Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Но тему Хайфа переименовывать не будем.;)

2. Good man

Good man Обычный человек

С чего ты взял, что российские либералы бОльшие патриоты Украины, чем сами украинцы?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

це точно

:))):))):)))

Мєдвєдо, не зупиняйся! Вали вперед!:)))

• Тупо Тупо x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

У порохобота зовсім мозок клинить - свариться за кацапів, а сам тягне сюди цитату недостріленого кацапа Бабченка :)))

• Подобається Подобається x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Гетман Чонгарский и Херсонский.
    Атаман войска Мариупольского.

• Смішно Смішно x 1
  6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

та йому нічого від того, що він ідіот. Йому комфортно.

• Смішно Смішно x 2
  7. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Дурак не знает что он дурак, ибо если бы знал то не был бы совсем дураком

• Тупо Тупо x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Довгоносик, ти то про себе?:))):))):)))

• Тупо Тупо x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  10. Продовжимо "лєпет младєнца"

Вторая часть Марлезонского балета.

‍ – Нещодавно виникла історія з наданням українського громадянства Олександру Невзорову, який або попросив, або ви йому вже надали це громадянство, прокоментуйте це будь ласка. І так само тут є пости Марини Овсянникової, яка приїздить то в Київ, то в Одесу, і дивується тут чергам за бензином - як ці люди попадають в Україну і це ми шукаємо корисних росіян чи хороших росіян, що відбувається?

– Це дівчинка якась, дівчина з російського телебачення? Яка з плакатом? Ви б мені сказали... Ви б мені сказали зараз з плакатом, я ж вас запитав, тепер зрозуміли. І що вона робить?

‍ – Приїздить в Україну...

– А вона немає права? Я не знаю просто... А?

– Крім всього іншого вона зараз по світу виступає їздить про те що треба знімати санкції з росіян.

– Ви серйозно? Ви могли би мені раніше про це сказати (сміх в залі)... Ну я зрозумів що мені потрібно зробити, можна я не в ефірі про це буду говорити, від вас сигнал я отримав.

– По Невзорову прокоментуйте будь ласка.

– По Невзорову да я знаю, що він подав на наше громадянство, я знаю що він хотів полишити своє громадянство через те що він підтримує Україну, я дійсно можу вам сказати що ми почали цю розмову, якщо у нас є можливість хитати російську владу, ми повинні все це робити з громадянами Росії які повністю за Україну і повністю проти політики президента Путіна, я вважаю ми разом повинні це робити, якщо є така можливість, то чому ні, я не розумію в чому тут питання, ми повинні з вами використовувати будь яку зброю, ми ж радіємо коли Макаревич або Ахеджакова, коли вони підтримують Україну, їм, їх намагаються позбавити всього наскільки мені відомо, і роботи і можливостей і ефіра позбавили і всього, я вважаю що вони нас підтримують з самого початку війни, коли почалось вторгнення. Це важливо, я вважаю, що це зброя України, є люди які мають будь яке громадянство, не українське, але які чітко формулюють свою позицію проукраїнську і проти російської влади, вони на нашому боці, мені так здається.

– Ви все ж таки надали йому громадянство вже, і чи звертався ще хтось до вас вже за громадянством?

– Він точно звертався я не пам'ятаю фізично тому що в мене є великі списки, мене поневося хм-м-м плям-плям понелося великі списки, там є різні громадяни які в черзі стоять, і Білорусії громадяни і Грузії і інших республік, я точно пам'ятаю як вони звертались і не тіки він звертався інші прізвища я просто чесно кажучи не знаю.

– Існує ймовірність, що люди на прізвище Дерипаска, Абрамович....

– Ні, я вважаю що якщо є люди іншого громадянства, які підтримують Україну які позбавляються громадянства іншої держави, які є в принципі дисидентами, які зараз ховаються в Європі в тій чи іншій державі, які хочуть підтримувати Україну, я вважаю що наші повноважні органи можуть розглядати можливість надання громадянства, ми не говориме про будь яких ворогів, тих чи інших олігархів, тощо.

– Скажіть будь ласка, у нас 104 дні великої війни і вісім років в принципі війни у нас досі безвіз з російською федерацією, чому?

– Чи не вважаю я доцільним, да, ввести візовий режим? Вважаю що це непогана ідея, ввести візовий режим з російської федерацією, і друге, напевно ми на сьогодні достатньо можливостей, щоби довести це до позитивного для українців результату.

– До дискусії щодо марафону щодо інформаціїної політики, чесно кажучи не зовсім розумію, яким чином надання українського громадянства Невзорову когось має переконати в Росії, і як ви особисто ставитеся до такого вислову - хороший руський мертвий руський.

– Достатньо цинічно звучить з приводу індєйця. Кожен русский военный который пришел на нашу землю, забирать жизни наших людей, ми його, ми зробимо все, щоб позбавити його цієї можливості, позбавити його життя, якщо він забирає наші життя, будемо позбавляти їх життя. Що стосується.... А-а-а-а.... Цей результат війни він такий, він такий і в цьому є справедливість. Е-е-е-е... що стосується Северодонецка...
    #Цитаты_потерпевшего
    FB_IMG_1654652727644.jpg

11. І знову брешуть, брешуть , брешуть.

Що сам віслюк. Бреше що сивий мерін, шо його послідовники

View: https://www.facebook.com/100001833175280/posts/7559631350774562/

Останнє редагування: 8 чер 2022
  12. У нас многие говорят о "хороших русских". Части из них власти хотят предоставлять убежище и украинское гражданство. Я бы хотел посмотреть на эту ситуацию через призму истории иранской журналистки Неды Амин, которая ещё в августе 2017 года просила убежище в Израиле.

Так вот, министр внутренних дел Израиля, Айелет Шакед, сегодня распорядилась, чтобы иранская журналистка Неда Амин, попросившая в августе 2017 года убежище в Израиле, покинула страну в течение года, сообщает служба новостей N12.

Распоряжение основано на настоятельной рекомендации общей службы безопасности (ШАБАК), согласно которому Амин, уже находясь в Израиле, продолжала поддерживать контакты с представителями иранской разведки, вопреки настоятельным рекомендациям израильских служб безопасности. Рекомендации израильской спецслужбы, которая увидела угрозу государству в этой иранской журналистке были серьёзно восприняты в Израиле, потому что руководство страны понимает уровень усилий Ирана для инфильтрации своей агентуры в Израиль.

При этом все другие структуры, причастные к рассмотрению дела Амин, рекомендовали предоставить ей статус беженца. Ведь до бегства и после него журналистка критиковала в своих статьях иранский режим и описывала страдания соотечественников. В последние годы вела блог на фарси на сайте израильского издания Times of Israel. Но ШАБАК это не впечатлило и их выводы не изменились.

Украине надо быть очень внимательной и осторожной в вопросе предоставления убежища и гражданства россиянам, учитывая желание Кремля заслать нам, как можно больше своей агентуры и агентов влияния. А если при этом вспомнить, что СБУ пронизана российской агентурой, то и на выводы нашей службы я сегодня бы не сильно полагался.

Если кто-то хочет сказать, что в СБУ работают лишь патриоты, то напоминаю вам о правой руке лейтенанта Баканова, генерале Наумове.

Ну, того самого Баканова, который и привёл в СБУ Андрея Наумова. И напоминая, что экс-начальник Главного управления внутренней безопасности СБУ, бригадный генерал Андрей Наумов сбежал из Украины за несколько часов до вторжения прихватив с собой не только деньги, но и всю базу сотрудников и агентов СБУ. И, как мы все понимаем, работал он точно не на Украину, а его агентура и дальше работает в СБУ.

Я не обобщаю всех сотрудников СБУ и всех бегущих к нам россиян, но и не предлагаю относиться к этой ситуации беспечно. Поэтому давайте делать выводы и нам не стоит видеть "своих" во всех бегущих к нам из России. Некоторые беглецы могут быть не только агентами ФСБ и ГРУ, но и иметь чёткий план интегрироваться в украинское общество для работы в интересах РФ, а в Украине есть те, кто готов им помочь за пару копеек. В Кремле умеют играть в долгую, а нам надо учиться ломать их игру и не помогать рашистам в их планах по инфильтрации своей агентуры в Украине. Так и победим!
    Березовий сік

13. Gyppsy

Дроздов про Нєвзорова і іже з ним

Мав можливість скайпом уклинитися в прямий етер Телеканал НТА і висловитися про овсянніково-нєвзоровську меншовартість.
    Про технологію «хороших руских» тільки лінивий не говорив, а я ще раз лишень наголошу, що російські наративи погано сприймаються, коли ти по лікоть у крові, – для цього й придумані усякі «русоліберальчики», які ті самі наративи, але зодягнені в європейські шати, ширитимуть зі ще більшим успіхом. Це розраховано на недалеку, негонорову, меншовартісну публіку, якій бракує і мозгів, і самоповаги далі відстежувати всю ту московську челядь, подану під більш їстивним соусом.

View: https://youtu.be/qEEQNJcjVmk

14. "Мер" Святогірська Вован Бандура здав місто свинособакам і записав відеозвернення. В ньому цей пес, обраний від ОПЗЖ і тихенько підтриманий "слугами наріду", обвинувачує ЗСУ у злочинах, а зеленського - у "навмисному затягуванні канфлікту". Гарні союзники підтримують зелених.

15. Gyppsy

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

https://tsn.ua/ukrayina/hto-takiy-oleksandr-nyevzorov-2078134.html
    Невзоров: И из сумочки у нее торчал Крым - Власть - Фонтанка.ру
    www.fontanka.ru › 2014/08/14

14 серп. 2014 р. · Незоров пишет злые колонки о мародёрстве и в терминах вполне ... лежала окровавленная, без сознания Украина и из сумочки у неё торчал Крым.

Невзоров засудив анексію Криму ще в серпні 2014 року. Коли Порошенко обнімав руку Путіна.

18. Gyppsy

Фігня то всьо.

Нєвзоров москаль і кацап.
    Нині він зрадив свою родіну, завтра зрадить Україну і поїде в Ізраїль і буде там фіміам курити )

Нєвзорова ф топку

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)