Відповідь: правила дорожнього руху у Львові от-от... і доки то львів'яни поводитимуться гірше, ніж в селі? до речі - Львівська газета так і не написала - що там чувати про знесену автолюбителем чавунну решітку (чи огорожу?) навколо Божої матері (в центрі, коло пам'ятника Міцкевичу)?
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові В последние дни пришлось много поездить, проезжал через Тернополь, Хмельницкий, Винницу, Николаев, Херсон. Если честно, был удивлён. Тамошние водители намного культурнее и аккуратнее ездят, чем львовские. Я поначалу немного смущенно обганял бумеры, лексусы и крузеры, привыкнув что именно они во Львове "вставляют" всех по встречке и тротуару. Потом немного пообтесался и смирился с мыслью, что в городе можно ехать 50-60 км/ч, даже если впереди пусто и нет гайцев. Вчера заехал во Львов, проехался пару километров, попустило
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові ))) Доречі, на Вінницю є дві дороги ... одна бокова, воєння, ща сталінська ... то майже автобан ))) Перешкод немає )
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові На самом деле вариантов дорог куча, и не только в Винницу. Как вспомню езду по Первомайску... Если ехать по городу на Красноперекопск - указатели есть. В обратную сторону - нет. Представьте себе ситуацию, когда едешь по городу, куча перекрестков и ни одного указателя куда ведут эти дороги. Это Первомайск. На трассу в результате я выбирался через глухие деревушки, по таких дорогах что лучше не вспоминать.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Такі ситуації у нас виникали в Вінниці - центр перекрили на ремонт. І в Херсоні, ми там залишалися ночувати.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Така ситуація не тільки на Зеленій. Біля Південного, на Пасічній біля церкви і на багатьох інших вулицях. Коли їду біля маршрутки чи тролейбуса, що спинився, стараюся зменшувати швидкість. Стосовно дівчат Коли вони пішоходи - то дорогу їм уступай. А от коли за кермом... Недавно - я вже був на третині переходу. Дівчина за рулем і не подумала зупинитися - обїхала переді мною.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові :bazar:Знаєте як то складно потім з місця рушати Певно з тих міркувань))
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові До речі, питання з точки зору пішоходу Ось всі, мабуть, знають перехрестя біля бувшої школи міліції на Городоцькій. Раніше рух по вул Лепкого був в іншу сторону, тобто від парку на вул Городоцьку. Відповідно були встановлені світлофори, і перехід Городоцької здійснювавася справа від від вул Лепкого, якщо стояти до неї спиною. Потім десь в кінці 90х рух по вул Лепкого змінили навпаки - з Городоцької до університету. Але ніяких змін в обладнанні переходу Городоцької не зробили, хоча перехід мав би здійснюватися зліва, якщо стояти спиною до вул Лепкого. Дуже часто спостерігаю цей очевидний приклад львівської тупості і рагулізму ДАЇ, коли люди, переходячи на зелений, змушені витанцьовувати між водіями, які теж рухаються на зелений (як в прямому напрямі руху, так і на поворот наліво). Ось вже маємо "справжніх" ДАЇ-шників. Додано через 2 хвилини А кому то цікаво? От якби це був москаль...
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові пішоходи мають перевагу перед транспортними засобами, що повертають на зелене правда, водії транспортних засобів не завше те знають
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові З кожним днем збільшується потік автотранспортних засобів вулицями та проспектами нашого міста, а також і довжина корків перед перехрестями (( Дорожні служби і у вус не дмухнуть, аби впровадити у життя праві "кишені" перед перехрестям, які допоможуть розвантажити хоча б одну з полос руху, для тих, кому їхати прямо непотрібно, а повернути праворуч. При цьому, попередньо пропустивши тих, хто рухається з прилеглої ділянки перехрестя. Приклад: Стрийська - Наукова.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові От тому я i питаюсь. Божарти жартами, а i на свiтлофорi задавлять i нiхто не зверне уваги. Тут тоже бардак є. Була раз в Маямi то один мiнiвен повертав на своє лiво, коли ми переходили то перехрестя i просто пер на нас, i це одразу пiсля того як таксист мало не переїхав мого чоловiка, то я вже просто вкурвилась (перепрошую на словi) i просто витягнула руку вперед типу "СТОП" i тупо йшла на СВОЄ ЗЕЛЕНЕ СВIТЛО. Бидло неотесане ще щось вiдгаркувалось, то я йому ще раз сказала "СТОП!!!!" В рiдному Чiкаго мене одна с...ка на мерсi мало не переїхала ВАГIТНУ! Вже на 8му мiсяцi, iду на своє зелене а вона повертає, i ще так дивиться нiби то Я її мало не переїхала. Я їй пальця в догонку показала.:bazar: Я можу сказати що я водiй толерантний, завжди стою чекаю на стопi поки всi пiшоходи перейдуть. Єдиний контингент з ким я не цяцькаюсь i не пропускаю нiкуди i майже нiколи то це таксисти. Бо вони за свої $3 зпихнуть з дороги, наглоти! У них напевно є спецiальна школа наглостi для таксистiв, бо хто б вiн не був, якого вiку чи нацiональностi то однаковi наглєци! I ще менi здалось що чим старшi тим наглiшi. Треба Хамера собi купити "Щоб усi боялись, щоб не насмiхались" :bazar: :D
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові гм... у сучасному львівському дорожному русі таксисти "старої школи" (яких тоді лаяли - сміття на дорозі! наглота!) - є справжніми інтелігентами в порівнянні з "загалом"....
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові "Старой школы" - это те что на Волгах? А то остальные всесезонной Росавой брусчатку до крови обдирают, маневрируя в потоке.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові А що то в нас за стажери-регулювальники з"явилися на Привокзальній, і то при працюючих світлофорах? Це створює страшні корки...!!! А там де світлофор переведений на жовте блимання, на диво всі роз"їжджаються без проблем. Таке от диво.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові вони і на пр.Чорновола сьогодні "відривались". причому водіїї ззаду не бачать в чому проблема - зелений, а ніхто не їде. а регулювальника здалеку ж не видно, його бачать лише передні кілька машин. шуму створюють
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Це в них стажування таке, чи що.. Найсмішніше те що 80% водіїв не знають і не знали що він там показує
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові правила дорожнього руху у Львові а хіба вони у Львові є????
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Во Львове беспредел, причём не только со стороны водителей. Часто наблюдаю ситуацию, когда автомобиль (о чудо!!!) пропускает пешехода на "зебре", и начинает движение сразу после того как пешеход освободил проезд, но ещё не вышел на тротуар. Всё бы ничего, но некоторых пешеходов такое поведение водителей возмущает до всей глубины их правдолюбивой души, и они вместо того чтоб преспокойно идти по тротуару, аж бегом возвращаются по своему фарватеру и с матами выпрыгивают на капот пропустившей их машины... Если ещё кто нибудь хоть раз выпрыгнет - бошку оторву
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Ага, я сегодня уже пропустил. Отсановился, пешеход пошел через дорогу но вдруг едущий сзади водитель Вольво С80 решил проверить крепость металла моего кузова и багажника. Тест ему стоил 7500 грн. И я теперь неделю без машины. Пешеходы, примете Капитана в свои стройные ряды? :D