Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Фігня то всьо...

Он коли Порошенко дав громадянство тотому Воронєнкову, то порохоботи язик запхали в десь і мовчали :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

View: https://youtu.be/FEE_Sc0dYko

• Тупо Тупо x 2
  3. Зефілітики у всьому наслідують своєго віслюка:
    Брешуть, брешуть і ще раз брешуть. Як кажуть духтори - то діагноз

Трішки про те, як саме влада, знаючи про війну, готувалася до неї

IMG_20220607_055432_741.jpg

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тоді яка мета агітації, вічного порівняння до і після у форумних ботів?

5. Lanktocha

Що всім ботам одна методичка?

Чи не парадоксально, ракети "Нептун" не виробляють і тут же ними топлять крейсер "Москва".

6. Таким тупим короткопамятним як ти - не парадоксально.
    Нептуни вивезли з розбомбленого заводу. Цілі і ті що находились в процесі збірки і завершили збірку в іншому місці.
    Зо що директора заводу ДБР допитували навіщо вивезли і куди.

7. Олена Яблунька
    Бгггг "принциповий, нєсгібаємий, гонімий за правду, об'єктивний" Невзоров почав співати осанни найвеличнішому навіть не встигнувши відійти від каси. Виявляється, від Бубачки вже не тільки пуйло від страху ссится, а навіть Байден лякається бубочкиної величності. Заздрить, спати не може, бідний Джо ))))))))
    Ну все правильно. "Кто девочку ужинаєт, тот ее и танцуєт"
    До речі, до е̶в̶а̶к̶у̶а̶ц̶і̶ї̶ здачі в полон азовців, Невзоров у кожному виступі казав про їх сміливість, героїзм, бажав їм триматися, називав героями. Казав, що кожен день з ними спілкується по телефону, і ніби у курсі всього що там відбувається і як він "восхіщьон". А потім як відрізало. Ніби і не було ніяких азовців.

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

View: https://www.facebook.com/100007211555008/posts/3094158834167805/

Україна проявила надзвичайну сміливість. Ми не здалися Росії. Ми зупинили й поступово витискаємо з нашої території армію загарбників, яка нещодавно вважалася другою за силою у світі. Ніхто не очікував від українців сміливості такого масштабу. Але цей масштаб є. І це властивість нашого характеру – готовність боротися за свободу та за наші цінності.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Класні тексти у Зеленського.

• Тупо Тупо x 1
  10. От коли немає текстів спічрайтера, так зразу дурість кожного видно

Почну з кінця, з останнього запитання. Воно стосувалось блокування поїздки Президента Порошенка на Парламентську Асамблею НАТО.

Запитання:
    ‍ – Зараз повернулася українська політика в її звичному форматі - з взаємними образами один одному. Порошенка то двічі не випускають за кордон, то випускають. Медведчук записує звернення СБУ про Порошенка і таке інше. Ось таке враження, що ми вже перемогли росію. І складається враження, що це ініціює як раз не опозиція, а що це ініціює влада, нажаль.

– Я?

‍ – І ви напевно. Я не знаю чого так складається... Можливо вам знову треба зустрітися з опозицією,
    поговорити і сказати що ми об'єднані... Як це донести до вас, що реально не на часі це все?

– Знаєте, є люди які глибоко в чомусь розбираються, а іноді мало в житті буває так що ми глибоко в чомусь помиляємось... ви глибоко помиляєтесь в тому, що ви сказали. На 100 відсотків. Не на 99. Я вам поясню... Для чого мені це? Мм-м-м...плям-чвяк-хрюк тобто е-е-е навіть одного відсотку немає з того що ви зараз сказали... Війна почалась, є рішення чиновники не виїзджають з держави. Всі - депутати, не депутати,
    президенти, не президенти не виїзджають. Я своїм прикладом це ро́блю, тому що якщо я буду виїзджати то і вони мають право. Виїзджають тільки в тих випадках коли це зустрічі стосуються суто України, ситуації з війною і три є причини. Три - санкції, фінанси, зброя. Будь хто може виїзджати. А далі історія дуже проста. Перший місяць воювали ті хто воювали. А потім повернулась політика тому що сумно якось воно так, що хтось воює, а хтось на уз... десь там, десь там, скажімо так. От я скажу так - десь там. Бла-бла-бла... Будь хто може виїзджати з цих питань. А більше не можна політикам виїзджати... А потім у нас дехто почав на рівні місцевих влад, місцевих СБУ, місцевих прокурорів, місцевих депутатів тощо, бігти... Тому було прийняте рішення - ніхто нікуди не біжить і не кидає - тому що якщо хтось кудись віїзджає - він дезертир... І саме так воно і було. А потім людям стало без чогось ефіру або без політики жвавої плям-плям сумно стало. І треба знаходити причини по яких їхати. Мені все одно чесно, повірте що для мене ті чи інші таваріщі які можуть виїхати, та нам легше без них якщо їх тут немає. Тому ніхто нікому нічого не блокує. Навпаки - якщо хочуть поїхати, то хай їдуть - але для чого потім повертатись? Ти з результатом повертаєшся, або ти гастральор. Я вважаю, що це гастральори - я доречі зараз не тільки про ту людину, про яку ви сказали... Бла-бла-бла... а навіщо по... а навіщо потім зворотньо зворо-зворотньо тут їх бачити, на яку державу вони працюють якщо вони в сумках вивезли гроші, на яку державу? У нас зараз війна. Пафоткались на блокпостах і поїхали за кордон немов політична зустріч? Чи це справедливо?

✅ Далі пішло щось беззмістовне - бла-бла-бла... карантин... онлайн голосування... я просив... знову карантин... процедуру мати онлайн голосування... чому?... тому що, а раптом війна... ось всі мої розмови... раптом війна... можна вас знайти потім... питання чого йде? питання - а де нас будуть показувать ось і все.
    #Цитаты_потерпевшего
    FB_IMG_1654616965781.jpg

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

То лише здається, що нічого страшного в тому. що порохоботи, портнікови та тягнибоківці проявляючи себе ура-патріотами, виступають проти надання Невзорову українського громадянства.

Простий приклад, як вчиняють розумні політики (а Зеленський - саме розумний політик, в чому ми за ці три роки мали можливість пересвідчитися).
    Розумні політики в боротьбі шукають союзників.
    Головний ворог для цивілізованого світу - путінська Росія. Її потрібно задушити економічно.
    Росія щодня отримує мільяд доларів за нафту. І витрачає ці гроші на війну.
    Значить потрібно припинити купувати нафту в Росії.
    Є ще один злодєй - Саудівський принц. Він колись віддав наказ вбити опозиційного журналіста, порубати на кусочки і розчинити в кислоті.
    Так от, оскільки, Путін - більше зло, Байден іде на тимчасовий союз з Саудівською Аравією. Будуть купувати там нафту взамін тієї, яка до цього йшла з Росії.
    Можна, звичайно, стати в позу і продовжувати душити санкціями Саудівського принца, але із двох зол вибирають менше. Навіть в союзники. Щоб перемогти більше зло.

Тепер - про Невзорова. Невзоров інформаційно допомагає Україні, до нього прислухаються, він засудив агресію Росії з першого ж дня, коли було захоплено Крим.
    Невзоров виступає перед багатотисячною аудиторією.
    Він зараз знаходиться в Італії. І багато італійців незадоволені, що через санкції проти Росії, їм доведеться витрачати щомісячно на кількасот євро більше не бензин.
    Так от Невзоров (а він - майстер слова) каже італійцям: У вас два варіанти: або витрачати щомісячно на двісті євро більше на безин, або рити окопи наволо Колізею.

Тому Україні зараз потрібно шукати союзників проти головного ворога - божевільного Путіна та його оточення.

Коли Дмітрій Медвєдєв щось сказав про "всадніков апокаліпсіса", Невзоров дуже влучно скаламбурив "всаднікі алкоголіпсіса", натякаючи на алкоголізм екс-президента (зіц-прєдсєдатєля) Росії.
    Мені неприємно дивитися на Алісу Бацман та Дмітрія Гордона, але я люблю послухати влучне слово Невзорова.

View: https://www.youtube.com/watch?v=W4GX1Fexe58

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Во-во.
    Ви самі можете щось написати, чи тільки навчилися інших срачрайтерів перепощувати?
    Я вище виклав своїми словами власну думку.
    Давайте і Ви попробуйте писати з голови, а не з чорноволохатої сраки.

13. Ну чому кацап так вперто тягне на Львівський форум іншого кацапа?
    Та нам вистачить одного зрадника

14. Lanktocha

Згадав, як Порошенко приюютив російського опозиціонера Іллю Пономарьова, його слова "Не все у вас влаштовує, але, як мене приютили, мушу прийняти ваші правила".

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Довгоносик:))), а давай Хайфу перейменуємо на місто Зеленський!
    А чому ні?
    Дивись як люди лізуть в дупу. Дивись і вчись:

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)