Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Миху, щось я Вас не можу зрозуміти. Там виглядає складне, але логічне перехрестя. Просп. Ч.Калини - головна. Виїзд з вул. Хуторівки - другорядна. Виїзд ві Шувару - також другорядна. Всі знаки на своїх місцях. Якщо хотіти від Шувару повернути на пр. Ч. Калини в сторону центра - звичайно треба уступати дорогу тим, що по ньому рухаються. Так само повинні уступати дорогу їдучим по пр.Ч. Калини ті, що виїзжають на перехресток з Хуторівки. Вони такох на другорядній. І оскільки виїзжаючі від Шувару - перешкода справа для машин з Хуторівки, то останні і їм повинні уступати. Тому при виїзді з Шувару водій знаходиться на другорядній (ні капельки і ні секунди на головній), але має перевагу перед машинами з такої самої другорядної - Хуторівки. А щоби не приходилось виїхавши прямо, зупинятись на перехрестку, пропускаючи транспорт по пр. Ч.Калини, і тим самим створювати затор на виїзді з Хуторівки, такий маневр на цьому перехрестку просто заборонили. Якщо ви придивитесь, то при виїзді з Шувару побачите наказовий знак "Тільки направо". Звичайно, якщо ним нехтувати, то проїхати перекресток складно. І аварійно небезпечно. Напевно ліпше не нехтувати. Об'їхати лишніх 200 метрів до місця для розвороту буде швидше, і для нервів спокійніше... Капітане. Не можу з Вами погодитись. Не можуть на одному перехрестку бути дві головні дороги. Тільки одна. Може бути зі зміною напрямку, але все таки одна.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Це не зі мною треба не погоджуватись Мене цілком влаштовує таке розташування дорожніх знаків на цьому перехресті, яке зараз є.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Я б зробив виїзд з Хуторівки головною. Ті, що їдуть з моста - мають ліву полосу на проспекті ЧК, а ті, що з Хуторівки - праву., ну а ті, що з Шувару - чекають, а не вискакують на переріз тим, що їдуть з Хуторівки. (бо З Хуторівки я їду:D ). Нелогічність у даному випадку полягає в тому, що з Хуторівки в разів 10 більше авто їдуть, ніж з Шувару і от та вся черга, а там багато рейсових маршрутів, мусить чекати, поки з Шувару повиїжджають. От в чому "не логіка". А знаки висять як висять - правильно, але не логічно.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Просто якби виїзджаючі з Шувару виконували знак "тільки направо", то транспорту з напрямку Хуторівки не прийшлося би чекати. Проблема, на мій погляд, в елементарному невиконанні вимог дорожнього знаку. А напрямок "головної" з Хуторівки виглядав би не логічним. Це явно виїзд з розв"язки від примикаючої дороги на багаторядну головну. Подібна нелогічність у Львові вже є - на Левандівсько-городоцькому мості. І одної вистачає. Приїзжих збиває з пантелику, однозначно створюючи аварійну ситуацію.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Ангале, а я би запропонував наступне. Перехрестя Ч.Калини - Сихівська (навпроти церкви). Ті, що їдуть від С.Барбари по ч. Калини, доїжджаючи до даного перехрестя, змушені уступати дорогу транспорту, який повертає з Ч.Калини на Сихівську. Де логіка? Є ж нормальний лівий ряд, де можно не створюючи пробок пропускати транспорт що їде по Ч.Калини. Нікому не перешкоджаючи.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Ну а правим рядом, здійснюючи правий поворот, там практично нема потреби уступати, оскільки від Церкви на Сихівську більшість, не порушуючи правил, повертає лівим рядом. Правий залишається вільним для бажаючих від Барбари їхати направо. Лівим рядом від Барбари для руху прямо приходиться уступати. Як там інакше зробиш? Та ніби і не треба. Там не приходиться довго стояти.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Зранку інколи доводиться. Тим більше транспорт у цьому напрямку переважно "спішить" на роботу. На відміну від іншонапрямкових.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Що поробиш. Транспорту більшає. Той перехресток, в усякому разі кращий від, наприклад, Стрийської-Наукової, де спішиш-не спішиш, а приходиться значно довше вистояти.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Вчора бачила новий знак у Львові. Або я відстала від ПДР, або то новинка львівських ментів (чи хто там знаки ставить?) то на вулиці, яку нещоданво поремонтували (трамвайні колії замінили) біля Ляльковго театру. Знак такий як "рух заборонено". Білий круг з червоною смужкою по колу. А в середині один дяпчик намальований. І що би то мало означати? Я так зрозуміла, що то стосується пішоходів.. але як саме? Одна з таких ідей - з правої сторони цієї вулиці дуже маленький тротуар і фактично закінчується просто так - тож половину вулиці не має тротуару з цієї сторони взагалі. Мо" це щоб пішоходи там не ходили? типу рух їм заборонений? Але тоді це можна застосувати взагалі-то і до лівого тротуару, а там магазини і зупинка трамвайова... Чи то водіям попередження, що люди ходять? Але ж є інший знак для цього...
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові А що, нормальний знак. Називається "Рух пішоходам заборонено". Правда знак нашим пішоходам - не указ. Тому і парапет добавили. Але і він - не указ, як видно з фото...
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Просто я такий знак на практиці зустрічаю вперше... Сьогодні він мені вже таким дивним не здавався Все стало зрозуміло, як я собі пригадала що є знаки, які можуть діяти лише по тій стороні, де стоять. Хоча дивно, як там люди можуть не ходити, якщо там є під"їзди від будинків А ремонт тієї вулиці зробили щоб подражнити водіїв? їдеш так файно і думаєш, що така дорога буде до перехрестя із вул. Замарстинівською. А нє... раз і знову стара трамвайна колія, горби і тп. Я не розумію, чому б одразу не зробити ще тих 20 метрів дороги? Це ж якщо колись захочуть доробити, то знов на тривалий час перекриють рух трамвайний!! Якось не раціонально то все в нас!
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові В районі привокзальної (бічна городоцької) стоїть знак проїзд заборонено, тільки всередині хтось гарно написав SEX
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові ну і зле... з Хуторівки тре було зробити головною на своїй полосі і крапка.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові В который раз убеждаюсь в правильности своих доводов. Аварий куча. Пробки по утрам иногда аж до поликлиники. Те кто поворачивают на Сыховскую улицу с пр.Ч.Калини в первых пребывают в меньшинстве, во вторых умудряются ехать не один за другим а с интервалом в 50 м, так что между ними опасно "проскакивать". Хотя бы светофор поставили...
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Мифы об оказании скорой помощи. Познавательно. 1. Сам погибай, а товарища выручай Этот стереотип крепко-накрепко вбит в головы представителей старшего поколения фильмами, книжками и просто идеологиейсоветского времени, отчаянно воспевавшей героизм и самопожертвование. Спору нет - качества эти важны, ценны и иногда даже необходимы. Но в реальной жизни, на улице, в городе или на природе следование заученным правилам может стоить жизни как герою, так и спасаемому. Простой пример - машина врезалась в столб линии электропередачи. Водитель сидит внутри без сознания, ток ему не страшен. И вдруг на выручку ему бросается герой. Добегает до машины, не видя провода, и раз - одним пострадавшим больше. Следом -еще герой, потом - еще пара... и вот перед нами машина с живым водителем, окруженная кучей героических тел, так и не успевших вызвать спасателей и "скорую". Ясное дело, шумиха в прессе, митинг с плакатами "Доколе?!", кого--то засудили, а в целом по стране ввели чрезвычайное положение. Короче - бардак, а все почему? Потому что наши герои не знали одного простого правила - сначала определите, что угрожает вам, а уже потом - что угрожает пострадавшему, ведь если с вами что-то случится, помочь вы уже не сможете. Оцените обстановку, позвоните 01 и по возможности воздержитесь от экстремального героизма. Как бы это цинично ни звучало, один труп всегда лучше, чем два. 2. Достать любыми средствами Продолжим тему дорог и ДТП. Вы не поверите, сколь распространен у нас в стране следующий сценарий: скорая и спасатели приезжают к месту аварии, а пострадавшие уже извлечены из покореженных машин, уложены в тенечке и напоены водичкой. При этом добровольные спасатели тянули людей из машин за руки-ноги и вдобавок к уже полученным травмам нагнали еще парочку совсем небезобидных, вроде деформации поломанного позвоночника. Так бы человек посидел в машине, дождался помощи, спецы аккуратно эту машину разобрали бы, положили его на носилки и передали врачам. Полгода в больничке -и снова на ноги. А теперь нет. Теперь - пожизненная инвалидность. И все ведь не специально. Все из желания помочь. Так вот - не надо. Не надо изображать спасателей. Действия свидетелей ДТП сводятся к следующему: вызвать помощь, отключить аккумулятор аварийной машины, чтобы от случайной искры не вспыхнул разлитый бензин, огородить место ДТП, остановить у пострадавшего кровотечение (если есть) и до прибытия врачей просто с человеком... разговаривать. Да-да, психологически поддерживать, отвлекать, ободрять, шутить в конце концов. Раненый должен почувствовать, что о нем заботятся. А вот тащить человека за руки-ноги из авто можно лишь в одном случае - когда возможные последствия транспортировки будут меньше, чем ее отсутствия. Например - когда машина загорелась. ... 3. ... --> http://se7en.ru/post/14990.html
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Однозначно - ні. Найбезпечніше - стрибати через огорожу і навпростець - облають, зате гарантовано не травмують. А от на світлофорі - там по асфальту можуть розмазати Типовий варіант - жовтий то майже те саме що зелений, але якщо жовтий після зеленого - то тра' тиснути на газ як в літаку при злеті.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Але я Вам скажу і їздити небезпечно. Приміром кожні 20 метрів по Зеленій шастають люди, нерідко за кілька метрів від пішоходних. Ну що ж це таке?? А уявіть коли машина йде по вулиці на обгін тролейбуса чи маршрутки..а тут здрасті - дівчонка в короткій спідниці думає, що всі мают перед нею ниц впасти на дорозі. Ну доки львів"яни вирітимуть шо то село. Коли вже й для цих учасників д.р. введуть анонсовані штрафи - адже пішоходи ще менше дотримуються правил дорожнього руху, і байдуже що самі можуть постраждати Ну от за кордоном скажіть хтось - бігають люди як ненормальні перелазячи через парапети напереріз дороги за маршрутками?? Ходять поза пішоходними переходами?