И шо Вы такого за жизнь для Одессы сделали? У меня достаточно с 65 по 08 гг. Моё участие зафиксировано в статьях и книгах, а Ваше?
візьміть мене зі собою туди, куди завітаєте... кортить мені подивитися на тих людей, які неадекватно реагують на відсутність в реченні слова "виделка"...
українська мова милозвучна, "зі" бажано використовувати у тих випадках, коли першою літерою наступного слова є приголосна..
"Дурня і в церкві б'ють." (с) - народна мудрість. За хамство б'ють незалежно від того, де хамиш. По-суті дискусії - особисто мені вона абсолютно складна, т.я. і Львів і Одеса це міста в які я закохана. Я була і там і там, іобидва міста справили ду-у-уже приємне, але звісно різне враження.
Останній раз, коли заходив в Львові в магазин, мене взагалі "обслуговувала" російськомовна дівчина. Як її взяли продавцем, якщо там навіть на одне слово так реагують?
) серьёзно?) А в качестве аргументов что у вас найдётся? А вот скажите, русский национализм это разве не звериный фашизм?)))
русский -- єто нерусских (кавказцев, негров, китайцев) гнать с "нашей исконно рууской, белой, арийской" земли?.. украинский -- "убирайтесь в свою канаду, хахльі"? :rolleyes: )