока, какое давление было в отношении чемпионата мира по футболу, в отношении допинга и т.д.

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

View: https://www.facebook.com/100007211555008/posts/3097058503877838/

Під час Азійського саміту з безпеки «Діалог Шангрі-Ла» наголосив, що війна Росії проти України – це далеко не тільки про Європу. Це про глобально важливі речі. Російське керівництво хоче відкинути всі здобутки історичного розвитку людства, зокрема систему міжнародного права, яка в нас є сьогодні, і повернутися до життя, як у XІX столітті чи навіть раніше. Коли було неможливим усе те, що дало мільярдам людей шанс на гармонійний розвиток і добробут.

• Подобається Подобається x 1
  16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І чого додавили? Тепер не на словах, на Євробачення не допустили, у спортивні турніри не приймають...

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хопчин, я так зрозумів, виступає проти заходів, спрямованих на здобуття Україною членства в ЄС. А саме гастролі 95-го по Європі і є одним із таких заходів.
    Чи аби дзявкнути?

18. Байден трохи нарцисів опустив на землю. Скавучать.

І нікуди вже не сховаєшся. Кров людей з Бучі, Ірпеня, Маріуполя, та інших міст та сіл України на їхніх руках також.
    І мразота ця про це знає. Тому й істерить.

19. Ото натягнув сову на глобус

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Але я не про це хотів сказали. Путін на днях заявив себе Петром Першим, собіратєлєм зємєль.
    Так що Путін хотів підім"яти Україну під Москву (і не тільки її) вже давно. манєчка у нього в голові ще з моменту розпаду Союзу.
    Тільки підім"яти Україну можна було двома шляхами: мирним, підписанням всяких там союзних угод, тиском на українську владу (Харківські угоди, Мінські угоди, шантаж, підкуп), або воєнним.
    Оскільки за два з половиною роки Путін не добився від Зеленського жодних поступок (ні тобі виборів в ОРДЛО, ні Мінська-3), то Путін вирішив (а час, який йому залишався бути по цей бік поверхні землі, невпинно спливав) вибрати другий шлях - воєнний.
    Оскільки Путін був і залишається дурним на всю голову, який не міг оцінити результатів військового вторгнення, і свято вірив, що якщо почати військові дії в певну дату, то перемога забезпечена, а Харків зустрічатиме бурятів з квітами, то він і ініціював широкомасштабні дії

Так що війна Росії з Україною була неминучою. Зеленський був би президентом, чи Порошенко.
    Війна мала початися 22.02.2022 (гарна дата, симетрична), незалежно від того, хто був би президентом України. Але підісрали китайці зі своєю олімпіадою, і попросили Путіна ще два дні почекати. От воно і затягнулося надовго.

Про Байдена, який попереджав.
    Якщо Байден знав, що Росія обов"язково нападе, то до початку нападу американські кораблі з далекобійними гаубицями і РСЗВ на борту мали вже стояти під Одесою. Але американці також вважали, що Україна більше тижня не протримається, то навіщо давати Україні зброю?
    Єдине, що вони тоді запропонували - притулок Зеленському із сім"єю. Сенк ю вері мач.

Про Зеленського. Я ще три роки чи більше тому писав тут, що євреї - не та нація, яка звертає увагу на образи. Вони народжуються, живуть і вмирають, слухаючи образи. Тому оті всі обсирання Зеленського - марна справа і марна трата чорнила і грошей.
    Вивести Зеленського із рівноваги - саме це і потрібно ворогу. Тому всякі гайдукевичі, максилембрехи і хомчини грають на руку ворогу.

Колись Сільвер Булліт казала, я нагадаю. Нам, Україні, дуже пощастило, що саме на цьому історичному етапі Президентом України виявився Зеленський. Саме 22.02.2022.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)