Предмети у школі

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем marthalad, 11 кві 2016.

1. marthalad

marthalad New Member

Напишіть свої улюблені та ненависні предмети у Вашій школі

2. Morgenko

Morgenko New Member

Я ДУЖЕ ЛЮБЛЮ МУЗИККУ І МАЛЮВАННЯ!11!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  3. manur

manur Well-Known Member

В 9 класі я в районі був 1-й з хімії і 2-й з математики (результат районної олімпіади).

В той же час навіть не брав участі з фізики і всяких різних мов-літератур.

А в хорі шкільному навіть солістом був (не солив ні капусти ні вОгірків))))

• Смішно Смішно x 1
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Улюблені - всі мови і біологія з хімією.

Ненависні - математика, фізика.

5. kissarat

kissarat Well-Known Member

Українська література. Взагалі література безполєзна. Краще б був курс обширений психології, в рамках якого вивчались якісь твори

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

:mocking:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  7. Benmarks

Benmarks Member

В вашем случае точно бесполезна, детей своих только не отговаривайте её читать и учиться понимать.
    Плохих предметов на данный момент у нас в школе нету, есть их плохое преподавание

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. kissarat

Перелічіть українські твори, вивчені вами у школі, які на вас вплинули

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

математика і фізика, англійська все решту - фігня.

10. Я літературу завжди любила... Твори читати і писати. І ви розумієте, яка закавика у нас була: вчителька укрмови - ніх..чого на уроках не робила: ставила портфель перед собою на столі і спала, тим часом як ми по-черзі читали твір, або викликала такого собі Володю, який нам все повідав... ))

А викладач російської була така пані вірменка, яка на уроці розмовляла російською, а позауроком - чудесною українською. І якій ми не один фунт сала за шкіру залили, бо вона від нас щось вимагала і на уроках нас змушувала щось робити.

11. Marii

Marii миється в бані

Предмети - то нормальні, але підручники кошмарні. У багатьох помилки. Це взагалі жах. У підручнику - помилки! Де таке бачено?!

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я не любив російську літературу..."Війна і мир" :bad:, якісь вбиті сокирою бабульки, якісь діти які жили на цвинтарі в склепі.....не можу пригадати нічого цікавого д руской літєратври :dntknw:

13. manur

manur Well-Known Member

Бабульці тій, до речі, було на момент трагічної загибелі АЖ............ 48 років;)

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Що цікаво, "Майстра і Маргариту", чи скажімо "Людину амфібію" чогось на русскі літературі не вивчали :dntknw:

15. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

В школі я була впевнена щодо нелюбимих предметів, а потім, ставши самостійною, вибрала сама собі вчителів і зрозуміла, що не буває поганих предметів, бувають лише нездатні вчителі.

• Подобається Подобається x 3
  16. Syper ZAUR

Syper ZAUR New Member

в школі мій нулюблений предмет це математика

17. kissarat

Для чого дітям вчити всякий нафталіновий хлам? По-вашому психологію, наприклад, вчити не треба? Був би якийсь предпет по психології, в контесті нього можна окремі твори розлядати. Якщо є окремі бібліофіли, то чому б їм не займатись на якомусь факультативі. Не всім вдаються гумунітарні предмети і різні люди по-різному засвоюють матеріал.
    Людям потрібно вчити те, що виживанню в першу чергу допомагає. А якщо пічкати всяким непотрібом то можна хіба викликати відразу до навчання. В цьому ваша ціль?

18. kissarat

Арифметика і механіка. А крім того психологія і інформатика. В рамках інформатики має бути якесь ігрове візуальне програмування, щоб люди мислити вчили, кращого способа навчитись мислити немає

а де твій аватар? :)