Православие в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 23 гру 2010.

1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

ой ли...

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

У москвинів завжди масштаби осягають все людство. Свої злочини москвини як правило приховують посилаючись на на аналогії із історії людства, за принципом "ага. їм можна було створювати інквізіцію в середньовіччі, -значить нам можна створити свою інквізіцію сучасну" І таким чином виправдати свої злочини, посилаючись на досвід всього людства. А потім варнякати про те як людство поумнішало і стало толерантніше. Себе звісно ж ставлячи на чолі людства. І не біда, що в самих немає чистих туалетів, та по пів місяця пів країни сидить без світла в наслідок невеличкого снігопаду. Досвід людства і це спише.

3. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Хуторянам глобальное мышление чуждо. Дальше хутора мира нет ))). Хорошо, что украинцы разные, а обладателей хуторянского менталитета меньшинство ;).

4. ГРАНД

Те що деякі нації з немитими пиками та стійким перегаром свою похмільну дурь відверто вважають глобальним мисленням - цілком зрозуміло і хуторянам. До речі. Хтірські нації як фінни та шведи і інш. перш за все переймаються особистою гігієною і більш приземленими справами. Це і є мабуть запорукою їх удачі. Краще з дурним втратити ніж з ідіотом(потомственним) знайти - теж із хутірського мислення.
    п.с. москвинське глобальне мислення привело до глобальних злочинів і мільонних смертей невинних народів (мільонами власних смертей москвини не переймаються, бо баби ще нарожають). Отже біла гарячка це далеко не глобальне мислення. Це така хвороба.

5. Tan To

Tan To сын империи

Оставь, ну его.:)

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Якби ця "продвинутая" знала, що "хуторянського" менталітету не буває, а буває лиш хуторянська культура.

7. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Бывают исключения. Двоих я уже знаю )))

8. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

При естественном отборе вымирают не столько невинные, сколько ненужные. Завоевание земель, покорение народов, исчезновение и ликвидация некоторых (ацтеков, например, хоть тут и не мы постарались) - все это борьба за существоание. Чего дуетесь? Выжили же. Ну не крутые вы, но зато и не как ацтеки. Размножайтесь :).

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Менталітетов? Це в їхній культурі пішло від "двух образований". Як китайці так і не просвітили монголів, так і Європа цих євроазійців не навчить азам своєї культури.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Боріться з китайцями за простір, який вам дістався від завоювань монголів.

11. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Ну понятно, опять блуждания в "культурах"...).

12. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Монголы ничего не завоевали, кроме той территории, что на современной карте обозначена. Вы точно книгу Лызлова не читали. Вы даже не в курсе, кого монголами называли в те времена. А еще культуре кого-то учите...

13. White Snake

ага, за МКАДом - пустыня :)

что есть "хуторянское мышление" - можно определение?

[OFFTOP]П.С. вроде умная девушка, приятная во всех отношениях, а такой фигней страдаешь :rose:
    [/OFFTOP]

14. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Нельзя :). Можно антонимизацию:

15. White Snake

нельзя!
    своими словами плиз.

[OFFTOP]П.С. если бы моя психика позволила мне жить на "хуторе", я бы уже давно там жил[/OFFTOP]
    ты ведь тоже живешь на хуторе и "имя" ему МКАД

16. ГРАНД

Саме тому темпи вимирання москвинів самі високі у світі!
    Ось що і треба було доказати. Знову посилання на світовий досвід. І мета цілком зрозуміла - це приховати власні злочини. вірніше виправдати їх. Це саме те про що я і казав.

Ага. Баба нарожали. А значить світовий досвід показує що злочини можна скоювати і надалі. Тільки от досвід Гаагського трибуналу та досвід того , що колишні імперії мають властивість розпадатись та зникати до уваги не береться. Третій рим одначе, а четвертому нє бівать.:)) Тільки от тепер прийдеться велич вибудовувати виключно за рахунок смертей власних діток, особливо в умовах коли баби вже не нарожають ще гарматного м"яса, по тій причині що безплідні та вражені цілою масою соціальних та генетичних хвороб (з алкоголізмом включно, а які воїни можуть получитись від алкоголіків?). Хуторянське мислення це цілком осягає, а глобальне ні.

Та і Ви далеко не римляни, а тому зникайте. Світовий досвід одначе.:));)

17. tanna

tanna Дуже важлива персона

От якраз навпаки. Ви бували на хуторі? Відкрию вам таємницю - там культури немає ніякої взагалі. В жодному її прояві. Наприклад, ні культури спілкування, ні культури харчування, ні культури лікування, ні культури праці/відпочинку, ні культури догляду за собою і так далі. А от менталітет хуторянський - є, який полягає у комфортному самовідчутті у цьому хуторянському середовищі. ;)

18. ГРАНД

Пані Танна. Булочки ростуть на дереві в столичному парку культури. А ковбасу треба поливати на дачній ділянці поблизу мегаполісу. Хутірська культура яку Ви вважаєте не існуючою, полягає в щоденній праці від закату до світанку. І Ви її цілодобовий споживач. Хоча самі про це і не здогадуєтесь. Це як повітря, коли воно є, то його і не помічають.

19. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Шановна Танна. Хто Вам нав'язав цю думку? Мій дідусь прожив все життя на хуторі. І чомусь я, дитя мегаполісу, найчастіше згадую не поїздки до моря чи відпочинок в "Молодій гвардії" а його хутір. Хатина з глиняною підлогою...вишиванні рушники...простирадла...ікони в кутку...портрет Шевченка в світлиці...і головне це чистота...біла-біла...ще церква кожної неділі...і вітряк, старий-старий...аж сивий від старості...А головне це виснажлива селянська праця...і любов до своєї землі.

20. tanna

tanna Дуже важлива персона

Шановні ГРАНД і Рівнянин, я не хотіла нікого образити. Ми всі із села. :)) І я теж маю там купу родичів і сьогодні. А тому добре знаю, що таке це сільське життя. І оті бідні селяни не мають ніякого відношення до булочок і ковбаси, про які говорить ГРАНД. Тому що того, що вони вирощують своєю працею дійсно виснажливою на своїх городах, самі темні та чорні як у того Шевченка, вистачає ледве ним самим. А тому і з культурою проблеми, що після цілого дня вибачте дурного колупання на тому городі вже не до культури...:pardon:

а де твій аватар? :)