Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. І що цікаво, як тільки зрадник, наркоман, корупціонер, українофоб, бандит чи просто розумово відстала особа, так обов’язково член партії «СН».

2. Варто нагадати, що так, як про.@бав свого часу Сталін, Зеленському навіть і не снилося.
    І сподіваюсь, що стільки життів українців, скільки поклав батько народів, наш Дуремар не покладе.
    Але це не завадило ідіотам любити генералісимуса до нестями, до самої смерті кривого кремлівського клоуна.
    20220609_212545.jpg

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А глухонімим можна давати українське громадянство? Вони слова "паляниця" точно не вимовлять.
    А легіонеру з Росії, який воював на боці України, знищував агресора, але отримав важке поранення (відірвало ногу), можна на його запит дати українське громадянство, чи спочатку хай вимовить слово "паляниця", а якщо не вийде - сказати "Єхай в свій Мухосранськ, хай тебе там, зрадника, доглядають"?
    А якщо послухавши Невзорова (а у нього багатомільйонна аудиторія в Росії), десяток-другий росіян наберуться мужності і відмовляться йти воювати в Україну (відказники), то чи варто Невзорову дати громадянство?

А той дев"ятнадцятирічний снайпер з Житомирської області, що стріляв по українських воїнах - він точно зможе вимовити слово "паляниця".
    І ще багато-багато кадрових офіцерів, які в 2014 році перейшли на бік Росії після анексії Криму, родом з українських сіл, запросто вимовлять "паляниця".

Янукович вимовить слово "паляниця" на раз.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Легіонери з рашки у нас воюють за якусь свою нову рашку, забув як називається. І білоруси воюють за свою нову Білорусь, щоб без бацьки.
    Для чого їм громадянство України? Можна знайти інший механізм, щоб їм допомагати.

зі

@VasMT , розкажіть, будь ласка про легіонерів - за що вони воюють?

Останнє редагування: 10 чер 2022
  5. medwedo berlogsoni

А мені не подобається Дроздов - через його кацапськє прізвище.
    Хоч би на якесь Дрізденко змінив, чи що... Дріздович не підходить - ще подумають, що єврей.
    А з іншого боку: Дроздов в Україні - це Соловйов в Росії.

• Подобається Подобається x 1
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Порівнювати такі 2 персони неактуально, чи порохоботам можна, бо той ворог і той вороог?

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Прізвище то так) Я раз почитаю Дроздова - нічого, інший раз бачу, що така заказуха, не можу далі читати. І якась така специфічність в ньому як в людині, не можу знайти точну формуліровку... короче, одне вухо стирчить - ото батьки в його дитинстві, мабуть, тренирувались..Тому злість і комплекси, нема дружини, дітей...все це відчувається у відношенні до людей успішних.
    А українська мова в нього така, що я, наприклад, заздрю.

8. А ми ж так вірили, наївні,
    Що заспівали треті півні,
    Що зникла давня чортівня,
    Діждали пресвятого дня,
    Відродження і різні штучки,
    Стояли, взявшися за ручки:
    Це ж від Луганська і до Львова
    Держава! Воля! Слава! Мова!
    Хотіли вилізти з ярма.
    А де ж та правда? А нема.
    Бо ті, що розпинали Стуса,
    Козацькі запустили вуса,
    Навчились українських слів
    І записались до хохлів...
    (с) Юрій Сегеда.

9. із мережі:"поки ПП був за кордоном,зє хотів себе призначити гетьманом...але невдало"Невже зірвалися зйомки свайба в маліновкє-2?

• Тупо Тупо x 1
  10. Gyppsy

Це норм.
    Дроздов не $100, щоб всім подобатися ;)

11. Gyppsy

Нема ради з тим ПП :)))
    ПП поц, барига, брехун і злодій

12. medwedo berlogsoni

Ще один аргумент на користь українського громадянства Нєвзорова.
    Український громадянин платить податки із своїх доходів в державну скарбницю України.
    У Невзорова, який гастролює по всьому світу, багатотисячні гонорари
    https://tsn.ua/ukrayina/hto-takiy-oleksandr-nyevzorov-2078134.html
    З ухилянням від податків в цивілізованому світі строго. Тому Невзоров отримує безготівковий гонорар на банківський рахунок, а за підсумками звітного періоду повинен заплатити податок в країні, громадянином якої він є.
    Шендерович завжди обурювався з того приводу, що за його податки утримується поліція, яка його періодично хватає і садить в кутузку.

Якщо подумати, то стає зрозуміло, чому громадянин Ізраїлю проти надання українського громадянства Нєвзорову. Тому що в такому випадку Нєвзоров поповнював би бюджет Ізраїля.

Так що тепер Нєвзоров підтримуватиме Україну не лише в інформаційному плані, а у фінансовому.

Зеленський вчинив мудро, що перехопив майстра сарказму Невзорова у іншої країни.
    Згадаємо порівняно недавню подію:
    Впервые в Израиле! Открытая лекция — Александр Невзоров - заказ билетов

А от уже виступ в Ізраїлі весною цього року після широкомасштабного вторгнення Росії в Україну. Лекція називалась "Путин мертв"
    Якщо врахувати надумливість (мнительность) Путіна, який боїться шаманів, вірить в числа і дати, то лише назва такої лекції могла потріпати нерви кремлівським карликам.

View: https://www.youtube.com/watch?v=3haKfQArs9U

13. medwedo berlogsoni

Ви перші почали, коли сказали, що Вам не подобається Невзоров.
    А про долари я написав щойно. Невзоров платитиме податки доларами і шекелями в українську скарбницю. Бо є громадянином України.

14. Gyppsy

Хіба я десь казав, що мені не подобається Нєвзоров?
    Я казав, що Нєвзорова ф топку. Бо він кацап і ніякий не українець.
    А податки він буде платити там, де пасеться.

15. Чогось я не розумію: вже місяць як РНБО мала скласти реєстр олігархів у відповідності до закону про деолігархізацію , і тут абрамовичі-вексельберги-фрідмани за укр паспортами посунули...

Вони що, мазохісти???

16. Lyudmyla Gorokhovska
    Lyudmyla Gorokhovska

17. Одною рукою вводить бутафорні санкції проти ху^ла, а другою через арахамію в судах Лондона допомагає зняти санкції з гаманця ху^ла абрамовича,
    оплачує віллу на Кримі окупантам,
    "Сваты" Квартала-95 оплачуються з бюджету агресора.
    А хтось і далі слухає відосики колаборанта. Бо лохи.
    FB_IMG_1654865370657.jpg

18. Данилов про те, хто здав Південь: «На сьогоднішній день остаточної відповіді немає. Але без цієї відповіді нам буде дуже складно»
    А як нам складно! Коли у владі є зрадники — це проблема, а коли влада не спроможна цих зрадників виявити — це просто біда.
    Але біда в кубі, якщо виявиться, що то і не зрада була, а середина, на якій зійшлись.
    Цікаве пояснення, чому не треба шукати винних: бо будуть політичні репресії, а зараз, мовляв, не до них.
    Тобто, зрозуміло, що рішення політичне і це оточення Зеленського.
    А борються з Порохом.
    Де-факто, Південь здав той же, хто не будував оборонні укріплення на півночі, знаючи про майбутній напад, чи той, хто призначав регіональними керівниками СБУ людей, що виявились потім російськими агентами і максимально спростили для русні напад.

"На сьогоднішній день остаточна відповідь на питання - хто здав Південь, "азовців", провалив підготовку країни до війни і зараз намагається домовитись з Путіним про здачу того, що залишилось, нам відома. Але озвучити її ми не можемо, бо це, на жаль, не Порошенко."

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не скільки вдалося.
    Був міжнародний суд з морського права. Він виніс рішення, що Росія вимушена відпустити всіх моряків. Інакше Росії грозило покарання - закриття всіх портів світу для Росії. Але вмішався Зеленський і за пару днів до того, як мало вступити в силу рішення суду, зробив те, що ми маємо зараз.
    Ось як було. Я, чесно кажучи навіть не знав, що не всіх витягли з полону. Ну... видно, Зеленському важливо було попіаритися, що він і зробив.

• Тупо Тупо x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що вам заважає спростувати, якщо це брехня?

Напишіть, що Кошовий у не Польщі - це брехня, наведіть докази. А може він з автоматом, захищає свою рідну Слобожанщину?

Навіщо ви постійно спростовуйте все загальними фразами? Ми їх всіх вже знаємо.

От я написав, що Слуга народу подала законопроект, що підлеглих можна пристрелити на смерть в ЗСУ. Васілій з піною на устах запитав номер проекту. Я йому дав і він заспокоївся, може проігнорував? А може з часом в нього не ахті.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)