У нас матеріальної залежності не було, проте психологічна це інше питання. Тай ми то питання на посидульках вже відточили на амен. Є люди які не вміють шанувати інших, будь вони батьки чи діти. Так ж в соціумі жиємо. Якось нікарачо виходить, якщо тільки односторонньо.
отот Таякби говорю про тих хто хоче і рибку, і черв"ячка зберегти. Що, в прнципі, похвально, але в такому разі треба включати якусь гнучкість, чи що...
ключове слово) поради корисні тільки тоді, коли про них просять, навіть -- благають а не тоді, коли тещо чи свекруха пхається
А, ну так, порада мусить бути вчасна, під настрій, з врахуванням ще мільйона різних чинників, не нав"язлива і т.д., бо паньство дитяче може ся образити і відчути себе, не приведи Боже, ДІТЬМИ! радять бо знають дітей, цікавляться ними, а вже як діти на то реагують то їхня проблема нє, ну напрвду, деякі нащадки настільки незадоволені втручанням батьків у їхнє життя, не забуваючи при цьому ввикористовувати інші блага, які їм ті батьки дають, що аж смішно ---------- Додано в 09:59 ---------- Попередній допис був написаний в 09:56 ---------- і тесть зі свекром чи проблеми тільки з жінками?
ні) я ж написав -- має бути тільки тоді, коли її просять) а не тоді, коли тещо кругами навколо, як акула)) ніколи про таке навіть не чув
І навіть коли дорослі не просять)) О, бачте , на форумі- хтось просив? Меншій дитині ще природньо і органічно маму не тільки слухати, а й чути. Старший просто слухає Дуже близька у вас людина, ота тещо. Мо ви забагато часу з нею проводите?
А я чула. Недавно спільні знайомі з третьою дружиною мого другого чоловіка розказували, що скаржиться на свекра - то йому не так і це йому не етак. А при мені був зразковий. До сих пір татом називаю. )
Ах, пупер, вітаю) ---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ---------- Завал.
Ага. І тещі, і дружині зарядив... І всьо чотко. А головне, що смайлик є!.. Люблю я наших чоловіків. Щось не так - послав, зарядив в чоло і всіх ділов. І всі проблеми вирішені. Ну так, то ж неабияке геройство - підняти руку на жінку. Особливо якщо вона матеріально від чоловіка чи ще якось залежить. Жеби тихо сиділа і ніц не сміла пікати.
Увагу би здалося на себе перетягнути То просто, але треба хотіти. ---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ---------- Беруть в руки пусте кермо. нема такого, що чоловік керує сім"єю, а разом з ним ще хтось. Пустоти природа не допускає.
Люблю я наших баб, і не тільки наших. Щось не так - домислила, перекрутила, по іншому потрактувала, і всі проблеми вирішені. Пришила діло. Колчак тепер не просто тещо на місце поставив, а виявляється обматюкав і навіть побив, щоб не пікала. Сволоч він яка, той колчак.
Взагалі-то деякі люди зажіріли мозгами... . Є непоодинокі випадки, коли на згодинах замість того, щоб погоджуватись, чи не погоджуватись з весіллям і вирішувати організаційні питання, починають вправляти один одному мозги хто що купить, чи подарує молодятам. Одні обіцяють купити, чи подарувати хату, інші тоді будуть змушені купувати, чи дарувати пристойний автомобіль і ще щось щоб в сумі було еквівалентне хаті. В кінцевому рахунку хтось виконує обіцяне, а хтось не розрахував свої бажання з можливостями і виникає початок затяжної війни... . Замість того, щоб думати про щасливі людські стосунки між молодятами, починають рахувати хто наскільки кого "кинув".